Service

Excellent product and delivered quickly

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Excellent

Heb al vele malen daar geshopt en alles is altijd prima verlopen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? I

Prima geregeld, op tijd informatie als er iets vertraagd is.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Snelle en verzorgde levering.

De informatie en maattabel op de site was duidelijk en correct. Het product was keurig verpakt en voldoet aan de verwachtingen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Via lingeriehuis kan ik de juiste lingerie vinden

Fijne website om te bestellen, alles snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima artikel

Goed,,prima verzorgd

Prima,zeer tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Deze Anita jara BH zit heel fijn en je voelt bijna niet dat je hem aan hebt. Dus ben erg tevreden over mijn aankoop maar ook over de snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

precies wat ik nodig had

na borstamputatie had ik nog vocht, deze bh is precies de goede mast

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Prima BH, snelle levering, helemaal top

Ik had een week eerder bij BH support een postoperatieve BH gekocht die ook prima was, maar het bedrijf is bijzonder onvriendelijk. En ze versturen met DPD, mijn ergste nachtmerrie. Het duurde vijf dagen voordat ik hun BH had, die van u twee, en deze had zelfs de dag na bestelling eigenlijk al geleverd kunnen zijn door de post, terwijl ik pas na 15.00 uur bestelde. Beter kan dus niet.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel fijn

Correct en klantvriendelijk

Omdat mijn bestelling niet meteen voorradig was kwamen jullie meteen met een goed alternatief waardoor het op tijd in huis had.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Snel geleverd!

Grote keuze en snelle levering!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig!

Een aanrader om iets te kopen!

Het is netjes bezorgd en is netjes verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed ontvangen

Wat een keurig bedrijf, zeer klantvriendelijk en service gericht

De bestelling bleek niet helemaal leverbaar. Heel fijn is dat je kunt telefoneren, waarna je een zeer vriendelijke medewerkster aan de lijn krijgt, die met je mee kijkt op de website en vervolgens nog wat gaat navragen, waarna er een prima oplossing wordt gevonden. Ook de aflevering daarna ging snel en voorspoedig.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Zeer prettige shopervaring

Duidelijke website, goed te filteren, goed advies. 2 bh’s besteld voor mijn moeder met Alzheimer en ze bevallen haar heel goed. En zeer snel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed, voldoen aan beschrijving

Prima website

Snelle levering, goed verpakt. Prima

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Duidelijke en makkelijke bestelling en goede levering

Perfect service en levering

Een aanrader om te bestellen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Snelle goede levering

Fijne bh's. Snel en goed geleverd. Zorgvuldige communicatie.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Hartstikke goed.

Snel,accuraat,duidelijk.

Perfecte afhandeling

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Stuff good but post is no good

Quality is good. Pricing is good. Emails are very lengthy , can be shorter. Postage and packaging is very bad and sure not suitable for any letter boxes! Although it’s printed in it to be in letter box! Very wrong . I recommend only if postage and packaging will be adapted.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Good

top

Ik heb na borst****** een prothese en is een BH hiervoor niet overal te krijgen. Mijn eisen was een bh voor een prothese, katoen, voorsluiting en comfortabel om te dragen. Aan dit alles is voldaan tegen een betaalbare prijs.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Mooi product snelle levering

Mooie bh, netjes verpakt, snel geleverd en als extra attentie een fijne pen erbij, wat een leuke verrassing!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Betrouwbaar

Mooi verpakt in een brievenbuspakketje ontving ik mijn bestelling. Erg tevreden!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

De beha’szijn prima mooi materiaal goede pas vorm. Fijn dat u voor de verpakking natuurlijke materialen gebruikt. Het verpakt als brievenbus pakketje is fijn en dat u niet mee doet met 24 uursshow bezorgservice vindt ik een prettig idee.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 10

Prima ontvangen