Pluspunten

Proactieve houding Deskundig advies van de fiscalsten van Online Flex Prijs / kwaliteit verhouding is perfect

Kvk formulieren versimpelen

Pluspunten

Self-service en flexibiliteit is het zaken doen van nu!

Zoals bij elke start-up is er ruimte om het nog mooier en beter te maken..

Pluspunten

Zeer snelle en (kosten) efficiente service.

Bedrijf was niet altijd even goed bereikbaar voor vragen

Pluspunten

Werkt op zich goed. Positief is ook dat er meteen een bankrekening geopend zou kunnen worden. Dit zou wel vooraf beter vermeld kunnen worden. Ik had inmiddels nl. zelf al akte ondernomen.

1. Bij de instructie voor het opsturen van de documenten kreeg ik een postadres in Amsterdam, terwijl ik gebeld werd door een vestiging in Den Haag. Het zou wenselijk zijn alle mogelijke vestigingen bij de verzendinstructie te zien, zodat eventueel ook gekozen kan worden om de stukken langs te brengen. Dat scheelt minstens 3 werkdagen verwerkingstijd. 2. Het uploaden van de bekrachtigingsverklaring blijkt niet goed te werken. Ik heb hem na een reminder ook nog een keer gemaild, maar nog steeds geen definitieve verklaring retour ontvangen.

Pluspunten

Zijn erg behulpzaam en voelen zich betrokken bij het bedrijf. Bij vragen wordt er gelijk op in gespeeld. Alles onder een dak dat is toch wel prettig.

Pluspunten

* Snelle reactie en opvolging van de vragen * Deskundig advies * Prettig contact * Uniek concept alles onder 1 dak * Online flex B.V. is daadwerkelijk betrokken bij je organisatie!

Tot nog toe geen verbeter punten te bemerken…...

Pluspunten

Super flexibel en behulpzaam! Handig, pro-actief en snel!

Pluspunten

Snel en voordelig

Meer notarissen waar je je kan identificeren

Pluspunten

persoonlijke karakter snelheid vriendelijkheid

Pluspunten

Niet alleen professioneel maar ook vriendelijk, vrolijk, vol drive en enthousiasme. Communicatie gaat perfect en het hele concept is natuurlijk geniaal. Wij doen buiten het oprichten van onze structuur ook de administratie bij deze kanjers.

Geen. Alhoewel Red Bull in de koelkast wel lekker zou zijn.

Pluspunten

Ja, ik wil GRAAG mijn mening geven: ERG overzichtelijke site, allemaal gemakkelijk te begrijpen en de kosten die eraan verbonden zijn: gewoon netjes " in toom" gehouden. Hier is de klant nog KONING.Als alles in Nederland zo "klaar als een klontje zou zijn, dan.............." Bedankt beste mensen. Tot gauw! Mvrgr.

Ga zo door!

Pluspunten

Voor het opzetten van een BV met Stichting Administratie Kantoor zijn we uitermate snel en flexibel geholpen. Het overleggen buiten kantoor tijden om was geen probleem. Daarnaast ontvingen we altijd snel respons op onze emails

Pluspunten

BV was uitermate snel opgericht, mijn complimenten! Verder goed bereikbare klanten support, die ook fiscaal meedacht. Website erg overzichtelijk en zit goed in elkaar.

Pluspunten

Zeer snelle oprichting van mijn B.V. en de service bij een aanvullend verzoek was uitstekend! Ik ben zeer tevreden en wat mij betreft een aanrader.

Pluspunten

De site is overzichtelijk. Je voelt je veilig om een BV of een Stichting online op te richten. Klantvriendelijkheid is een 10 Service is zeer goed. Bereikbaarheid is ook goed. Professionaliteit ook goed Kwaliteit ook goed

Pluspunten

Zeer snelle service en klantgericht. Perfect geregeld echt boven verwachting!

Burgerweeshuispad 201

1076 GR Amsterdam