Goede kwaliteit en levering

Mijn jurkje is zoals beloofd de volgende dag binnen gekomen. Erg goede levering dus. Ook kwaliteit van het jurkje is top voor die prijs.

Duidelijke website, snel geleverd

Ook prima prijzen, raad deze webwinkel aan!

Snelle levering en top outfit!

De levering was snel en correct. ‘Smiddags besteld en de dag erna al keurig geleverd bij het gekozen afhaalpunt. Verder was de outfit zoals verwacht en van goede kwaliteit. We kunnen met ons hele team voor de dag komen bij ons feestje.

Geweldigg

Goed kwaliteit pak. Super snelle bezorging. Zou hier zo weer opnieuw bestellen

Hier word je blij van!

Duidelijke website, veel keus. Heel snel binnen en ziet er goed uit! Groetjes Caroline

makkelijk

Gewoon een goede webshop waarbij het product wat ik binnenkreeg goed overeenkwam met de foto en beschrijving op de website

Geweldige kwaliteit

Hele goede site

Goede kwaliteit van de kleding

goede site met veel keuze

het is een hele fijne site met veel keus . de prijzen zijn heel betaalbaar. via deze site kun je perfect je feestje ingaan

Top zo snel geleverd en echt wel conform de foto's.

Snelle levering en goed materiaal stof

Levering was erg snel en kwaliteit van kleding is prima!

Heeeeel snel geleverd

Zoals altijd was ik weer te laat met iets bestellen maar dankzij de snelle levering is alles goed gekomen

Waanzinnig

Ik ben heel blij met me outfit ik ga vaker bestellen bij jullie helemaal blij mee

Erg goed

Product super snel geleverd en goede kwaliteit

Mooie producten en een hele snelle levering

Ik bestelde de ene dag en de volgende dag had ik alles al binnen. Goede kwaliteit en niet duur!

Supersnelle levering!

Fijne website waar alles makkelijk te vinden is, en dan ook binnen 1 werkdag geleverd zo vlak voor carnaval. Top!

Leuke producten

Leuke producten voor kinderen, goede kwaliteit en snel geleverd. Wat wil je nog meer Wij raden zeker aan om hier leuke carnavalskleding te kopen!

Goede webshop

100% betrouwbaar

het was snel geleverd

mn pakketje was snel binnen. het is een fijne site

Het pakje ziet eruit zoals op de foto en er is snelle levering. Top!

Superrrrrrrr Snel en goed geregeld

Bestellen was eenvoudig en super snel geleverd. Echt aan te bevelen!! Bedankt voor de service.

Snelle levering, prima product, goede prijs

Binnen een dag geleverd, zelfs een week voor carnaval! Helemaal blij met de kwaliteit van het product

Een vlotte en voortreffelijke levering.

Alle producten waren netjes verpakt en kwam aan in een stevige doos. Ik had op vrijdagmiddag mijn bestelling geplaatst en op zaterdagochtend was het al binnen. Bovendien functioneerde de website buitengewoon goed, wat het heel fijn maakt om makkelijk en snel je carnavalskleding te bestellen.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.