Pluspunten

Vicky heeft me erg goed geholpen, ik had dit echt nodig voor mijn werkstuk, ze reageerde gelijk en snel

Pluspunten

Very professional knowledge on setting up BV, also staff (Roderick) are great at English/Dutch.

Pluspunten

Snelheid en correctheid waarmee de aanvragen worden afgehandeld is indrukwekkend.

Een digital gewaarmerkt uittreksel van de KVK register in plaats van (alleen) een bedrijfsprofiel zou het opgeleverde paket document complete en praktischer maken. De additionele kosten hiervan zijn immers beperkt.

Pluspunten

Snel reactie van team

Beter contact met notarissen

Pluspunten

Precies zoals geadverteerd. Van eerste mail tot opriching, 24 uur. Wat een verademing als je het vergelijkt met conventionele 'jaren 30' notarissen.

Pluspunten

snel en handig

ik zie nix voor verbetering

Pluspunten

Snelle reactie Juiste antwoorden Geduldig

Pluspunten

super snel geregeld en alle gemaakte afspraken worden nagekomen ik ben zeer tevreden na oprichten Holding

Pluspunten

Goed support en advies

Pluspunten

heldere communicatie

Pluspunten

Snel en accuraate handelingen en goede kennis van de materie

Pluspunten

Snelheid van handelen, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid van de medewerkers, handige website

Wijzigingen in stukken nadrukkelijk afstemmen met clienten alvorens te handelen

Pluspunten

Zeer goede telefonisch ondersteuning. Gebruiksvriendelijke website en formulier. Kundige en servicegerichte medewerkers.

Ik heb 2 keer de vragenlijst voor omzetting eenmanszaak naar BV in moeten vullen en het ging helaas 2 keer mis.

Pluspunten

Gratis gedegen advies.

Pluspunten

Snelle reactie! Inhoudelijk perfect

Isa verdient doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf. Dit zorgt er voor dat het bedrijf met een mooi ondernemingsplan over 5 jaar de markt overneemt. Dit argument is gebaseerd op het inhoudelijke kwaliteit van het gegeven antwoord. Ik ben hierdoor erg bevredigend mijn avond in gegaan. Hartelijk dank Isa!

Pluspunten

Veel kennis

Pluspunten

Snel antwoord via de chat, fijn als je iets zoekt en ook al geholpen wordt als je (nog) geen klant bent.

Pluspunten

Duidelijk helder, fijn gelijk persoonlijk contact. Isa heeft me goed en snel geholpen. Bedankt meis!

Pluspunten

Fijn dat het niet gelijk gaat om producten te verkopen, maar men echt probeert te ondersteunen met de tools die zij bieden.

Pluspunten

Super snelle service. Binnen enkele minuten een antwoord op mijn vraag! Zeer vriendelijk!

Pluspunten

Eenvoudig en overzichtelijk. Reageren snel op vragen via de chatfunctie.

Burgerweeshuispad 201

1076 GR Amsterdam