Vliegensvlug

Fijne, makkelijke site en supersnelle levering. Bestelling is precies zoals verwacht!

Zeer ruime keuze aan kostuums en toebehoren. De levering is erg snel. Goede kwaliteit kleding

Super schattig kangaroo pakje

Schattig kangaroo pak bestaat uit 4 delen. Ziet er goed uit. Komt qua kleur overeen met foto op de website.

Niet tevreden over omgang met klachten

Ik heb een product ontvangen waarvan de kwaliteit zodanig slecht was dat het na een aantal uur kapot ging. Na dit gemeld te hebben bij de klantenservice werd er een vergoeding van 20% aangeboden. Hiermee kan ik het product niet opnieuw aanschaffen of laten repareren helaas

Super goed

Snelle afhandeling en materiaal voldoet zoals beschrijving

Fijne website met heel veel keuze en snelle levering

Zeer ruime keuze aan kostuums en toebehoren. De website is duidelijk en werkt prettig. De levering is ook erg snel.

Perfecte ervaring. Kleding zit super. Maat is goed. alleen is het makkelijk als der ook een maat staat van:s/m/L/xl omdat maatje 50/52 hier in Nederland niet veel gebruikt wordt

Op verschillende sites gezocht naar de verschillende artikelen die ik wilde aanschaffen. Op carnavalskleding uitgekomen vanwege de ruimte keuze en in daarbij de goede prijzen. Sommige artikelen voelen ook wat goedkoop aan, maar voor één keer carnaval is dit prima te doen.

Snel en goed

Fijne website en snelle levering.

Handig als je last minute iets nodig hebt

Erg snel binnen de volgende dag had het pakketje al thuis de kwaliteit is ook erg goed en het pakketje is goed ingepakt in de stevige kartonnen doos

Supersnelle services gewoon perfect

Top site!

Super snelle levering en mooie kleding!

Mooi pak, wel een dunne stof

Mooi pak, wel een dunne stof. Vorig jaar carnaval na 1 keer dragen helaas al kapot, maar ik vind 'm zo leuk dat ik 'm toch opnieuw heb besteld

Snel geleverd en veel keuze

Snel geleverd en verl keuze

Pakjes besteld, volgende dag al in huis! Netjes verpakt en ook makkelijk weer retour te sturen. Ik had namelijk 2 pakjes in 2 maten laten komen omdat ik teveel twijfelde. Retour was zo aangemaakt. Dus goed geregeld!

Snel en goed

Fijne website en snelle levering. Items zijn precies zoals foto en omschrijving. Blij mee!

Fijne service

Duidelijke webshop, goede prijsverhouding. Werd goed op de hoogte gehouden van bestelling en snelle levering! Alles netjes verpakt!

Duidelijk pagina en snelle levering

Snelle service. Duidelijk site

Prima service! Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Duidelijke website, met voldoende keuzemogelijkheden. Prima service! Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Alles is vlot en snel verlopen. Zo heb ik het graag, plus een dochtertje die ongeloofelijk blij is met haar kostuum

Vlot,snel en makkelijk bestellen

Een nette, overzichtelijk website. Makkelijk in gebruik. Het carnaval seizoen kan voor ons beginnen.

Tijdens de bestelling en levering geen enkel probleem ervaren, waardoor mijn ervaring prima was.

Fantastisch kwaliteit en origineel pak

Het is een origineel pak van goede kwaliteit. Ik heb altijd moeite met de maat, dan is de broek weer te groot en de jas goed of de de broek goed en de jas te klein. Bij deze geen last van gehad. Gewoon een heel mooi pak.

Prima webshop

Mooie side . Makkelijk te bestellen, zeer veel keus. Betaalbaar en super snel geleverd. Dus twijfel niet en bestel gerust, het is echt super.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen