Om blij van te worden

Blij met deze mooie jurken, super snelle levering, in de avond besteld, de volgende middag in huis. Top service

Super snelle goede service

Snel geleverd en goed verpakt, dik tevreden!

Alles ging zoals je verwacht van een online shop

Goedkoop lekker zittende kleding

Deze kleding heeft een goede prijs kwaliteit verhouding, en juist een enorm aanbod wat mij een terugkerende klant maakt. Ook is de levering snel, wat last-moment bestellen mogelijk maakt.

Prinsessenkleed voor mijn zoon past perfect

GE-WEL-DIG

Dit is super geen woorden over

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vooral het pak voor de mannen zelfs als je groot en breed bent De rest van de accessoires zijn super ik heb genoten in onze outfits

Correct en snel

De levering gebeurde binnen de afgesproken termijn en de producten zijn goed van kwaliteit. Heel tevreden!

Bedankt voor de snelle service

Zit goed

Mooi pakkie

Uitstekende ervaring!

Zeer snelle levering, volgende dag al. Alles dik in orde. Goede prijs.

Leuke uitstraling

Ik vond dat de outfit het feestje echt beter maakte!

Super bestelling

Past perfect goede maten top

Keurig verpakt en netjes snel geleverd

Geweldig pakje!

Ik kwam er niet uit als wat ik wilde gaan voor carnaval maar doordat ik heb gekeken om carnavalskleding.nl vond ik gelijk wat leuks!

Helemaal top.

Heb twee pakken besteld. Deze waren precies zoals beschreven. Ook de verzending was optijd en werd goed op de hoogte gehouden

Snelle levering prijs kwaliteit is goed!

Last minute wijziging in “wat word je net carnaval” bij zoonlief. Besteld en de volgende dag geleverd! Prijs ~ kwaliteit is goed!

Snelle bezorging, product zoals verwacht

Carnavalsjurkje voor mijn dochter besteld. Snel in huis, beste prijs ivm andere webshops en product was zoals beschreven op de site!

Zorgvuldig en snel

Mij bestelling werd echt super snel bezorgd erg blij aangezien het al bijna carnaval is! Het was netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Topp

Topp service snel geleverd

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit carnavalskleding. Snel geleverd.

Snelle levering, scherpe prijs.

Prima kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden

Makkelijks website om op te winkelen en bestellen. Je betaald en 1 of 2 dagen later wordt het bezorgd.

Top! Snelle levering

Geweldig.

Prachtig kostuum

Heel blij mee. Maat klopte. Goede kwaliteit. Zoontje was ontzettend blij mee.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.