Duidelijk site

Ik vond de pak dat mijn zoontje zo graag wou en in verschillende stukken omdat ze op school geen gehele verkleed kleren willen bij kleuters en zoontje graag hulk wou zijn kwamen we bij jullie terecht

Snelle levering en een mooi pak.

Ik heb een goede ervaring met deze winkel. De levering was snel en ben heel blij met het pak.

Goed pak snel geleverd

Had het pak gekocht volgende dag al in huis top bezorging en ook perfecte staat aangekomen

Top website & snelle levering!

Alles tiptop!

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snelle communicatie/ levering

Prima geleverd

Super snel geleverd.

gewoon fijn

Wat besteld via de site, was wat met inpakken gebeurt maar perfect opgelost, gewoon fijn en super service bestel er volgend jaar zeker weer.

top

Alles top buiten de opblaasbare bat die steeds plat gaat als je wilt toe toen .maar van de rest ben ik heel tevreden.

Snelle levering goede kwaliteit

De bestelde producten waren snel geleverd, de maat was goed en de kwaliteit is ook goed!

Mijn zoontje is helemaal blij!!!

Bijna kleine boef is nu echt een boef geworden :-D

Het was gemakkelijk en snel.

Het was gemakkelijk en snel. En de product was zoals de photos. Goede prijs.

Heel mooi en snel geleverd

Mijn ervaring is dat het goed is netjes gemaakt en het is ook goed bevonden door mijn collega's alleen maar duimpjes omhoog

Snelle levering, duidelijke informatie!

Positief

Zeer snelle levering

Een fijne site om op te zoeken. Levertijden komen overeen met wat er gezegd wordt. Zeer tevreden.

snelle bezorging, prima kwaliteit

De bestelling werd binnen een dag bezorgd. Prima kwaliteit van de pakken, en zoals in de beschrijving. Ik ben helemaal tevreden.

Super te vrede

Besteld zondagmiddag en maandag had ik hem thuis heel te vrede super leuk pakje Ik zou het iedereen aan raden

Snel geleverd.

Grote assortiment, dat snel wordt geleverd. Ik had een Viking pak, kwaliteit is redelijk. Handig is ook de maattabel bij het product. Prijs-kwaliteit verhouding is redelijk, ik had zelf een iets hogere verwachting van het product.

Perfect!

Kostuum past perfect en zit lekker. Ook goed het advies gevolgd om een maatje groter te bestellen omdat de fabrikant Italiaans is. Super gaat een mooi feestje worden zo!

Lekker snel geleverd

Snelle levering en prima kwaliteit, alaaf!

Top bezorging

Artikelen snel en erg netjes bezorgd. Zat in een goede stevige verpakking. De (Kinder) carnavals kleren zijn zoals beschreven op de site en zijn ook kwalitatief goed voor de prijs die je betaald. Zal het zeker aanraden en volgend jaar weer hier shoppen voor een nieuwe outfit.

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelling was de volgende dag in huis. De materialen waren allemaal van goede kwaliteit. Precies zoals beschrijving /foto.

Heel goed.

De set die ik besteld had was helaas niet compleet. Echter kreeg ik binnen een paar uur na het sturen van de melding al een reactie en een passende oplossing. Al met al erg tevreden over de afhandeling en service.

Helemaal goed.

Snelle levering en een heel leuk pakje van goede kwaliteit.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Ik vond de site goed overzichtelijk en had enorm veel keuze. Ik zou iedereen die carnaval kleding zoekt deze site aanbevelen. Oprecht. Het is goede kwaliteit.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen