Mooi pakje

Heel mooi voor onze dochter. En lekker warm ook.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Een duidelijke site, met artikelen van goede kwaliteit, en mooie betaalbare prijzen. Met een suoer snelle levering

Correcte service

Ik ben zeer tevreden over de verloop van de bestellingen, het wordt geleverd zoals het meegedeeld wordt. De producten zijn ook in een deftige staat toegekomen. Het enige nadeel vind ik dat de retourskosten niet vergoed worden bij een ruiling maar wel als men aangeeft dat het artikel stuk is. Persoonlijk vind ik dit onlogisch, jammer maar helaas.

Top en super en doen echt hun best voor de klant.

Voor een feestje tijdens de jaarwisseling had ik een leuke outfit nodig. Alles in het winkelmandje gedaan en besteld. Volgende dag kijk ik wanneer alles binnen zou komen en tot schrik zou het pas 4 januari binnenkomen! Snel een mailtje gestuurd en vlot een antwoord gekregen van de klantenservice. Wat blijkt, de pruik die ik in het winkelmandje had gedaan was niet op voorraad( stond aangegeven en had ik niet gezien). De klantenservice heeft me ontzettend geholpen door een vervangende pruik toe te sturen en m'n bestelling kwam gelukkig hierdoor optijd binnen. Top winkel en top service.

Laagste prijs, snelle levering, goede kwaliteit

Na even wat speurwerk op het internet heb ik mijn jurk via deze site besteld. Hij was hier voor de laagste prijs! Bij andere webwinkels soms wel 20 euro duurder. De levering was mega snel (de volgende dag al in huis) en alles was prima verpakt en netjes. Ook de kwaliteit van de jurk was super en de verzendkosten niet te duur. Ik ben van plan om hier zeker nog een keer te bestellen. Bedankt!

Alles was top

Outfits zoals op foto en supersnelle levering

Tevreden

Voor de prijs van maar een paar euro ben ik ontzettend tevreden met wat ik heb binnengekregen!

snelle verzending precies zoals op de foto

perfect

Hele goeie ervaring

Het is precies wat ik zocht

Snel en goed verpakt

Goed mijn zoon heeft er veel plezier mee

Eén super goede en snelle levering!

Nog snel op het laatste moment kleding nodig en dit is netjes en compleet geleverd. Dus nog net op tijd voor de geplande activiteit!

Fantastisch leuke kleding top aanrader voor iedereen

De maat was perfect en een veel betere kwaliteit dan verwacht voor die prijs ging er van uit voor eenmalig gebruik maar na het te wassen was het nog steeds perfect en kunnen we het meermaals gebruiken voor een feestje te vieren

Hele snelle levering en de kleding zit fantastisch Dankjewelllll

Snelle service, mooie pakken aan democratische prijzen!

Heel tevreden

Goed service en kwalitatieve pakken

De pakken zijn goed geprijsd en zoals verwacht. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling en ben toen direct super goed geholpen. Echt heel erg fijn!

Goede prijs, snel besteld en geleverd

Ivm een feest zocht ik 5 pruiken met de kleur van de Belgische vlag. Die vond ik bij Carnavalskleding, voor de beste prijs, de minste kosten aan verzending en ook nog binnen 2 werkdagen geleverd. Kortom, een echte aanrader. Heerlijk bedrijven die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!!!!

Super snelle service

Super snelle servise en kwaliteit

Snelle levering alleen kwaliteit niet super

Was wat ik verwacht had

Het jasje was.op tijd en de maat klopte precies

TOP!

Bestelling werd geleverd in 1 dag! Deze service vind je bijna nergens.

Alles zoals weergegeven

Producten zien er uit zoals Op de foto’s. En netjes geleverd.

Is erg leuk en voldoet aan mijn verwachting.

Snel, goed en betrouwbaar

Heel snelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding

geweldig

prima jasje

Snelle levering en goede spullen

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.