Prima winkelen

Fijne webshop met duidelijke en overzichtelijke informatie. Vlotte levering en eventuele retouren worden snel verwerkt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt

Prothese bh, cups veel te groot voor B cup

Mooie bh, helaas cups (B) veel te groot, daarom teruggestuurd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Te groot, uitvoering/materiaal mooi

Snelle en correcte levering!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zijn prima

Mooie producten, snelle levering, duidelijke informatie.

Ik bestel al jaren mijn bh's hier. Fijne, goed zittende bh's. Juist omdat ik ze zonder beugel draag en deze in de winkels vaak niet zoveel te koop zijn. Altijd een goede service en duidelijke informatie, ook als een product tijdelijk niet verkrijgbaar is. Dan krijg je de keuze, wilt u wachten op uw product of wilt u u geld terug.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Helemaal goed

Precies als de vorige keer Helemaal goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zoals verwacht. De hemden en broekjes zaten niet apart verpakt zoals anders

geweldig

Dat ik heel fijn geholpen. Door een dame, die veel advies heeft gegeven

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? perfect

Beste bh ooit

Zeer stevige bh met brede schouderbandjes, echt perfect

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Grandioos

Prima ervaring

Snelle levering!

Altijd top

Al diverse spullen hier gekocht en altijd top! Mooie kwaliteit en altijd op tijd geleverd. Das toch super? Zo wil je het!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Vlot en goed

Duidelijk, vlot en goed verpakt

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Alles goed bevonden

Past perfect, blij dat ik in de toekomst online kan bestellen bij jullie. Bedakt!

Zie hoger.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Goed.

Mooie bh zit goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Prettige website, mooie producten, maar bovenal bij contact zeer vriendelijke en behulpzame medewerking. Aanrader!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima, fijne bh’s

Lingeriehuis heeft wat ik nodig had en heeft een snelle verzending

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Kwaliteit, netjes en op tijd geleverd

Een gerichte zoektocht naar de minimizer van Wacoal bracht mij bij jullie shop! Heel blij mee! Ruime keuze & netjes verpakt! Alles klopt. Inlegvel met maat en ruiladvies is fijn! Mss kan de eerstvolgende bestelling van 1 BH door de brievenbus o.a. om verspilling van verpakkingsmateriaal tegen te gaan?!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Veel keuze en goede kennis.

Ruime keuze, goede kennis en zeer klantvriendelijk.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Altijd goed

Betrouwbaar adres met veel goede merken. Goede service en snel. Ik ben al een paar jaar een tevreden klant.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

geweldig

ze zitten geweldig alleen zou ik voor de prothese de cup maat 1 grotere maat nemen , dan zitten ze net mooier .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prachtig

Lange levering verkeerde maat

De levering was ruim een week. Pas na vier dagen aangeboden aan de post. Terwijl er 1 dag staat mits op tijd besteld. De maat gemeten volgens tabel,toch te ruim. Terugsturen kost mij ook nog eens verzendkosten. Ik bestelde deze daags na mijn ingreep omdat ik uitslag kreeg. Had er belang bij deze snel krijgen. Zeer teleurgesteld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Voldoet niet

Snelle service, goede kwaliteit

Erg goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Stevige kwaliteit, goede strakke pasvorm (medische compressie BH voor de weken na operatie)

Geweldige bh's

Ik draag al een tijd bh's zonder beugel. Heb er nu 4 besteld. Zitten uitstekend, bezorging prima op tijd. Ben heel blij met de aankoop.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Erg goed spul

Lingerie huis heeft artikelen van goede kwaliteit. Erg veel keuze soms een beetje erg veel. Voor een goede prijs

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Erg tevreden.

Ik was zoals altijd zeer tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Alles zoals verwacht

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Fijne webshop

Shop hier al een paar jaar, en blijft dat ook doen. Snelle levering. Geen gezeur met retourneren. Uitgebreid assortiment. Ook voor de grote maten

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Altijd goed

Westerpolder 5