Kies klik betaal en geleverd

Zo snel in huis!! Goed, snel en betrouwbaar

Eenvoudig te bestellen, supersnelle levering en goed kwaliteit prijsverhouding.

Snelle levering ! En superleuke outfit.

Snelle levering. Overzichtelijke website. Superleuke outfit. Prijs/kwaliteit is top

Super! Bestel en direct geleverd

Echt hè, je gelooft het niet zo snel de bestelling binnen was. En ook een goede koop! Blij mee

Paste mooi en stond geweldig top kwaliteit en levering

Perfect AAAAA

Voor een mooie prijs de ideale outfit Netjes de volgende dag in huis. Tot het volgende thema feestje.

De kleding en accesoires waren zoals verwacht en zeer snelle levering

De kleding en accesoires waren zoals verwacht en zeer snelle levering. Net voor 12 uur 's nachts besteld en net na 10 uur de volgende ochtend was het geleverd. Heel blij met de artikelen, want ze zijn zoals verwacht

Vlotte service

Ik heb met moeite 3 dagen moeten wachten op mojn bedrelling

pakje zit fijn, niet te kort en juiste maat

Zoveel keuze, snelle verzending.

Fijne ervaring, eerste keer. Maar er was zo veel keuze. Betaalbaar. En super snelle verzending. Producten waren precies als de foto's.

Heb het optijd binnen gekregen en zag er allemaal netjes uit

Ja past perfect

Ik heb het feest nog aankomende, maar mijn kinderen lagen ik een deuk , prachtig.

Heel vriendelijk en doeltreffend geholpen

Moeite met vinden van juiste telefoonnummer. Daarna vriendelijk en doeltreffend geholpen

Leuke kleding en accessoires, super snelle levering

Veel keuze en super snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijne service

Toen er een onderdeel van de bestelling later zou worden verzonden, kreeg ik heel netjes een mail met verschillende opties. Verder is de communicatie goed en zijn de spullen prima. Koop hier elk jaar carnavalskleding of spullen voor halloween/themafeestjes

Super geslaagd

We hebben er de 1e prijs mee gewonnen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd Mooie spullen

Ruim aanbod en snelle levering

Ruime keuze van kleding en snelle levering.

LEVERING ZEER SNEL!

Wat men beloofd doet men ook!Prima

Snel geleverd zoals op de foto

Snelle levering en het ziet er ook echt zo uit als op de foto. Maat valt ook echt als de mast (piratenpak).

Snelle verzending

‘S avonds besteld en de volgende dag in huis! Op de website stond als vermeld dat de jurk klein valt dus expres een maat groter besteld dan normaal en past perfect!

Snelle levering en producten als omschreven

Producten en maat paste super net als de foto duidelijk beschreven wat er bij zit en snelle levering

Geweldig!

Prijs/kwaliteit is prima en een super snelle levering! Volgende feestje weet ik jullie weer te vinden

Super en niet te duur!

Zenderseweg 42 B