Super snel geleverd, duidelijke mails over bestelling en verzending. Fijne aankoop

Prima product snel geleverd helemaal top

Geweldig mooi

Top kwaliteit pak ziet er uit naar wens!

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Het was een kwestie van bestellen en de volgende dag al in huis. Ook de maten van de kleding kwamen overeen met de omschrijving.

Mooie spullen

Voor carnavals kleding en alles wat daar verder nog bij komt kijken bent u hier aan het goede adres

Panter catsuit

Prima pak, ziet er leuk uit. Kwaliteit niet super, wel echt van die synthetische stinkstof. Maar ja… das altijd met carnaval

Snelle service !!! Ik zal dit bedrijf aanprijzen aan bekende en familie

Heel mooi pakje

Heel mooi pakje. Helaas zit hij niet fijn bij mijn dochter (zij kan niet tegen naden). Terugsturen kost 5,95euro. Jammer maar helaas!

Snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden van waar de zending was

Mooie pruik gekregen en super snel!

Ik had mijn twijfels over de pruik de lage prijs trok me over de streep. Het blijkt een prima pruik ook groot genoeg want ik heb een groot hoofd en een super snelle levering binnen een dag! Geweldig en dat in deze drukke carnavalstijd.

Heel erg goed

Duidelijke website, eind van de middag iets besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit verkleedkleren. Super!

Harstikke goed

Ik had het vrijdag avond om 12 uur besteld, en ik kreeg het meteen zaterdag geleverd om 10 uur sochtends. De kwaliteit is ook harstikke goed

Topservice en kwaliteit/prijsverhouding!!

Volgende dag in huis!!! Netjes afgewerkte kwaliteit. Heel tevreden.

Goed!

Goed!

Erg tevreden

Snel en zeer goed

Groot assortiment, en supersnelle levering! Kwalitatief goede kleding. Geen gedoe in een veel te drukke winkel waar alles propvol hangt en je niet goed kunt kijken, maar gemakkelijk via de website. Top!

Super snelle levering. En top kwaliteit.

Duidelijke website

Er wordt duidelijk aangegeven welke maat het is en het werd snel geleverd

Min zon is heel bij!

Zit lekker

Ik ben er super blij mee

Het beste van wat ik heb besteld

Het was snel geleverd en en goed verpakt en voor de rest vind ik het een goede kwaliteit en de prijs beviel ook voor wat ik kreeg

Helemaal tevreden!

Super leuk pak van goede kwaliteit! Volgende dag al geleverd!

Kapot aangekomen

Er is wat kapot aangekomen, retouren moeten eerst gecheckt worden helaas, dus duurt langer

Snelle verzending mooie kwaliteit

Super snelle levering! Savonds om 10 uur besteld en de volgende middag lag het op de mat! En wauw wat een kwaliteit! Hier steel ik zeker de show mee op carnaval! Heel erg bedankt voor de super goede service, van mij krijgen jullie een dikke 10!

Prima en snel

Voldeed aan verwachtingen