Goede service, nette kleding en leuke accessoires! Als er dan iets is wat een minpuntje zou kunnen zijn, is misschien een iets snellere levering...maar in mijn geval was dit geen probleem!

Het verkleedpak past perfect én was zeer mooi verpakt in hoes. Vlotte levering.

Perfect!

Super snelle levering en alles netjes compleet! Kids zijn helemaal blij!

Snelle levering en duidelijke en snelle reactie van de klantenservice

Aanrader

Ik heb kleding besteld voor mijzelf en mijn man. De kleding is van goede kwaliteit en de pasvorm is perfect. De maten kloppen precies. Dus heel blij mee. Voortaan bestel ik de klefing via deze site. Daarbij een snelle levering en veilig betalen.

Leuke verkleedkleding en snelle levering

Leuke keuze verkleedkleding en het werd sneller geleverd dan aangegeven.

Erg mooi kostuum van prima kwaliteit, maar helaas te klein

Ik was erg onder de indruk van de snelle levering en de kwaliteit van het kostuum. Helaas was het te groot, maar dat heeft geen invloed op de beoordeling. Wel jammer dat hij niet in S te koop was.

Halloween kostuum is prachtig

Kwaliteit en service is top! Onze zoon is er blij mee en wacht zeker niet tot Halloween om deze al te gebruiken.

Ontzettend gaaf

Helemaal top, heb nu al zin in Halloween

Superhandige site

Praktische site Duidelijke omschrijving van product Snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering en super leuk kinderspidermanpak

Rap geleven ik raak iedereen daar de kopen

Als is goed de spijs zijn niet duur een als is mooie ingepakt wij zijn er blijven er nee met de kleding

Leuke aankoop

Aankoop snel ontvangen zoals gezegd

Lekker snel geleverd en een goede kwaliteit

Doordat de bestelling de volgende dag al is geleverd heb ik toch nog een leuk feest gehad.

Goed en snel geleverd

Geweldig levering super snel, Top

Leuke site heerlijk heel veel dingen te koop Als thema feest bv Ben heel blij met deze site .

makkelijk goed en snel

het was een goede en snelle levering

Geweldig alles binnen een dag geleverd!

De juiste kleur, maten kloppen en ook kleine details precies zoals op de site! Erg blij mee!!

Snelle levering van goede kwaliteit

Snel geleverd. Prima verpakt de kwaliteit is goed

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De jurk valt wel een beetje groot (normaal heb ik S), ik heb 36-38 gekozen. Het rafelt wel aan de onderkant (beetje kapot gegaan tijdens produceren denk ik) maar over het algemeen ben ik tevreden!

Top gelopen!

De prijs was goed, de bestelling was snel geplaatst. En de zending kwam snel.

Duidelijke correspondentie. Wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt. En ook nog eens supersnel.

Prima site!

Leuke,betaalbare site Met een ruime keuze! Snelle levering

Snelle levering, klantvriendelijk en betaalbaar!

Gebruiksvriendelijke website, zeer grote keuze, klantvriendelijk, snelle en correcte levering en ook nog een goede prijskwaliteit-verhouding. Echt een aanrader voor alle feestkleding en accessoires! Top webshop waarbij het shoppen zelf al een feestje is!

Wow!

Zondag besteld en maandag al in huis, zo fijn!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.