Altijd goed nooit geen problemen gehad met bestellen

Hele snelle service, volgende dag in huis met duidelijke track en trace via postnl. Producten zoals omschreven, je kunt afgaan op wat de website omschrijft. Ook de waarschuwing qua maat: het zijn Italiaanse maten dus ga voor 1 maat groter. Viel daardoor ook qua lengte goed bij mijn 1.80.

Top site met heel veel keus en snelle levering

Fijne site waarop alles duidelijk te vinden is en snel te bestellen. De levering was ook heel snel. Superfijn dat we het zo snel binnen hebben

Top bedrijf

Met spoed hebben wij nog een outfit voor Carnaval moeten kopen. Gelukkig hebben wij dit hier gedaan. Het was optijd binnen en genoeg keuze. Al met al ben ik ontzettend blij met dit bedrijf!!!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, keurig verpakt, kleding voldoet aan de verwachtingen, echt een aanrader!

Mooi product, kind is er blij mee! Snelle verzending :)

snelle levering en je krijgt precies wat er op de foto staat

snelle levering en je krijgt precies wat er op de foto staat

Overzichtelijk, snel verstuurd, mooi verpakt, tof pak, Blije koper!!

Overzichtelijk, snel verstuurd, mooi verpakt, tof pak, Blije koper!!

Duidelijke website met een ruim assortiment en een korte levertijd.

Duidelijke website Ruim assortiment Betaalbare kostuums van goede kwaliteit Snelle levertijd

De kinderen zijn super blij

Ruime keuze,snelle levering. Alleen jammer dat haarstuk van het beest van belle niet te bestellen is. Kostuum nu niet compleet.

Goeie klanten service

Goed voor 1 avond

Goed voor een leuke avond

Snelle levering en goede producten

Kleding kwam de volgende dag binnen en zit perfect voor carnaval

Heel tevreden

Producten waren goed, snelle levering

Lekker snelle levering.

Bestelde hoed super snel geleverd. Top service!

leuke kostuums, goed prijs, snelle levering

leuke kostuums voor een goed prijs en snel geleverd! kwaliteit van de producten beter dan verwacht!

Leuk harlekijnspak voor 8 jarig meisje

Dochter is helemaal blij met het pak. Raadzaam is wel een maat groter te nemen als je twijfelt tussen 2 maten. Dit staat ook heel fijn op de website aangegeven.

Top in zijn geheel

Het is net hoe ik het verwachte het maakt mijn verbeelding compleet om carnaval te vieren

Snelle levering, normale prijs

Snele levering, top

Top !

Snelle levering !

Snelle levering!

De volgende dag al geleverd. Supersnel dus!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.