Goede service.. snelle afhandeling

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 10

Prima geregeld alles

Zowel als bestelling en ook de retourneren werden snel afgehandeld

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Is goed nu

Prettige site

Zeer tevreden…..snel en netjes bezorgd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Prima kwaliteit en pasvorm

Gebruik al jaren deze BH. Kocht ze in een speciale winkel hier in Enschede. Na stoppen van deze winkel zocht ik op internet en vond het Lingeriehuis waar ze hetzelfde merk verkopen. Na telefonisch overleg draag ik nu een andere maat en dat bevalt goed. Ben dus erg tevreden over mijn Jana BH.

Altijd goed

Mijn bestellingen zijn goed te zien waardoor ik eenvoudig kan nabestellen

Super snelle levering

De bh zijn perfect en veel informatie om de juiste maat te vinden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Snelle levering en een keurig pakket

Ik had dezelfde bh’s eerder bij een andere firma besteld maar ik kreeg bericht dat de levering vertraagd was. Dat duurde een aantal maanden en ik vroeg mijn betaling terug. Is ook keurig gedaan. Bij jullie werd de bestelling al na een aantal dagen geleverd en op een leuke manier verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies wat ik wilde

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb incontinentie ondergoed besteld voor mijn tante. De omschrijving op de site was uitgebreid en de levertijd kort. Ze moet de slips nog uitproberen, maar tot nu toe ben ik erg tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed

Zit top! Lingeriehuis is fijn, snelle levering.

Heerlijk lichte beugelloze bh, draagt heerlijk in deze warme dagen 30°++ Ga er nog een bestellen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top!

super

prima kwaliteit en verzending zonder problemen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? super

Bestelling

Mijn bestelling heel vlug ontvangen. Het product wat ik bestelde was in een stevig doosje verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer het klaar gemaakt/ en verzonden zou worden. Een heel tevreden klant.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed

Snel geleverd,goede kwaliteit,goede pasvorm

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Fijne service van mens tot mens.

Ik heb gebeld omdat ik liever iemand met kennis van zaken spreek. Ik kreeg goede antwoorden op mijn vraag over welke maat het beste voor mij is. En ik kreeg nog andere verwijzingen naar diverse modellen. Blij mee. Ik koop mijn Beha voortaan hier.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Snelle service en levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Geweldig.

Goede kwaliteit producten en een goede en snelle levering. Dit was de tweede keer dat ik hier besteld heb en erg tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijn

Fijn ondergoed, zit prettig en ik heb de bestelling binnen 3 dagen ontvangen bedankt

goed en snel

snelle levering ,goede bh

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Dik in orde !!

Om over te doen ! Heel goede service

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? top

Goede reactie op een vraag per mail.

Na de juiste BH gevonden te hebben op de website, mailde ik een vraag over de pasform en kreeg daar de goede reactie op. De bestelling ging vlot en makkelijk en het artikel als brievenbus pakketje werd snel bezorgd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? perfect.

zeer goede service

mooie lingerie die beantwoordt aan mijn behoeften

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? ok, mooi

Goede maat en juiste kleur en snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Vlotte bestelling en levering.

Net als vorige bestellingen weer niets op aan te merken. Houden zo!

Uitstekend!

2 beugelloze bh's besteld, duidelijke site, makkelijk bestellen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig netjes verpakt, kon door brievenbus, artikelen zijn zoals op site aangegeven

Was al een tijdje op zoek naar een BH zonder beugel nou ik heb hem nu gevonden. Hij zit perfect geen irritante beugel. Het model is ook goed hopelijk blijft de BH na een wasje ook goed. Ook vind ik het fijn dat de BH naadloos is. Vind de prijs wel wat aan de hoge kant maar dat heb ik er wel voor over als de BH zo blijft als hij nu is

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp