Snel,accuraat,duidelijk.

Perfecte afhandeling

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Stuff good but post is no good

Quality is good. Pricing is good. Emails are very lengthy , can be shorter. Postage and packaging is very bad and sure not suitable for any letter boxes! Although it’s printed in it to be in letter box! Very wrong . I recommend only if postage and packaging will be adapted.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Good

top

Ik heb na borst****** een prothese en is een BH hiervoor niet overal te krijgen. Mijn eisen was een bh voor een prothese, katoen, voorsluiting en comfortabel om te dragen. Aan dit alles is voldaan tegen een betaalbare prijs.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Mooi product snelle levering

Mooie bh, netjes verpakt, snel geleverd en als extra attentie een fijne pen erbij, wat een leuke verrassing!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Betrouwbaar

Mooi verpakt in een brievenbuspakketje ontving ik mijn bestelling. Erg tevreden!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

De beha’szijn prima mooi materiaal goede pas vorm. Fijn dat u voor de verpakking natuurlijke materialen gebruikt. Het verpakt als brievenbus pakketje is fijn en dat u niet mee doet met 24 uursshow bezorgservice vindt ik een prettig idee.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 10

Prima ontvangen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

De bestelling is netjes geleverd

Fijn dat het een brievenbus pakketje is, en geen plastic rommel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? De slips zijn goed. Alleen is het kruis is idd klein.

Uitstekende service

Precies zoals omschreven

Een betrouwbaar adres !

Het pakketje is te groot , het past niet door de brievenbus. met retour zending werd het gecontroleerd, en moest ik meer betalen , werd pakket post betalen , dus 8,95 euro betalen!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zie boven !

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het vorderen van de bestelling.

Zeer goede communicatie als er een artikel niet aanwezig is en snelle terugbetaling.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekende kwaliteit

De sportbh die ik gekocht heb had ik eerder gekocht 80E was echter erg krap en heb ik teruggestuurd. Nu 85 D gekocht. Vreemd genoeg nog wat strak maar is oké

Tevreden.

Bestelling verliep vlot, vlgs afspraak geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Snelle levering. De BH jana van anita bevalt mij het best.ik heb verschillende BH'S van dit merk bij jullie gekocht de jana is voormij top knelt het minst en hij is van katoen dus ook fijn in de zomer. Heel blij mee.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Helemaal goed

Goede service.

Kreeg meteen een bericht toen ik dacht geen bevestiging van mijn bestelling gekregen te hebben. Was vergeten bij de spam te kijken. Werd zeer keurig daar op gewezen!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed.

De BH die ik gekocht hebt zit fantastisch lang geleden dat ik zo een goede BH heb gehad, ik ga er nog kopen zeker en vast maar hopen dat het wel niet zo lang duurd voor ik ze heb want heeft even geduurd . Maar zit super zeker met mijn maten smalle rug en grote cup .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Fijne bh

De bh past goed en ik ben tevreden over de aankoop, heeft wel iers langer geduurd voor ik hem heb ontvangen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kleur en goede pasvorm

Tevreden!

De Rosa Faia Twin bh zit prima! De levering duurde iets langer dan verwacht, maar dat lag aan PostNL. Mailcontact over de levering was vriendelijk. Ik ben tevreden!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed, bh zit fijn.

Altijd directe levering

Vandaag besteld morgen in huis . Bestel al heel lang .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

De volgende dag werd mijn aankoop al bezorgd. Uitstekende kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Goede en snelle levering, prima BH

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Ruime keus en duidelijke informatie over de artikelen !

Snelle verzending en makkelijke retourzending, voor een artikel dat niet paste. Ook telefonische prettig geholpen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Een aanrader om hier te bestellen/te kopen

Goede en heldere communicatie, producten waren netjes verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

tja ik bestel de laatste jaren online de maten zijn nog altijd goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

heel goed

mooi spul goede klant vriendelijkhijd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Westerpolder 5