Pluspunten

Snel, makkelijk en een goede begeleiding!

Pluspunten

direct reactie als je vragen hebt, heel klantvriendelijk

Pluspunten

Snel en duidelijk

eenmaal een aanmelding gedaan en bijvoorbeeld de naam van je bedrijf willen veranderen, dan is het niet duidelijk dat je terugkunt in de schermen en alsnog het eea kunt wijzigen

Pluspunten

Er wordt snel en adequaat op de aanvraag en e-mails gereageerd. Men neemt de tijd om uitgebreid in te gaan op vragen. Ideaal als je snel alles online wilt regelen. Aanrader

Pluspunten

Jullie zijn geweldig

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij vragen snel en prima te bereiken. Echt een aanrader voor mensen die via een notaris iets willen regelen.

In een vroeg of eerder stadium aangeven dat er een legalisatie via een notaris in de buurt nodig is. Dat hier kosten voor gemaakt moeten worden.

Pluspunten

Ik ben erg te spreken over de snelle service en goede afhandeling!

Pluspunten

Snel, vakkundig en vriendelijk.

Pluspunten

Duidelijke site Begeleiding indien gewenst Vlotte en correcte afhandeling

Een aantal malen was de site, bij opnieuw inloggen, niet helemaal goed leesbaar. Tekst en beeldblokken waren net een beetje versprongen. Gebruikte browser was Google Chrome. Waarschijnlijk een ICT probleem.

Pluspunten

Beste lezers, Middels dit bericht wilde ik meedelen dat de dienstverlening van Online Flex BV zeer goed is geweest. Thomas en zijn collega's zijn zeer bereidwillig geweest om mijn aanvraag op correcte wijze in behandeling te nemen, waarvoor mijn dank. De procedures voor het aanvragen van de te leveren diensten zien er overigens professioneel uit. Mijn dank heren, Vriendelijke groeten, Hesdey Wijngaarde

Omdat de dienstverlening zeer goed is geweest, laat ik dit oordeel aan het personeel van Online Flex BV over.

Pluspunten

Snel en Makkelijk je BV oprichten, online in 10 minuten.

kvk formulieren moest ik zelf invullen, dat is wel jammer... verder een super systeem.

Pluspunten

ben zeer tevreden over online flex bv over de behandeling en contacht over hun zeer goed geholpen met alles

Pluspunten

goed en duidelijke uitleg, vriendelijk hulp bij verdere afhandeling, goed geregeld bij notaris die ook nog even belt om alles te controleren

aangeven in gebouw waar kantoor is

Pluspunten

Uitstekende en prettige communicatie een perfecte, snelle service als je het mij vraagt!

Het liefst documenten (de gelegaliseerde en ondertekende) direct inscannen ipv versturen per post.

Pluspunten

Goede ervaringen met online flex BV oprichten opgedaan. Binnen 3 dagen was de BV juridisch een feit. De notaris stuurde per post de informatie en de acte toe. Ik heb, na evaluatie van diverse pakketten, ook gekozen voor het volledige werkmaatschappij administratiepakket van 24Admin, omdat ik tijd wil overhouden om sales te plegen en te werken met mijn opdrachtgever (s).

Een speciaal starters administratiepakket met daarbij behorend voordelig jaarbedrag in eerste jaar.

Pluspunten

Prijs, toegankelijkheid dashboard, klantenservice Thomas Esselink, snelheid van oprichting

Uitleg over de stappen die je neemt en wat dat juridisch betekent. Ik noem als voorbeeld het bekrachtigingsformulier. Vanuit mijn rechtenachtergrond snap ik wat er gebeurt, maar een korte terugkoppeling dat het nu bij de notaris ligt en dat je daarmee persoonlijk af bent van potentieel gezeik over zaken die je voor oprichting hebt afgesproken namens de vennootschap in oprichting zou een mooie toevoeging zijn. Een ballonnetje met tekst in het dashboard zou al voldoende zijn.

Pluspunten

Snelheid. Positieve helpdesk. Duidelijk

Pluspunten

snel duidelijk/overzichtelijk

Pluspunten

Van het begin tot het einde goed begeleid, zowel via de site als mondeling. Keurig geantwoord op vragen, advies gegeven daar waar nodig en zeer netjes afgehandeld. Zeker een aanrader. En de prijs is ook aantrekkelijk. Een plaatselijke notaris vraagt beduidend meer.

Pluspunten

persoonlijk contact is netjes en direct

betere communicatie betreffende btw aangifte en formulieren

Pluspunten

Zeer behulpzaam bij telefonisch contact.

Pluspunten

Snelheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Digitale communicatie - Kennis van zaken - Netwerk van professionals - Gratis templates voor verschillende soorten contracten

- Duidelijkere informatie over inbegrepen dienstverlening - Aanbieden van volledige administratieve afhandeling - Meer kennis op het gebied van Horeca

Burgerweeshuispad 201

1076 GR Amsterdam