Laden reviews...
754 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews benadrukt snelle levering en goede productkwaliteit. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke informatie op de site. Retourzendingen en verzending worden over het algemeen soepel verwerkt. De algehele ervaring is positief, met enkele opmerkingen over maatvoering en bezorging.
Avet dames hemdjes gekocht, goede kwaliteit, ruim keuze in kleur, scherp geprijsd, super snel verzonden en zorgvuldig verpakt en een klein presentje :-) Prima aankoop ervaring bij Lingeriehuisonline.nl
6 August 2026
Patricia
Antwerpen
Past precies
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Goede kwaliteit, heel zacht, draagt comfortabel
AAM
Haarlem
Mooie online collectie. Toen ik met hen telefonisch contact op nam, omdat de bh niet de juiste maat had, werd ik keurig geadviseerd. De eerste bh terugsturen, kost wel wat, maar ik heb nu een prachtige bh.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Goede kwaliteit en erg fraai om te zien.
Marien
Oud-Beijerland
goed en een snelle levering
mooi en netjes verpakt
cmm
apeldoorn
Ik ben tevreden over het artikel
A
IJzendijke
correcte levering, netjes verpakt
als verwacht
N
Terneuzen
Snelle levering en het was netjes verpakt.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Perfect. Hoge kwaliteit, maat zoals omschreven.
M
Hoogezand
Jaren geleden deden wij Hasselt met onze boot aan en wij maakten een wandeling door het stadje en op de plaatselijke markt heb ik SUV ondergoed gekocht dat mij uitstekend is bevallen.
ludo Wijmans
apeldoorn
Alles netjes en vlug geleverd
Gerty
Leudal
Bedankt, alles is perfect verlopen Groetjes Carine
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Ik ken het merk Avet en ben daar heel tevreden over
Carine
Sint-Pieters-Leeuw (Belgie)
Blij dat ik bij jullie besteld heb. Het artikel is mooi, de maat prima.
Mooi prima
Deli
Lelystad
Netjes verpakt en snel bezorgd
G
Leiden
3 August 2026
J
Drachten
Ik heb geen ervaring, want mijn bestelling is niet aangekomen
Heb ik niet
Beveelt niet aan
29 July 2026
PEW
Gulpen
Beste mevrouw PEW
Wij hebben uw review gelezen en wij hebben het nagekeken. U heeft uw bestelling geplaatst op 9/7 en wij hebben uw bestelling op 15/7 ingepakt en verzonden cq overgedragen aan PostNL, vanaf dat moment zijn wij helaas ook afhankelijk van de bezorgdienst.
In de komende dagen kunt u, uw bestelling bij u thuis verwachten, maar houd er rekening mee dat PostNL niet standaard de volgende werkdag bezorgt. De bezorging kan, afhankelijk van drukte of andere omstandigheden, ook iets langer duren.
Wij begrijpen dat de vertraging vervelend voor u is geweest en bieden u daarvoor onze excuses aan.
Mocht u ontevreden zijn over de bezorging, dan kunt u hierover ook een klacht indienen bij PostNL.
Helaas moeten we soms een beetje geduld hebben, maar het komt altijd goed. U kunt erop vertrouwen dat u altijd uw bestelling krijgt geleverd.
Onze welgemeende excuses voor dit ongemak en vervelende vertraging en we hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd
Nog een fijne dag verder.
Met hartelijke groet, Lingeriehuisonline
Maat klopt precies, mooi materiaal, draagt plezierig.
29 July 2026
Y
Houtigehage
Ik vind het fijne hemdjes. Wat ik alleen jammer vind is dat al vrij snel de bandjes af gaan zakken na het dragen. De hemdjes zijn wel lekker lang.
Zie boven
26 July 2026
C
Gorinchem
Levering is altijd snel en in orde.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Is oké, alleen de maat is wat groter dan in de maattabel aangegeven. Volgende keer kleiner bestellen.
24 July 2026
Hilde
Vosselaar
snelle levering prima kwaliteit en goede pasvorm Top BH's
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
top kwaliteit en goede pasvorm
24 July 2026
Corrie
Ingen
Snelle levering via de brievenbus
Elise
Urk
Ik heb slipjes gekocht. De maat is prima, maar het materiaal vind ik wat minder. Erg dun. En het elastiek bij de pijpjes mag ook strakker zijn. Na het wassen lubbert die een beetje. Daarom is de prijs aan de hoge kant. De levering was uitstekend, zelfs met een klein cadeautje erbij! Op het bedrojf zelf heb ik niets aan te merken.
Zie boven
Elisabeth
Heibloem
BESTELLEN BIJ LOL HEB IK MET VEEL PLEZIER GEDAAN EN GA IK DOOR DE PERFECTE AFWERKING ZEKER WEER DOEN HULDE
GOED
ROELF
VROOMSHOOP
Gewoon wat ik verwacht. Levering op tijd en product wat ik zocht. Heel fijn dat het een brievenbus pakket was, top gedaan!
Y
Bergen
Hoe kan ik een beoordeling geven als ik nog steeds mijn bestellingen niet ontvangen heb. Trac en trace zegt dat nog steeds mijn pakket daar ligt van 16-07. Heb jullie ook al gemaild vindt dit nu 22/7 wel heel erg lang duren . Dat het druk is bij PostNL. Graag reacties van jullie.
Niet ontvangen wel betaald
Beveelt niet aan
J
Budel schoot
Beste mevrouw.
Wij hebben uw review gelezen en wij hebben het nagekeken. U heeft uw bestelling geplaatst op 11/7 en wij hebben uw bestelling op 14/7 verzonden en overgedragen aan PostNL, vanaf dat moment zijn wij helaas ook afhankelijk van de bezorgdienst.
Nog een fijne dag verder.
Met hartelijke groet, Lingeriehuisonline
Ik koop al bijna 8 jaar bij lingerieonline en ben zeer tevreden over de lingerie artikelen en de snelle service en bezorging. Ook als de bestelde artikelen niet naar wens zijn, wordt de retour en het geld snel afgehandeld.
Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)?
Goed materiaal en zit perfect
M.A.J.
Nijmegen