Snelle levering, matige kwaliteit!

Ik had engelen vleugels besteld met een halo voor een Halloween feestje.. maar bij aankomst lagen er al super veel plukken met veren af was ik zelf nog eraan terug heb moeten lijmen. Dus niet echt kwaliteit. Jammer! voor een avond leuk maar ik kan ze dus niet vaker dragen aangezien tijdens het feestje dus weer heel veel eraf is gevallen. Verder over de online shop niets te klagen was snel geleverd en duidelijke communicatie!

Super leuke kleding

De gekochte outfit is erg geslaagd, mooie kleuren ook. Helaas vallen zowel broek als blouse erg groot uit waardoor het niet helemaal past. Verder wel tevreden over wat we hebben ontvangen. We kunnen morgen in ieder geval goedgekleed op het feestje komen!

Leuke items voor mooie prijs!

Volop keus, duidelijke website , betaalbaar enjoy nog eens snel geleverd.

Superservice’

Al meerdere keren hier iets besteld en altijd tevreden! Makkelijke en prettige site, groot assortiment en redelijke prijzen! Zelfs toen er bij m’n vorige bestelling een fout zat in het pak zelf werd dat direct en goed opgelost (nieuw pak besteld en geld van oude en verzendkosten gelijk teruggestort). Kortom: een goed begin voor een goed feestje!

Snel en mooi !

Veel keuze leuke mooie spullen en hele snelle service ! Aanrader !

Snelle goede levering

Snelle levering. Produkt precies zoals op de site. Mooie pasvorm

Snel bezorgd en een superleuk outfitje!

Mijn pakketje werd direct verzonden en was de volgende dag in huis. De outfit is ook superleuk. Betere kwaliteit dan verwacht!

Snelle levering. Netjes verpakt! Goede kwaliteit voor het bedrag wat ik heb betaald. Valt wel zeker een maat kleiner en het jurkje is net goed te dragen tot 1.73 cm. Erg blij mee !

De bestelling werd gelijk opgestuurd en de volgende dag bezorgt

Prima producten

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Verpakking had wat beter gekunt (doosje maar half dicht getaped), maar dat past dan weer ook bij die prijs/kwaliteit verhouding

Goed overzichtelijk

Snel geleverd en redelijk goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

Snel en goede kwaliteit

De outfit welke ik heb gekocht (Pennywise) is van goede kwaliteit. Valt niet groot dat wel, maar ik had een maat groter gekocht, dus prima. Vandaag gekocht en binnen twee dagen in huis, dus je kunt op korte termijn voor je feest nog iets bij ze aanschaffen. De prijs was ook niet erg hoog. Dus ik ben best tevreden. Niet een 10? Nee, altijd ruimte voor verbetering.

Mooie producten voor een zeer goede prijs

Mooi outfit kunnen aanschaffen. Mooie kwaliteit en voordeliger dan andere webshops. Gelijk een aantal kleurlenzen erbij besteld.

Leuk product, maar niet de volgende dag in huis

Op vrijdag heb ik een bestelling gedaan. Er stond zaterdag in huis. 's avonds laat kreeg ik al een bevestiging dat de bestelling Verstuurd is, maar vanaf maandag pas op te halen bij DHL punt. Gelukkig is het wel echt geleverd op maandag, want had het die dag nodig. Leuke cape en haarband

Snelle adequate service

Levering was rezendsnel. Website duidelijk en overzichtelijk. Goed op de hoogte gehouden van verzending met track and trace.

Fijne en overzichtelijke site!

Fijn bestellen! Door de vele categorieën kon je goed en gericht zoeken. De filters op de site maakte het nog gemakkelijker voor mij. Met de aankopen zijn we zeer tevreden en kwamen mooi binnen precies zoals product omschrijving.

Mijn bestelling was makkelijk geplaatst en snel binnen, dit wordt een toffe Halloween.

Alles wss tiptop in orde.

Alles van dd bestellibg verliep heel vlot en makkelijk. Alles was heel duidelijk en ook een snelle en goede levering.

Betrouwbaar en snel geleverd

Correcte info over de maattabellen. Goede prijs/kwaliteit

Gemakkelijke bestelling en snel geleverd

De bestelling ging gemakkelijk en snel. De volgende dag was mijn bestelling in huis. Ik heb hier alleen een mail over gestuurd omdat er vlekken in de broek zaten en ik helaas niet meer in de gelegenheid was om een nieuwe te bestellen. Hierop kreeg ik een reactie “wat had ik voor u kunnen doen?” Ik heb nergens om gevraagd, ik wilde dit meedelen met nog een tip om op de website te vermelden dat de kleding klein uitvalt. Maar de reactie vond ik een beetje vreemd. Verder een ruime keuze.

Bestelling werd zo snel mogelijk verstuurd en de kwaliteit is top! Niks te klagen ;)

Goede stuff

uitstekend

Super snel bezorg, lage prijzen en leuke dingen te koop!

Fantastische

Snelle aflevering Het zit als gegoten Wij zen zekers kontent