Goede communicatie en snelle levering

Mijn product netjes binnen de gestelde tijd ontvangen. Zat netjes verpakt, en ook de track en trace was zeer overzichtelijk en continu up to date.

Onwijs fijne en snelle levering! Verkeerde maat besteld waardoor ik op het laatste moment nog de juiste maat moest bestellen… voor vrijdag. Donderdag middag besteld en op vrijdag binnen! Onwijs fijn dat jullie levering zo snel is! Daardoor kon dansen in mijn mooie outfit!

Super snel en prijs kwaliteit in verhouding

Dag later al geleverd en al waren mijn verwachtingen niet te hoog het pak zag er goed uit. Kwalitatief beter dan verwacht in vergelijking met andere kinder verkleedpakken van andere leveranciers. Ik ben tevreden!

Snel en goed

Product dag erna geleverd dus super service

Top kleding, alleen de broek wat minder, is erg doorschijnend.

De broek kwa stof zou iets dikker moeten zijn want het schijnt heel erg door.

Super snelle levering en goeie kwaliteit spullen!

Ik heb iets besteld en 2 dagen erna kwam het gelijk al binnen! De kwaliteit van het product was echt top! En het zat goed verpakt! Super snelle levering dus en erg vriendelijke verkopers.

Snelle bezorging

Veel keus en snelle bezorging

Snelle levering en goede kwaliteit kleding en spulletjes. Niet overpriced. Vind van mijn ninja pakje de pasvorm beetje gekkig maar gaat goed komen! Zeker aan te raden

Goede service!

Uitgebreid assortiment en ook nog goede kwaliteit! Enorm snelle levering.

Snel geregeld

Kopen en betalen ging snel en gemakkelijk. En het pakket was binnen 2 dagen binnen

Binnen 24 uur geleverd

Precies zoals op de foto Snelle levering

verbazingwekkend

geweldige outfit, ik zou het aan anderen aanbevelen

Snel en goed

Snelle levering en leuk pakje!

Enorme keuze

Voor mijn piraten outfit van alles te koop. Heel fijn. Snel en netjes geleverd. Superblij mee.

Geweldig!!

Ik kreeg veel complimenten over mijn outfit en het paste perfect!

Hele goede kleren

Ik heb nu een paar keer besteld bij jullie en elke keer zijn het leuke pakken, ze zitten goed en is erg leuk voor een feestje zoals carnaval

Mooi product

Super snelle levering

Super snel en goed geleverd. Zal hier zeker vaker bestellen.

Prima. Snel geleverd

Goede afbeelding bij het product. Klopt perfect

Geweldig!

2 pakken voor de carnaval van de kinderen bestelt. Snelle levering en precies zoals afgebeeld! Alaaf!

Superveel keuze aan goedkope prijs

Het is een heel duidelijke site. Heel makkelijk om kleding en accessoires te vinden in de gewenste categorie. Ik heb nu supertoffe kleding voor ons Peaky blinders feestje.

Snelle levering, netjes verpakt én vooral voor goede prijzen!!

Een ideale webshop, de website is overzichtelijk met gevarieerde prijzen waar altijd wel iets leuks tussen zit voor carnaval of thema feesten! De lengte/breedte maten staan juist beschreven bij de pakken zodat je goed in kan schatten welke maat bij jouw past. En daarnaast super dat het de volgende dag in huis kan zijn!

Hele goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit. En Hele snelle levering kwam de volgende dag al binnen.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen