Helemaal top
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 480 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat levering vaak snel is en communicatie duidelijk verloopt. De service wordt herhaaldelijk beschouwd als betrouwbaar en vriendelijk. Ook de beschikbaarheid van onderdelen en de snelheid van afhandeling komen terug in de feedback. Over het algemeen is de ervaring positief, met nadruk op snelheid en ondersteuning.
Het artikel was makeljk te instaleren
29 January 2023
Roy
Zaandam
Gekregen wat ik nodig had
24 January 2023
Op 't Eynde Carla
1970 - Wezembeek-Oppem
Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe armsteunen voor mijn RH-bureaustoel, maar kon op veel websites niet goed vinden welk type nu zou passen op mijn stoel. De website van mijnkantoorinrichting.nl viel op door de goede uitgebreide informatie, inclusief veel foto's. Daardoor wist ik zeker dat ik de juiste armsteunen ging bestellen. De levering ging snel en het monteren was zelf prima te doen, mede door de goede informatie op de website. Ik heb nu heerlijk comfortabele grote armsteunen op de bureaustoel.
21 January 2023
Harm
Leidschendam
Ondanks dat het een webshop is toch goed persoonlijk advies gehad.
10 January 2023
Suzanne
Heythuysen
Het geleverde materiaal werd snel geleverd en paste perfect
5 November 2022
Geert
Zedelgem
Het was even wachten, maar wat er werd toegezegd klopte.
28 October 2022
Marianne
Pijnacker
Waren er op de afgeproken tijd, en hebben alles netjes en schoon achtergelaten
Beveelt niet aan
25 October 2022
Elco
Grou
Had in 2019 al eerder iets besteld met heel goede ervaring. Niets in veranderd nog steeds perfect. Dit niet alleen in de afhandeling en levering maar ook in communicatie
10 October 2022
Wim
hoofddorp
Nadat een van de wieltjes van mijn Håg05 na jarenlange dienst was gesneuveld, bestelde ik nieuwe wieltjes (ja, gelijk maar een set, want de andere wieltjes zijn net zo oud en vermoedelijk net zo onderhavig aan slijtage). Een paar dagen later werd een doosje geleverd met vijf nieuwe wieltjes. Een YouTube filmpje maakte duidelijk dat de pen die vanuit het oude wieltje nog in het voetkruis vastzat met een tang verwijderd kon worden. Het nieuwe wieltje ging er vlot in en de stoel rolde weer over het tapijt. Na een paar dagen met een noodoplossing (de twee helften van het oude wieltje met tape aan elkaar geplakt zodat het voetkruis overal even hoog stond, maar rollen lukt dan niet) is dat een heerlijke ervaring. Blij mee!!
8 October 2022
Mardi
Ingen
snel geleverd
7 October 2022
Neal Filmer
AMERSFOORT
Goede en duidelijke uitleg. Hele snelle service.
3 October 2022
Marielle
Halsteren
Rob heeft ons super geholpen.
29 September 2022
Amanda
Amsterdam
Bestelde artikel een dag na bestelling in goede orde ontvangen.
28 September 2022
Jenny
Kerkrade
Levering van de armleuning was correct, montage helder uitgelegd via telefoon
14 September 2022
Rick
Heiloo
De juiste onderdelen kon ik op de makkelijke website zo bestellen en werden snel geleverd,
8 September 2022
Jeroen
Naarden
De prijs van deze leuningen gaat mijn begrip te boven
Beveelt niet aan
1 September 2022
K Besse
Wilnis
Beste klant,
Dit is een beetje flauw om ons dan met een 4 te beoordelen,
U weet toch de prijs netjes vooraf. Deze is gewoon marktconform
waarop wij nog een korting verlenen voor onze eindklanten
Wij versturen dit keurig direct dezelfde dag aan u op zonder verdere verzendkosten.
Dit zijn de originele armleggersets van RH voor uw bureaustoelen
U bent niet verplicht bij ons te kopen als u het vooraf te duur vindt
Toch veel zitplezier gewenst met de set en met uw RH stoelen
Met vr. gr
mijnkantoorinrichting.nl
goed geholpen
11 August 2022
Cornelis
Harderwijk
Goed advies gekregen in de zaak in Etten-Leur. Bestelproces ging vlot. Facturatie en track and race tot in de puntjes verzorgd. Levering zoals beloofd
25 July 2022
J. Rycken
Breda
Snel, goed en kwaliteit.
23 July 2022
Hans
Voorburg
Alles snel, vriendelijk en volgens afspraak geregeld.
22 July 2022
Inge
Zaandam
Als ik al 1 punt van kritiek zou moeten hebben, dan is het het selectie menu voor het kiezen van een stoelkleur. Zo'n lange lijst met alleen maar kleurcodes is niet meteen het overzichtelijkst. Maar de klantenservice is vriendelijk, reageert snel, pro-actief en ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar. En niet onbelangrijk, ze hebben ontzettend goede prijzen! Ik heb het hele proces vanaf bestelling tot aan levering als zeer prettig ervaren.
20 July 2022
Jan-Willem
Apeldoorn
Goede en prettige hulp tijdens het aankoopproces, heldere communicatie en levering conform afspraak.
13 July 2022
's-Gravenhage
3 July 2022
Frank
Hoofddorp
Van de inmiddels 11 jaar oude bureaustoel wars de kunststofbekleding van één van de armsteunen gescheurd. Ik kreeg geode informatie per telefoon voor de bestelling. De armpads werden binnen 2 dagen afgeleverd.
1 July 2022
Ad
Brielle
Welkom op de webshop van mijnkantoorinrichting.nl Wilt u een compleet nieuwe werkplek voor uw kantoor of een prachtige thuiswerkplek omdat u flexibel wordt volgens "Thuiswerken "cq Het Nieuwe Werken", dan heeft u bij ons een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus en verrijdbare ladeblokken. Uw pand bestaat uit meerdere ruimtes ? Voor iedere ruimte hebben wij de oplossing en de bijpassende producten, zoals konferentiestoelen, ontvangst- en receptiebalies en kantinetafels. In ons standaard assortiment staan vele artikelen die wij snel kunnen leveren. Maar we doen meer....! Het leveren en leggen van harde en zachte vloeren, raambekleding. Heeft u vragen ? Maak een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste kantoorinrichting te vinden voor uw bedrijf. 076-5729136
Hoofdleverancier van o.a. RH-en HAG - en Haworth | Comforto bureaustoelen.
Design van Artifort - Lande - Konig + Neurath | Robberechts |
DESSO + Tarkett stoffering | PVC Vloeren |