Reactie van het bedrijf
Geachte mevr.
Het is inderdaad erg vervelend dat u op uw bestelling moet wachten.
Wij zien dat u een negatieve review geeft aan ons en dat is op zich prima alleen wel jammer want u besteld op 28/8 en wij hebben op 29/8 uw bestelling meegegeven aan de koerier van PostNL en normaal gesproken ontvangt u deze dan de volgende werkdag bij u thuis, maar houd er wel rekening mee dat PostNL niet meer standaard de volgende werkdag bezorgt. De bezorging kan, afhankelijk van drukte of andere omstandigheden, ook iets langer duren. In de track&trace van PostNL zien wij het volgende: Zending is bezorgd in de brievenbus 2 september 19:05. De track&trace van PostNL: Uw bestelling is bezorgd: Betekent helaas niet altijd, dat er daadwerkelijk is bezorgd. Niet ontvangen of verwerkt: Dit betekent dat PostNL het WEL heeft ontvangen maar nog NIET heeft verwerkt of gescand bij het depot.
Heeft u, uw bestelling nog niet ontvangen, dan heeft PostNL meer tijd nodig om alsnog te bezorgen, ondanks de melding in de t&t, dit betekend dat uw bestelling op een later tijdstip of zelfs enkele dagen later, alsnog bezorgd door PostNL. Helaas zijn de meldingen en de track&trace afkomstig van PostNL en daar hebben wij geen controle over!
Wij gaan er dan ook vanuit dat uw bestelling zeer spoedig, of in ieder geval binnen enkele dagen alsnog wordt bezorgd of mogelijk inmiddels is bezorgd, en dan horen wij dat ook graag van u.
Dat u niet tevreden bent over de bezorging van PostNL dat is wel duidelijk, en dan kunt u beter een klacht indienen bij PostNL en deze review geven aan PostNL, hopelijk gaat PostNL dan daardoor verbeteren.
U kunt erop vertrouwen dat uw pakket altijd bij u wordt bezorgd, heeft u na 9 werkdagen nog geen levering hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat dit altijd wordt opgelost.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip en geduld en we hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Nog een fijne dag verder.