Goede maat en juiste kleur en snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Vlotte bestelling en levering.

Net als vorige bestellingen weer niets op aan te merken. Houden zo!

Uitstekend!

2 beugelloze bh's besteld, duidelijke site, makkelijk bestellen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig netjes verpakt, kon door brievenbus, artikelen zijn zoals op site aangegeven

Was al een tijdje op zoek naar een BH zonder beugel nou ik heb hem nu gevonden. Hij zit perfect geen irritante beugel. Het model is ook goed hopelijk blijft de BH na een wasje ook goed. Ook vind ik het fijn dat de BH naadloos is. Vind de prijs wel wat aan de hoge kant maar dat heb ik er wel voor over als de BH zo blijft als hij nu is

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Voor mijn zus gekocht die in een verzorgingshuis zit. Ik ben bij verschillende lingeriewinkels geweest en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik wist de naam en de maat en ben gaan Google en kwam bij lingeriehuisonline uit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig mijn zus was er erg lij mee

Goede ervaring

Prima keuzes, vriendelijke en snelle klantenservice bij vragen. Kwaliteit goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit en maatvoering klopt

Snelle levering zeer tevreden

Heel snel geleverd.

Duidelijke site

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Goede kwaliteit, erg snel bezorgd en zeer zorgvuldig verpakt Ben super tevreden over mijn aankoop

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima, super goede pasvorm

Vriendelijk en deskundig personeel.

Bij deze winkel kom ik terug.

Super tevreden

Snel en goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Zitten lekker

Goed passende en fijne bh's. Al jaren mijn favoriet

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Netjes ontvangen en goed verpakt

Correcte en netjes verpakte levering.

Ben heel tevreden.

Raadgevingen zijn positief.

De raadgevingen over de maat waren positief. De kwaliteit kan beter, de schouderbandjes zouden volledig elastisch beter passen en aansluiten. De originele schouderbandjes zijn kort en stug.. Een elastische band onder de cups zou voor meer aansluiting zorgen. De prijs is voor dit product ok. Maar liever meer betalen voor een nog beter product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Kan beter

Alles in orde. perfecte levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? OK

Goed product en snelle levering

Goede kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Prima webshop

Goede producten. Levering duurde even, maar dat stond er ook bij.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Prettig brdrijf

Een min punt tot 2x de pech dat gewenst product niet op voorraad of te leveren was. Teveel betaald geld stond de volgende dag weer op mijn rekening. Perfect bedankt

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Comfortabel dragen

Ik ben heel blij met deze compressie bh. Na borstbesparende operatie en reconstructie geeft deze veel comfort. Geen pijnlijke randen. Dus doordat je nog wonden hebt erg fijn. Makkelijk aan te trekken door de rits voor. Aanrader!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Snel geleverd

Fijne en duidelijke site

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Netjes

Prima winkelen

Fijne webshop met duidelijke en overzichtelijke informatie. Vlotte levering en eventuele retouren worden snel verwerkt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt

Prothese bh, cups veel te groot voor B cup

Mooie bh, helaas cups (B) veel te groot, daarom teruggestuurd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Te groot, uitvoering/materiaal mooi

Snelle en correcte levering!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zijn prima

Mooie producten, snelle levering, duidelijke informatie.

Ik bestel al jaren mijn bh's hier. Fijne, goed zittende bh's. Juist omdat ik ze zonder beugel draag en deze in de winkels vaak niet zoveel te koop zijn. Altijd een goede service en duidelijke informatie, ook als een product tijdelijk niet verkrijgbaar is. Dan krijg je de keuze, wilt u wachten op uw product of wilt u u geld terug.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Helemaal goed

Precies als de vorige keer Helemaal goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zoals verwacht. De hemden en broekjes zaten niet apart verpakt zoals anders

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp