Laden reviews...
766 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews benadrukt snelle levering en goede productkwaliteit. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke informatie op de site. Retourzendingen en verzending worden over het algemeen soepel verwerkt. De algehele ervaring is positief, met enkele opmerkingen over maatvoering en bezorging.
Past prima, snelle levering. Dank u wel.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Zoals verwacht, sluit mooi aan.
20 July 2026
Lieve
België heist op den berg
Na 1,5 week nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Postnl heeft me 3x laten weten dat m'n bestelling bezorgd zou worden en heeft dit iedere keer weer ingetrokken met de mededeling dat het niet gelukt is om te bezorgen. Waarom wordt het niet in een pakketautomaat bezorgd?. Volgens de website van Postnl, mag dit niet. Het volgende beloofde bezorgmoment is 21/7, ik ben benieuwd of het dan eindelijk bezorgd wordt. Dus nog geen goede ervaring, al komt dit door de bezorger. Graag Postnl hier op aanspreken anders raak je klanten kwijt.
N.v.t.
Beveelt niet aan
Pauline
Roelofarendsveen
Beste mevr.
Wij hebben uw review gelezen en wij hebben het nagekeken. U heeft uw bestelling geplaatst op 10-7 en wij hebben ook op 10/7 verzonden en overgedragen aan PostNL, vanaf dat moment zijn wij helaas ook afhankelijk van de bezorgdienst.
In de komende dagen kunt u, uw bestelling bij u thuis verwachten, maar houd er rekening mee dat PostNL niet standaard de volgende werkdag bezorgt. De bezorging kan, afhankelijk van drukte of andere omstandigheden, ook iets langer duren.
Helaas moeten we soms een beetje geduld hebben, maar het komt altijd goed. U kunt erop vertrouwen dat u altijd uw bestelling krijgt geleverd.
Wij begrijpen dat de vertraging vervelend voor u is geweest en bieden u daarvoor onze excuses aan.
Mocht u ontevreden zijn over de bezorging, dan kunt u hierover ook een klacht indienen bij PostNL. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Nog een fijne dag toegewenst.
Vr. Gr. Lingeriehuisonline
De wegsite is zeer gebruiksvriendelijk, de levering was super snel en het onderjurkje dat ik kocht is een hit.
Victoria
België
Fijne online winkel!
Annet
KOLLUM
Top qua bezorging,produkt en prijs.
l
Marum
Mijn bestelling was keurig verpakt met een duidelijk formulier erbij hoe terug te sturen. Dat was niet nodig bij mij , maar het viel mij wel op.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Precies wat ik verwacht had.
J.
Nieuwerkerk a/d IJssel
Fijne persoonlijke begeleiding.
18 July 2026
J.A
Groningen
De website is helder met goede instructies om de goede maat te bepalen. Ik heb een strapless BH besteld voor mijn ene prothese. Zit perfect en comfortabel!
18 July 2026
Alexandra
Middelburg
Goede en snelle service en verzending!
L
IJsselmuiden
Vanuit jullie goede, snelle levering. PostNL pas 3 dagen later bezorgd
Erg goed
W.M.
WADDINXVEEN
Katoenen protheses gekocht voor in nachtbh,. Kan niet beter
J.g.
Deurne
Snelle levering goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Heidi
Kloetingen
Als de bestelling op voorraad is, gaat de levering snel. En een brievenbus pakket. Ook heel fijn! Wat ik minder fijn vind is dat de website niet aangeeft of iets op voorraad is. De kans dat je dan best lang op je bestelling moet wachten is dan groot. Tip: Geef aan als iets niet op voorraad is.
Mooi en zit goed.
M
Delft
Korting bij meerdere producten, geleverd als brievenbus pakket super
Super mooi en zit goed
FS
Hengelo
Cotonella is het fijnste ondergoed, dat er bestaat!!
Am
Hardenberg
Hallo Mijn pakket is nog steeds niet binnen
Nog niet gehad
M
Helvoirt
Ik kende het merk al en die bevalt goed. De levering was snel en keurig verpakt. Eenvoudige aanwijzingen voor retourneren zijn meegeleverd, dus je hoeft niet te zoeken. Dus …. erg tevreden!
B
Veenoord
Vandaag besteld en de volgende dag keurig verpakt in huis!
Heel mooi!
Yvonne
DRACHTEN
Mijn 1e keus bh was niet voorradig en kon nog wel weken duren voordat het weer bjnnen kwam, kreeg netes een mail of ik dan voor een andere kleur wilde gaan, dat vind ik prima en na 3 of 4 dagen lag mijn bh in de brievenbus. Top geregeld dus.
14 July 2026
Zoals verwacht
13 July 2026
H
Slochteren
de stof van het hemdje draagt prettig. Voor in de zomer is het prettig dat het iets minder strak zit. Is het mogelijk om een kortingscode te ontvangen voor mijn 2e bestelling
N.v.t.
Gina
Sint Michielsgestel
Snel en correct geleverd
NM
Hilversum
Ik werd prima geholpen en zal weer bij hun bestellen.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Top! Ik heb alles naar wens op tijd ontvangen
H
Xxx