Leuke outfit wel kort

Het pakje zit lekker en sluit mooi aan bij me lichaam

Helemaal in orde!

Product besteld en een dag later compleet ontvangen, ook de aangegeven maat klopte goed!

Goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit vergoeding, goed materiaal

Supersnel besteld en geleverd!

Supwrsnel besteld en geleverd.

Ik vond de kwaliteit en die levering was geweldig, donderdag rond 9 uur (‘s ochtends) besteld en vrijdag al voor 15:00 in huis! de kwaliteit is ook helemaal perfect! ik zou hier zeker nogmaals iets voor carnaval bestellen

Bestelling was snel geleverd in een nette doos.

Top levering

Superfijn! de volgende mijn bestelling al binnen. En precies de juiste maat.

Helemaal top

Uitstekende service na een foutieve bestelling

Ik had een Dia de las Muertos pak besteld, maar ik kreeg ipv een jas en een broek twee jassen zonder broek. Na zeer snel mailcontact met Carnavalskleding kon ik de foutieve bestelling kosteloos ruilen. De kwaliteit van het pak is gezien de prijs goed en door de snelle levering kan ik nu onbezorgd voor Anne schoeëne vastelaovundj geneete!

Alles werd de volgende dag geleverd. En de items waren super leuk.

Snel, simpel en precies wat we nodig hadden

Makkelijker dan shoppen, leveren zoals beloofd binnen 1 dag. Netjes verpakt en kwalitatief keurig in orde. Een zeer tevreden klant hierzo.

Alles voor een te gek feest!

Super tevreden! Geweldige website, prijs, kwaliteit, verzending. Alle ingrediënten voor een topfeest zijn aanwezig!

Fantastische snelle levering

Overzichtelijk, snelle levering. Aanrader!

Heel snel en betrouwbaar

Ik had nog snel een leuk kostuum nodig en had bij deze winkel heel veel keus. Toen ik mijn keuze gemaakt had was het hier echt ontzettend snel (minder dan 24u). Een leuk kostuum voor een goed prijs

Goede webshop

Webshop zit goed inelkaar. Goed over nagedacht.

Superpak!

Heel leuk Ninja-pak, de maat viel goed op maat ( vaak vallen die pakken erg klein uit), mijn zoon is er erg blij mee en zal vrijdag shinen tijdens het schoolcarnaval!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Goede afhandeling van zaken, snel geleverd en mooi van kleur en kwaliteit!

Makkelijk bestellen, volgende dag in huis

Producten keurig verpakt en voldoen aan de vetwachting.

Top kwaliteit en hele goede levering

Nou top kwaliteit zit lekker goede maat en super snel bezorgd binnen 1 dag

Mijn carnavalsoutfit werd snel bezorgd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending/levering. Daarnaast vond ik het handig dat er op bij de productinformatie stond dat de outfit klein uitvalt, een maat groter dan normaal was nodig dus ik ben blij dat ik die meteen besteld heb.

Super levering

Ik ben oprecht tevreden over carnavalskleding.nl. Dit is op korte tijd de 2de keer dat ik een bestelling doe en de pakjes waren de dag nadien in zeer goede staat aangekomen. Wat wil je nog meer? De prijzen van de pakjes zijn betaalbaar, is uiteraard ook een pluspunt. Neem je contact op met de klantendienst, word je mail ook op korte tijd beantwoord. Dus carnavalskleding.nl, doe zo verder.

Snelle goede service! Met mooie pakken, loveit

Snelle goede service! Met mooie pakken, voor de prijs. Wij gaan er een mooi feestje van maken....loveit

Heel snel in huis na bestelling. Super goed

Duidelijke webshop met snelle levering

Overzichtelijke webshop met zeer veel keuze. Direct de volgende dag geleverd. Kleding valt precies op maat en is exact zoals op de afbeelding aangegeven.

Snelle levering, goede omschrijving, super

Duidelijke website, snelle levering. Een super website om in het heden nog een keer te bestellen.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.