Erg goed

Product super snel geleverd en goede kwaliteit

Mooie producten en een hele snelle levering

Ik bestelde de ene dag en de volgende dag had ik alles al binnen. Goede kwaliteit en niet duur!

Supersnelle levering!

Fijne website waar alles makkelijk te vinden is, en dan ook binnen 1 werkdag geleverd zo vlak voor carnaval. Top!

Leuke producten

Leuke producten voor kinderen, goede kwaliteit en snel geleverd. Wat wil je nog meer Wij raden zeker aan om hier leuke carnavalskleding te kopen!

Goede webshop

100% betrouwbaar

het was snel geleverd

mn pakketje was snel binnen. het is een fijne site

Het pakje ziet eruit zoals op de foto en er is snelle levering. Top!

Superrrrrrrr Snel en goed geregeld

Bestellen was eenvoudig en super snel geleverd. Echt aan te bevelen!! Bedankt voor de service.

Snelle levering, prima product, goede prijs

Binnen een dag geleverd, zelfs een week voor carnaval! Helemaal blij met de kwaliteit van het product

Een vlotte en voortreffelijke levering.

Alle producten waren netjes verpakt en kwam aan in een stevige doos. Ik had op vrijdagmiddag mijn bestelling geplaatst en op zaterdagochtend was het al binnen. Bovendien functioneerde de website buitengewoon goed, wat het heel fijn maakt om makkelijk en snel je carnavalskleding te bestellen.

Altijd goed nooit geen problemen gehad met bestellen

Hele snelle service, volgende dag in huis met duidelijke track en trace via postnl. Producten zoals omschreven, je kunt afgaan op wat de website omschrijft. Ook de waarschuwing qua maat: het zijn Italiaanse maten dus ga voor 1 maat groter. Viel daardoor ook qua lengte goed bij mijn 1.80.

Top site met heel veel keus en snelle levering

Fijne site waarop alles duidelijk te vinden is en snel te bestellen. De levering was ook heel snel. Superfijn dat we het zo snel binnen hebben

Top bedrijf

Met spoed hebben wij nog een outfit voor Carnaval moeten kopen. Gelukkig hebben wij dit hier gedaan. Het was optijd binnen en genoeg keuze. Al met al ben ik ontzettend blij met dit bedrijf!!!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, keurig verpakt, kleding voldoet aan de verwachtingen, echt een aanrader!

Mooi product, kind is er blij mee! Snelle verzending :)

snelle levering en je krijgt precies wat er op de foto staat

snelle levering en je krijgt precies wat er op de foto staat

Overzichtelijk, snel verstuurd, mooi verpakt, tof pak, Blije koper!!

Overzichtelijk, snel verstuurd, mooi verpakt, tof pak, Blije koper!!

Duidelijke website met een ruim assortiment en een korte levertijd.

Duidelijke website Ruim assortiment Betaalbare kostuums van goede kwaliteit Snelle levertijd

De kinderen zijn super blij

Ruime keuze,snelle levering. Alleen jammer dat haarstuk van het beest van belle niet te bestellen is. Kostuum nu niet compleet.

Goeie klanten service

Zenderseweg 42 B