Snelle levering en goede prijs

Snel geleverd en een goede prijs. Voor carnavalsgroep

Snel en goed

Het werd heel snel geleverd en de artikelen zijn precies zoals beschreven.

Snel en netjes geleverde artikelen

Bestelde artikelen snel in huis. Netjes verpakt.

Goede kwaliteit

Het is goede kwaliteit, netjes verpakt en zeer snelle levering en service.

Prima webshop

Goed in elkaar gezette website, ook vooral fijn dat je bij de outfit bijpassende accessoires kan kiezen wanneer je deze in het winkelmandje doet. Bezoring was ook erg snel terwijl carnaval om de hoek is.

Snelle levering prima service

Snelle levering , prima service

Pakje precies zoals afgebeeld

Goede kwaliteit super snel geleverd! Maat klopt, Ons zoontje is helemaal blij met zij pakje.. Ik zou het zo andere mensen ook aanbevelen!

Geweldig precies hetzelfde als foto Snel verzenden

Prima product

Maat valt goed.

Geen goede kwaliteit

Normaal heb ik maat xs/s maar een m was veel en veel te klein. De kwaliteit van de stof is ook niet fantastisch en schijnt door. De accessoires waren top en de levering was ook heel snel!

Goede producten en goede service

Blij dat ik mijn bestelling snel en goed ontvangen heb

Leuke kleding voor mooie prijzen

Heel leuk setje voor carnaval gescoord! Snel in huis en een leuke prijs ervoor betaald. Enige nadeel is dat het zwarte afgeeft maar dat is met een keer wassen hopelijk opgelost. Ik kom zeker nog vaker terug op de site om leuks te bestellen voor mij en m’n kinderen.

Vlotte levering! Kleding zit prima.

Snelle levering, maat wat anders dan normaal

Erg snel geleverd! Binnen paar dagen al. Ik heb normaal een S maar deze S is net een beetje krap. Helaas wel hoge verzendkosten voor retourneren. Ik heb alsnog een M besteld, hopelijk is deze er ook binnen een paar dagen.

De clownspak en accessoires zijn helemaal top bij carnavalskleding

Super service top kwaliteit de maten zijn perfect gewoon top dus als je ooit wat moet hebben gewoon bij carnavalskleding besteld top service

Fijne webshop met snelle levering

Bestelling werd snel geleverd. Kwaliteit van het artikel is top! Voor herhaling vatbaar :)

Leuk en grappig pak!

Het Leeuw funny instap kostuum besteld, Super leuk en grappig pak.

TOP

TOP service

Snelle levering en goede kwaliteit

Pakje valt goed op maat, prima kwaliteit en geleverd in een handige bewaartas. Snelle levering en prima communicatie!

Snelle levering, voldoende keuze, goede kwaliteit

Leuk carnavalspakje besteld voor mijn dochter. Snelle levering en wat ook fijn is dat je er allerlei accessoires er gelijk bij kunt bestellen. Volgend jaar weer hier!

Ik heb een leuke avond beleefd met dit pak.

Snel, compleet en goed geregeld!

Precies zoals afgebeeld en de prijs-kwaliteit is zoals je mag verwachten.

Mooi

Het is een mooi jurkje, alleen jammer dat het toch nog te groot is.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen