Makkelijk en snel

Makkelijk en overzichtelijke shop en spullen worden snel geleverd

Geweldige outfit

Lekker uitbundige kleding helemaal wat ik wilde.

Leuke kleding

Snelle levering en het is zoals het eruit zag op de site

Leuke pak & Snelle levering, volgende dag al in huis:)

Snelle levering en alles helemaal naar wens

Snelle nette levering

Ben zeer tevreden

Fijne winkel

Fijne winkel met ook leuke kleding voor een wat lagere prijs. Heel overzichtelijk.

voornamelijk positief

Pak van Super Mario is top. Snelle levering! Handschoenen kids zijn niet te gebruiken, zelfs voor volwassenen te groot helaas.

Hele snelle service en blij met het resultaat

De website is top! Het pak is leuk, een heel klein beetje anders dan op de foto, maar dat is niet erg!

Mooi masker

Mooi masker die goed ingepakt thuis werd geleverd.

Top! Volgende dag geleverd!!

Ik had voor n last minut feestje n leuke outfit nodig, Ideaal op carnavalskleding.nl. Makkelijk zoeken en voor iedere portemonnee een outfit! En de volgende dag geleverd! Helemaal top!

Heel goed!

Superkleding veel plezier mee gehad

Geslaagde aankoop

Leuke pakjes, goed op maat en zoals op de afbeelding staat aangegeven.

In 1 woord geweldig

Snelle levering, eerlijke prijs voor prima producten.

Snelle levering en nette service!

Hele snelle levering! ' s avonds besteld en de volgende dag al in huis! Al meerdere keren iets besteld, echt een aanrader! Ook een keer telefonisch contact gehad en toen werd ik erg netjes en vriendelijk geholpen!

Geweldig! Super snel bezorgd

Het verzending was echt zo snel en top! Ik zou hier zeker vaker bestellen! Ik ging zelf voor een carnavals pak en deze zag er precies zo uit als op de foto en de maat klopte ook goed en van goede kwaliteit. Echt een top site

Super snelle levering!

Dikke week voor carnaval, waren de pakjes op voorraad en ook nog eens de volgende dag binnen! Kon bijna op de minuut af zien wanneer mijn pakketje kwam. En mooie pakjes!

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Super snelle levering en goede kwaliteit

Ontzettend goede service en goede beschrijving bij de pakken:

Mijn ervaring is zeer positief. Nadat ik had besteld kwam het de volgende dag al binnen. Netjes verpakt en alles was aanwezig.

Superleuk

Goed aanbod. Leuke prijzen. Gegarandeerd een top feestje in het verschiet.

Super snelle levering, overzichtelijke website en veel keus

Super snelle levering, overzichtelijke website en veel keus In kleding

Snelle levering, precies volgens verwachting, prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Volgende keer weer hier !

Snel geleverd!

Makkelijk besteld snel geleverd en de verwachte kwaliteit. Super tevreden!

Leuke outfit wel kort

Het pakje zit lekker en sluit mooi aan bij me lichaam

Helemaal in orde!

Product besteld en een dag later compleet ontvangen, ook de aangegeven maat klopte goed!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen