Snel, overzichtelijk en makkelijk te doorlopen bestelproces

Ik wilde een ninja outfit voor mijn zoontje en kreeg heel makkelijk een ruim overzicht en ook meteen eronder de bijbehorende attributen die je evt. erbij kon bestellen. Erg makkelijk allemaal.

Mijn artikelen werden snel geleverd en het was netjes verpakt.

Precies zoals verwacht!

De piratenjurk valt precies zoals op de foto. De jurk is niet slap en geen slechte kwaliteit. Ook is de pasvorm super en staat de piratenhoed er heel leuk bij. Ook de hoed is stevig!

Mooi pakje en hele snelle bezorging!

De prijs is wat aan de hoge kant voor wat er allemaal bij zit maar het is goede kwaliteit, wel had ik iets meer verwacht van de pet en de walkietalkie. Als je een verkleed feestje heb en je wilt er toch sexy uitzien is dit zeker een aanrader.

Duidelijke site snel geleverd

De site is duidelijk en overzichtelijk en heeft een ruime keuzen. De levering gebeurd ook echt zoals beloofd . En alles werd op een nette manier aangeleverd

snelle en service en bereikbaarheid per mail

Ook al is bellen niet mogelijk.. per mail ging toch heel snel en direct een antwoord. De bestelling is ook snel en goed geleverd. Knap werk en een zeer tevreden klant!

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Een leuk hippie pak gekocht en accessoires. Zeer tevreden met de snelheid en prijs- kwaliteit verhouding

Snelle levering en ziet er top uit!

Goede en duidelijke omschrijving.. daarnaast snelle levering! Echt een aanrader!!

Snelle service en goede kwaliteit. TOP.

Super tof

Hele leuke bestelling, het rokje is wel erg kort maar ben er heel blij mee

Weinig meer verwacht dan is geleverd

Alles is top alleen stond nergens hoe het zwarte lint om je hoofd moet, voor de rest is het perfect. Niks om zorgen over te maken.

Snelle levering en goed verpakt

Super snelle levering, binnen een dag was het al binnen. Daarnaast alle items netjes binnengekregen. Zeker een aanrader!

Helemaal de tip

Super ervaring! Alles snel in huis en je krijgt wat je koopt!

Scary

Pak is precies op maat, en ziet er erg gaaf en eng uit! Precies zoals het is afgebeeld en wat wij in ons hoofd hadden. Zoon heeft helemaal zin in carnaval (en dat heeft hij bijna nooit dus dat zegt genoeg)!

Veel keuze en snelle en tijdige levering ☺️

Wat een keuze heb je hier. Eindelijk kunnen kiezen en besteld. De levering was snel en op de afgesproken datum. Super fijn online shoppen

goede kwaliteit en snel

De pakken waren van erg goede kwaliteit en de levering was erg snel.

Leuk pak voor carnaval

Aan de krappe kant, maar leuk en kleurrijk!

Very satisfied

Very satisfied with my order and next working day delivery, very fast delivery.

Goed product en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de carnavalsoutfit die ik heb gekocht bij Carnavalskleding.nl. De outfit is van goede kwaliteit. Er was ook een zeer snelle levering. Heb het zondag besteld en maandag al in huis!

Er was iets fout gegaan waardoor ik iets opnieuw moest bestellen. Hierdoor had ik weer verzend kosten betaald. Kreeg naderhand een mailtje dat ik 1 x verzendkosten terug kreeg. Super geregeld.

Kon me kleding dat ik zocht makkelijk vinden.

Je word goed geholpen door de klantenservice!

Top product

Super snel en goed product

Goede service, prima producten

Website was duidelijk en overzichtelijk. Tips voor accessoires waren passend. Goede maat informatie waardoor ik de juiste maat heb kunnen bestellen. En snelle levering.

Na de bestelling te hebben geplaatst is er een snelle levering geweest

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.