Uitstekende ervaring!

Zeer snelle levering, volgende dag al. Alles dik in orde. Goede prijs.

Leuke uitstraling

Ik vond dat de outfit het feestje echt beter maakte!

Super bestelling

Past perfect goede maten top

Keurig verpakt en netjes snel geleverd

Geweldig pakje!

Ik kwam er niet uit als wat ik wilde gaan voor carnaval maar doordat ik heb gekeken om carnavalskleding.nl vond ik gelijk wat leuks!

Helemaal top.

Heb twee pakken besteld. Deze waren precies zoals beschreven. Ook de verzending was optijd en werd goed op de hoogte gehouden

Snelle levering prijs kwaliteit is goed!

Last minute wijziging in “wat word je net carnaval” bij zoonlief. Besteld en de volgende dag geleverd! Prijs ~ kwaliteit is goed!

Snelle bezorging, product zoals verwacht

Carnavalsjurkje voor mijn dochter besteld. Snel in huis, beste prijs ivm andere webshops en product was zoals beschreven op de site!

Zorgvuldig en snel

Mij bestelling werd echt super snel bezorgd erg blij aangezien het al bijna carnaval is! Het was netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Topp

Topp service snel geleverd

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit carnavalskleding. Snel geleverd.

Snelle levering, scherpe prijs.

Prima kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden

Makkelijks website om op te winkelen en bestellen. Je betaald en 1 of 2 dagen later wordt het bezorgd.

Top! Snelle levering

Geweldig.

Prachtig kostuum

Heel blij mee. Maat klopte. Goede kwaliteit. Zoontje was ontzettend blij mee.

Perfectie ik ben nog nooit zo blij geweest met een carnaval costuum

Het zit perfect heeft ritzen en ik kan me er goed in voelen echt top pak ik zou het aan iedereen aanraden

Precies volgens belofte

Alles was zoals omschreven. - product - verzend/bezoringstermijn - netjes verpakt 100% tevreden

Super ook al was er wat vertraging.

Door een fout van de leveringsdienst kwam mijn pakje 2 dagen later aan maar de service van de webshop was super. Heel snel antwoord toen ik vroeg waar men pakje bleef. Heel tevreden dus!

Overzichtelijke site met ruime keuze

Tijdens mijn zoektocht naar carnavalskleding op jullie site uit gekomen. Zeer overzichtelijk en veel keuze. Hierdoor inspiratie opgedaan en een mooie outfit bij elkaar uit kunnen zoeken. Wij waren aan de late kant, maar door de snelle levering is alles goed gekomen. Helemaal blij !

Super keuze, vlug geleverd

Het pakje wat we voor onze dochter besteld hadden, was de volgende dag al binnen. Super geregeld, goede prijs, dus dikke aanrader!

Mooi retro trainingspak

Fijn feest trainingspak zit lekker ook de combinatie met de zweetbandjes en het retro schoudertasje om al je spulletjes in mee te nemen

Bestelling goed ontvangen en ook heel snel. Gelijk na 2 dagen geleverd na bestelling!

Mijn bestelling werd snel verzonden en was precies zoals verwacht. Deze maat was bijna niet te vinden maar hier wel en paste perfect! Mijn dochter was heel blij!

Leuk outfit

Kleding snel binnen en mijn kinderen waren er heel blij mee. Leuke carnaval piraten outfit voor carnaval viering op school.

Helemaal top!

Netjes en op tijd geleverd! De kwaliteit van het pak is prima dus dit gaat zeker een paar jaar mee!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.