Duidelijkheid wat er in t pakket kan net iets beter, maar was meer dan ik had verwacht

Leuk pak

Zeer snelle verzending. prijs kwaliteit ook prima in orde volgens mij.zal hier zo weer bestellen. Bedankt groet Ron

Het paste fantastisch

Hij zag er heel goed uit, goed en stevig. En het doel op het feest heb ik kunnen behalen. Heel fijn

Goede website om te bestellen. Goede prijzen en een snelle levering.

Kwam snel binnen

De keuze is reuze!

Mega snel geleverd, kunnen velen nog van leren

Alles in een keer ontvangen een dag later. Alles prima in orde. Dank.

Snelle levering en altijd goed!

Al verschillende keren bij jullie besteld en altijd zeer tevreden!

Was snel bezorgd top

makkelijke site en snel geleverd!

Snel makkelijk alles te vinden op de website en binnen 1 werkdag al geleverd! Echt top!

Fantastich

Super snelle levering, en prima kwaliteit voor een feestje dus top!

Snelle correcte levering

Snel in het beantwoorden van vragen. Snelle verzending en netjes verpakt.

Top winkel

Goeie en snel verstuurt en top kwaliteit

Niet duur en goede kwaliteit

Ik was verbaast over de kwaliteit van de pakken. Ik heb voor een spooktocht 10 verschillende pakken en toebehoren gekocht. Alles is erg netjes en van goede kwaliteit. Over de levering maar niet te spreken. Ik bestelde het in de avond en ik had het de volgende dag al in huis. Super

Levering was snel en compleet. Niets op aan te merken.

Snelle levering en goed verpakt.

Spullen werden erg snel geleverd en was goed verpakt.

Goede en snelle service!!

Het is snel geleverd en de kwaliteit van de bestelling is top!

Good service and fast

Affordable price. Good quality product. And the shipping was fast. Will definitely order again! So happy!

Zeer snelle correcte levering

Mooi materiaal Jammer dat de pruik niet mooi gelijk gevlochten was zal de vlecht losmaken en hopen dat ik hem zelf netjes gevlochten krijg!

Snelle levering, product prima!

Ik had snel een feestoutfit nodig, vrijdag mijn outfit besteld, maandagmiddag was het er al! Kwaliteit van kleding was niet geweldig, maar dat had ik ook niet verwacht voor die prijs. Prima tevreden!

Jaren 70 disco here we come!

In werkelijkheid nog leuker dan gedacht, blij mee!

Grote K voor kwaliteit

Site en spullen goed

Goede maat, top jurkje met kwaliteit. Hier zal ik vaker mijn feestkleding bestellen

Goede service, nette kleding en leuke accessoires! Als er dan iets is wat een minpuntje zou kunnen zijn, is misschien een iets snellere levering...maar in mijn geval was dit geen probleem!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen