Pluspunten

Deskundige en snel. Vrijdag om 12 uur gechat. De maandag daarop was mijn bv geregeld. Zou ik iedereen aanbevelen. Overweeg mijn boekhouding hier ook onder te brengen. Wacht nog op nadere info

Kan geen punten noemen

Pluspunten

Snel, duidelijk en deskundige hulp!

Pluspunten

Directe respons via chat, luisteren aandachtig en analyseren de geschetste problematiek, komen met oplossingen. En zeer vriendelijk, goed benaderbaar en beleefd. Klasse dus!

Pluspunten

Goed en fijn contact en service

Prijzige boekhoudpakketen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima dienstverlening! Kennis van zaken!

Ik belde, omdat ik een persoonlijk gesprek nodig had en om van gedachten te kunnen wisselen. Tijdens het gesprek werden mij linkjes naar de website gestuurd, lief bedoeld, maar daar had ik op dat moment geen behoefte aan. Dit gaf mij het gevoel dat ik het allemaal ook zelf uit kan zoeken op de website, terwijl ik op dat moment juist even iemand nodig heb om mee te sparren en die mij kan begeleiden tot het maken van de juiste keuzes. Mij terugsturen in het bos van informatie overload helpt mij niet, de weg te vinden naar mijn doel. Misschien iets heel persoonlijks, maar dat is hoe ik het heb ervaren.

Pluspunten

De chatfunctie op de website is zeer prettig en intern houdt men het dossier goed bij. Welke medewerker je ook spreekt, ze zijn allemaal op de hoogte van wat er speelt. Ze zijn zeer klantgericht en het is erg prettig dat er soms zelfs buiten kantooruren om gereageerd wordt op een bericht of telefoontje. Ik heb eens rond 19:00 uur met een medewerker aan de lijn gehangen en deze nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Erg handig voor de drukke ondernemer met een tekort aan tijd!! Top service!

Persoonlijk kan ik geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

9 uur per dag beschikbaar met deskundig commentaar. Doen ook niet moeilijk als je nog geen officiële klant bent, maar blijven advies en tips geven. Kortom, het kost uiteindelijk wat €€ maar dan heb je ook een prima advies op korte termijn met alle ondersteuning van accountants, notarissen, juristen en boekhouders. Binnen 24 uur een Holding en BV opgericht en daarna de boekhouding, jaarrekeningen, IB, BTW geregeld. Muchas gracias, Helen en Reinier van Firm24.

Artikel 22, Overmacht.. Daar kan Firrm24 nog wel eens een jurist of drie op los laten. Of een verzekering nemen, waarbij het klant risico "iets" reëler is.

Pluspunten

Snel en professioneel geregeld. Netjes op tijd vanuit firm24. Goede ervaringen. Korting gekregen op onze tweede aanvraag. Firm24 heeft een goede indruk achter gelaten in ieder geval. Ik zou mijn volgende bv ook oprichten met hun hulp. Het is mijn beroep. Ik richt bedrijven op en help deze met opstarten van hun organisatie tot de facilitaire voorzieningen aan toe. Firm24 heeft mij veel tijd en energie bespaard.

Notaris zou wat meer input kunnen geven. Bleken wat fouten in de statuten te zitten waardoor de uittreksels wel uitgerekt waren maar de daadwerkelijke vrijgave gebeurde pas later en de deponering kon later pas ingezien worden. Het personeel is niet allemaal zo vriendelijk want ben ook op mijn strepen gezet door een van hun collegas ( vrouwelijk ) naam weet ik niet meer.

Pluspunten

snelle service. Bedrijf maakt waar wat het beloofd

Pluspunten

Begeleiding is super, de afhandeling ging vlekkeloos. Top!

Geen.

Pluspunten

Toegankelijk, directe communicatie, en snelle handelingen

Pluspunten

Snel en aandachtelijk

Pluspunten

- Kosten: Veel goedkoper dan notaris (ook als je complexere dingen wilt, met meerdere aandeelhouders en complexe structuren!) - Snel: 24Firm heeft het ZEER goed voor elkaar, stuurt per mail info toe en de meeste tijd gaat zitten in het zetten van de handtekening! - !!!Support!!! is uitmuntend! Ook als je NA de oprichting nog vragen hebt, kun je deze gewoon stellen via de website, en wordt je binnen een paar minuten geholpen. Dit is echt heel veel waard!

Blijf awesome!

Pluspunten

efficient, good communication,

clarity on formulating deeds in english

Pluspunten

Online hulp bij vragen snelheid

wellicht dat toeslag spoedoprichting nog iets lager kan?

Pluspunten

lekker snel en duidelijk

De notaris klonk wel erg haastig aan de telefoon, waardoor ik niet echt duidelijke info heb gekregen. Maar goed het was voor mij wel duidelijk.

Pluspunten

Zeer snel geregeld

Pluspunten

Alles top

Pluspunten

Snel en efectief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Slimme innovatieve dienstverlening. Snel en goed.

Nieuwe releases van de online applicatie is beter testen.

Pluspunten

Duidelijke handleiding en informatie

had betaald voor 24 uurs oprichting, is niet gelukt en extra kosten zouden worden teruggestort, is nog niet gebeurd

Pluspunten

Waarom moeilijk doen als het online kan. En Firm24 heeft dat erg gemakkelijk gemaakt met lokaal de best aangeschreven notaris.

Kies voor één bedrijfs- of productnaam. Al die namen werken erg verwarrend: Online Flex BV, Firm24, IBEO, Legal Thing, etc.

Pluspunten

Snel en efficiënt

Burgerweeshuispad 201

1076 GR Amsterdam