Pluspunten

Snelheid en direct contact

nog betere communicatie met notarissen

Pluspunten

Adequaat, snel en kennis van zaken. Mooie en duidelijke cockpit.

Pluspunten

Duidelijk over de kosten en doorlooptijd van de aanvraag. Onze stichting was heel snel geregeld!

Pluspunten

Simpel, snel en efficiënt!

Pluspunten

Snelle afhandeling van zaken, 9/10 iemand bereikbaar via chat Overzichtelijk dashboard bij oprichting BV

De chat functie wordt niet altijd bemand door diegene wiens naam als supporter zichtbaar is, voorbeeld: heb chat met thomas, kom even later weer terug en chat weer met thomas, stel m mijn vragen en zegt oh maar ik ben thomas niet chat alleen onder zijn naam.

Pluspunten

Alles is top en snel

Geen!!!

Pluspunten

snel, duidelijk, webchat. Doet exact wat het zegt te doen.

Pluspunten

- Snelheid - Duidelijke/heldere uitleg - Goede begeleiding - Verhouding prijs/kwaliteit top!

Pluspunten

Erg snelle en tot dusver te beoordelen een vlekkeloze service

Pluspunten

Snel, flexibel, overzichtelijk en de juiste info

Pluspunten

Ontzettend handige website, zowel telefonisch als via de live chatfunctie goed bereikbaar. Zeer tevreden met deze dienstverlening online. Het bespaart niet alleen geld, het bespaart vooral ook veel tijd! Kortom: efficient.

Ga zo door. Zet nog wat van die online diensten op, die als vervanging kunnen dienen voor gesprekken met adviseurs / accountants. Als ondernemer weet ik heel goed wat ik wil. Gesprekken met adviseurs zijn vaak meer voor de gezelligheid en de facturen. Ook dat gekeuvel aan de vergadertafel van de lokale notaris (onder het genot van een 'gezellig' bakje koffie heb ik op deze methode weten te ontlopen. Echt prettig. En de kandidaat notaris die ik ook wel eens op het schoolplein tref, hoeft zo ook niets te weten over mijn zakelijke activiteiten. Wat ik dus bedoel is: de privacy is bij jullie dienstverlening ook een pré.

Pluspunten

Werd goed meegedacht over probleem en mogelijke oplossingen. Goede Getting-things-done mentaliteit.

Weinig - misschien dat niet altijd duidelijk was wat de doorlooptijd voor bepaalde werkzaamheden zou zijn.

Pluspunten

Het oprichten van een BV gaat makkelijk via online flex bv. Via de site richt je in 5 stappen de BV op.

Pluspunten

De informatie is erg duidelijk, via de chat werd ik erg goed en snel geholpen. het verloop van de aanvraag verloopt verder ook soepel en snel.

Ik heb geen verbeterpunten, maar er is altijd ergens ruimte voor verbetering, vandaar de 9 :)

Pluspunten

SNEL, KUNDIG EN GOEDE VERHOUDING PRIJS / KWALITEIT

Pluspunten

Snel, duidelijk en efficient. De e-mail-service met status-updates van het proces is zeer handig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, goedkooop en service gericht

workflow - toch wel een essentieel deel van de propositie - werkt niet helemaal goed. Zo lijkt het bijvoorbeeld dat na lezen en goedkeuren concept aktes dat BV is opgericht - terwijl concept nog wordt afgestemd met notaris en oprichting nog moet plaatsvinden.

Pluspunten

Snel, prima hulp en professioneel.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle dienstverlening, goede hulp bij het opzetten van je bedrijf.

Geen!

Pluspunten

Eigenlijk alleen maar positieve punten. Ik heb in de aanloop van het proces gewacht op de moeilijkheden die zouden komen. Dit kon nooit zo eenvoudig zijn, dacht ik. En zelfs na passeren van de acte, verwachtte ik nog moeilijkheden. Maar tot op heden blijven ze uit! Met andere woorden, het cliché dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan zal het wel te mooi zijn om waar te zijn, gaat bij deze firma absoluut niet op!!

Pluspunten

Prima geregeld, goede prijs, snelle service en nog een glimlach ook.

Burgerweeshuispad 201

1076 GR Amsterdam