3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren direct

webinar werkte laatst niet

Pluspunten

Iedere keer weer heldere communicatie, vlotte reacties, zijn er om je te helpen. Chatsessies zijn top!

Pluspunten

snelle service via de chat. goed geholpen door Ruud Mellegers

Pluspunten

Duidelijk informatie. Adequate reactie op vragen in de chat.

De belofte dat het snel geregeld zou kunnen worden, werd helaas niet helemaal waargemaakt. Bovendien moest ik daar zelf achteraan om het duidelijk te krijgen. Wellicht is het goed om aan te geven wanneer je reactie kunt verwachten.

Pluspunten

Snelle service Toegankelijk Makkelijk

Pluspunten

Heldere website + toelichting en goede service.

Pluspunten

Snel, zelfs om 23:00 uur via de helpchat een afspraak voor handtekening de volgende morgen vroeg in kunnen plannen. Perfecte service.

Goedkoopste boekhoud-product waarmee geadverteerd wordt, is slecht terug te vinden en komt bijna niemand voor in aanmerking terwijl er wel mee wordt geadverteerd. Niet ze reeel.

Pluspunten

Snel advies op maat goedkoop top service

Geen!

Pluspunten

Snelle afhandeling, zelfs in het weekend een reactie, kreeg eerst een kantoor in Amersfoort toegewezen maar dat was snel gewijzigd naar Rotterdam. Mooi portal waar alles in staan. Gewoon goed georganiseerd en vooral goed geautomatiseerd, maar dat is wat mij betreft helemaal prima en makkelijk.

Pluspunten

Gewoonweg goed, duidelijk en snel. Heldere communicatie.

Pluspunten

Zeer goede en duidelijke beantwoording op mijn vraag. Heldere uitleg en vriendelijk personeel. Top klantenservice! Werd geholpen door Michael Nieveld; uitermate klantvriendelijk!

Geen.

Pluspunten

Supersnel, efficient, komen beslagen ten ijs. Kortom een echte aanrader! Nemen al het werk uit handen waar je zelf evt geen verstand van hebt!

Pluspunten

snel

afhandeling via externe notaris was niet 100% duidelijk.

Pluspunten

Duidelijk, en altijd bereid te helpen mocht je vragen hebben!

Pluspunten

Customer service, gebruiksgemak

Pluspunten

Snel en makkelijk een BV op gezet!

Pluspunten

Online flex heeft mij fantastisch geholpen bij de ontbinding van mijn VOF

Pluspunten

Online Flex BV, OFBV for short, helpt mij keer op keer pijlsnel aan een BV op maat. Hun service

Ik zie uit naar een meer mobiel vriendelijke website.

Pluspunten

In mijn zoektocht naar een notaris en fiscalist die me konden helpen bij het fuseren van twee BV's kwam ik uit bij Online Flex BV. Ze hebben mij goed geholpen. In no time konden ze al mijn vragen beantwoorden.

Ze hebben mij goed geholpen. Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik kwam op de site met wat vragen over het wijzigen en/of opheffen van een BV. Vrij snel kwam er een chatbox in beeld en ik dacht, ik kan net zo goed hier mijn vraag stellen. Ik kreeg direct een duidelijk antwoord waarmee ik verder kan. Als ik gebruik kan maken van hun diensten zal ik dit zeker doen!

Pluspunten

Online Flex heeft een hele diverse range van producten naast BV's, waaronder legal, accounting enz. Online Flex heeft mij zeer goed geholpen bij het opstarten van m'n bedrijf.

Pluspunten

Ik ben heel goed geholpen door mevrouw De Gier. Alles was snel geregeld en tot in de puntjes verzorgd.

Burgerweeshuispad 201

1076 GR Amsterdam