Pluspunten
Goede service, leuke en fijne mensen, fantastische foto's en iedereen werd blij van Fotodoos! Een fantastische toevoeging op onze bruiloft en een geweldig aandenken :).
Ha Wendy, Bedankt voor je positieve aanbeveling! Daar worden we blij van! Tot een volgende keer;)
Pluspunten
- Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. - Vriendelijk
VerbeterpuntenSommige brilletjes hingen wat slap...
Ha Suzanne, Bedankt voor je goede beoordeling! We zijn bezig met de aanschaf van nieuwe props en kijken naar betere kwaliteit!
Pluspunten
Een van de heren van de fotodoos kwam op onze bruiloft voor een paar gezellige kiekjes van al onze gasten. De ceremoniemeesters kwamen er vlak van tevoren achter dat de fotodoos op de verkeerde plek stond opgesteld... Deze moest op het laatste moment verplaatst worden, maar dit was geen probleem. De fotodoos heeft zich erg flexibel opgesteld.. en de gasten vonden het ook allemaal erg leuk en vermakelijk!
Verbeterpunten- Handig om de afmetingen te vermelden (op de website) van de ruimte die nodig is voor de fotodoos. Konden wij nu niet vinden.
Hoi Nathalie, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het uiteindelijk allemaal is goedgekomen. Inmiddels staan de afmetingen van de fotodoos op de website. Team Fotodoos
Pluspunten
The booth looked great and the photo's printed quickly - there are 3 per strip rather than the usual 4 but it doesn't matter, 3 images gives other people a chance to have a turn! It was a real asset to our wedding party - everybody loved it. The personalised signature strip was a nice touch and made a great momento of the day for everyone. Money well spent. I highly recommend it for any party.
VerbeterpuntenI would have liked to have kept the 2nd photo strip for our wedding album but it became a bit difficult to manage - perhaps this is something the staff could do?
Dear Karen, Thanks for your feedback! We are trying to improve our services according to your point about the 2nd photostrip. Team Fotodoos
Ha Anita, Bedankt voor je positieve beoordeling! Mooi dat je zo enthousiast bent.
Pluspunten
geweldige vriendelijke jongen die het verzorgde in het begin nogal misverstanden over de betaling maar levering en foto's uitstekend.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Erg leuk concept, goed geregeld, zelf niks hoeven regelen met klaarzetten en dergelijke. Alles verliep goed tijdens het feest.
VerbeterpuntenMisschien kan het mannetje die ter plekke is even vragen aan de ceremoniemeester of de ceremoniemeester wil vragen of iedereen er op is geweest. We dachten nu dat we een aantal gasten misten. Natuurlijk is het vrijblijvend, maar het is echt leuk dat ze er op staan!
Ha Matthijs, Goed punt wat betreft het overleggen met de ceremoniemeester. Nemen we mee! Bedankt voor je beoordeling en je feedback!
Pluspunten
Ontzettend leuke toevoeging geweest op ons jubileum feest. Leuke accessoires waren meegenomen. Snelle digitale levering van de foto's. Keuze uit achtergronden was erg leuk.
VerbeterpuntenEen paar keer waren we het personeel dat de fotokist bediend kwijt.
Bedankt voor je aanbeveling! We nemen je feedback mee voor de toekomst! Team Fotodoos
Pluspunten
- snelle communicatie per mail. Goede reactie op vragen/opmerkingen - Goed personeel op lokatie. Spontane, gezellige medewerker
Ha Niels, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mooi dat je zo enthousiast bent over onze diensten.
Pluspunten
- Super leuk extraatje voor feest! - Goede service
Hoi Anne, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je zo enthousiast bent over Fotodoos!
Ha Lennart, Tof dat je zo positief bent en bedankt voor je beoordeling!
Hoi Sanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee! Team Fotodoos
Pluspunten
Netjes op tijd aanwezig/opgebouwd, nette medewerker aanwezig, foto's zien er goed uit.
VerbeterpuntenDuurde best lang voordat we de foto's hadden na de bruiloft en kregen 2x een beschadigd bestand. Dat was wel echt jammer (we waren op huwelijksreis en we hebben veel moeite moeten doen om het bestand steeds binnen te halen en dan werkte het weer niet). Reacties duren soms best lang. We hoopten/verwachten de 'licht paraplu's' op de site maar die zaten er niet bij.
Hoi Karen, Wat vervelend dat het niet soepel is gegaan met het verzenden/ontvangen van het bestand. We hopen dat jullie desondanks positief terug kijken op het gebruik van Fotodoos en nagenieten van de foto's!
Pluspunten
Goede sfeermaker, mooi product
VerbeterpuntenCommunicatie vooraf verliep nogal stroef, we moesten lang wachten op antwoord en sommige vragen bleven onbeantwoord. Personeel op het feest werd later op de avond wat humeuriger.
Bedankt voor je beoordeling! We proberen te werken aan onze communicatie en nemen je feedback mee. Team Fotodoos
Ha Christian, Bedankt voor je mooie beoordeling! Daar worden we blij van!