De levering was snel; de producten zijn zoals gewenst!

Top pak

Super mooi en perfect voor carnaval! Mega blij mee

geweldig

had meerdere pakken besteld maar alles zag er netjes uit en goede kwaliteit. helaas kon ik er maar 1 kiezen anders had ik er meerdere gepakt. volgende keer bestel ik zeker weer hier. en vandaag besteld morgen in huis.

Tevreden

Besteld en 2 dagen later ontvangen op de afgesproken plek. Top. Heel tevreden

Zeer snelle levering

Spullen exact zoals je mag verwachten. En binnen 1 dag geleverd. Top!

Supersnelle nette levering

Foto op site was niet gefotoshopt. In het echt was het gekozen item precies hetzelfde. Top outfit!!

Top!!!!

Leuke spullen, goeie kwaliteit. Snel verzonden!!

Zeer goede kwaliteit en service !!

Ik had op zondag 2 papegaaien carnavals pakken besteld en de volgende dag werden ze al thuis bezorgd. Pakken zijn van mooie kwaliteit en de service is super. Dus zit hier een zeer tevreden klant.

Prima.

Perfecte levertijd, op de juiste plek geleverd en prima kwaliteit.

Fijne website

Snelle levering en ruim assortiment

Snelle levering ! Zoals beschreven… Goede kwaliteit-prijs verhouding !

Supersnelle service

Dank voor de snelle levering en het was helemaal naar onze smaak

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Super goed

Goede overzichtelijke site met snelle levering

Mijn ervaring was erg goed. Ik kon de producten makkelijker vinden door de overzichtelijke website. De volgende dag werden mijn bestelde items al geleverd. Fijne ervaring gehad dus!

Prima kleding

Outfit voor carnaval gekocht, snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis. Tevreden over de artikelen. Je krijgt wat je besteld.

Helemaal volgens verwachting.

Het product is netjes afgewerkt en werd volgens afspraak geleverd.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

geweldig

heerlijk zittend carnavalspak.

Goede kleding

Ik vind het goede en mooie kleding past goed en wordt optijd geleverd

Heel netjes!

Compleet kostuum, waarbij je niets meer hoeft toe te voegen. Ziet er erg netjes uit!

Snel binnen goed geregeld goede kwaliteit

Eerste keer besteld super geregeld

top

top

‘s avonds besteld, na een uur was het al verzonden! Volgende dag al in huis, echt top service en super spullen

Maten kloppen niet

Van de ene outfit heb ik een L besteld, en het broekje was qua maat een S. En van een mannenpak was van de M de colbert te strak en de broek veel te wijd.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.