Beste Maarten, Wij drukken 95 % van al het drukwerk in eigen huis in onze eigen FSC drukkerij. Hierdoor zijn wij zeer flexibel met de levertijden en kunnen vaak eerder leveren dan wat we op de website aangeven. Bepaalde producten zoals de ringbanden kunnen wij zelf niet produceren en dat laten we dan drukken bij de specialisten daarvoor. Niet al onze leveranciers zijn even flexibel waardoor wij altijd de maximale levertijd doorgeven. U had een dag voor levering (en niet ruim een week voor levering) een mail gestuurd naar onze facturen email adres waardoor het niet snel is opgepakt. In dit geval had het ook niet uitgemaakt omdat de vrachtwagen al onderweg was naar u. Onze enige fout bij u is dat wij te vroeg geleverd hebben, waar de meeste klanten wel blij om zijn. Mocht u nog opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag van u. Met vriendelijke groet, Faruk Yildiz
Laagjes 36
3076BJ Rotterdam
Een echte drukkerij Onze naam doet anders vermoeden. Online drukwerk bestellen, maar toch zijn wij een echte drukkerij. Al meer dan 30 jaar ervaring, met zo'n 20 betrokken vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Niet alleen controleren we handmatig en gratis uw bestanden, ook in persoonlijk advies vooraf willen wij u van dienst zijn. Echt aan tafel met specialisten die u adviseren bij de realisatie van uw grafische producties.