Supersnel

Binnen een dag mijn bestelling ontvangen. Goed verpakt retourformulier erbij met uitgebreide lijst om aan te geven wat er evt mis is. Dit is aangevuld met tips voor het juiste “ pasadvies” voor het artikel. Echt super verzorgd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel mooi, precies wat ik wilde

heel goed en snel

Snelle levering, economisch verpakt in klein brievenbusdoosje

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima naar wens

Fijne website. Makkelijk bestellen. Bij mij was het vandaag besteld en morgen in huis. Het paste weer perfect maar voor als dat niet zo is zitten er goede retourinstructies bij. Bestel al enkele jaren bij Lingeriehuis.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed.

Top in grote maten

De website voor grote maten. Soms duurd de levering wat langer als een produkt besteld moet worden. Maar het komt en het is van top kwaliteit. Ik heb mijn adresje gevonden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Erg blij met ulla bh. Deze zitten zo goed bij een grote cupmaat. Duur, maar dan heb je ook wat. Blij mee

Goede service met persoonlijke aandacht

Buiten de service die je mag verwachten van een webwinkel, snelle levering van de juiste artikelen, gaat lingeriehuisonline.nl een stapje verder. Zij nemen zonodig ook persoonlijk contact op. Je bent geen nummer maar ik voel me gezien. Precies waar het bij zoiets persoonlijks als lingerie ook om draait!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend voldoet aan alle verwachtingen.

Goede service en snelle levering

Denken met je mee en snelle levering volgens afspraak!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Gewoon super !

Perfect!

Alles verliep zoals je hoopt dat het verloopt!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit bh!

Ik heb de mutsjes heel goed ontvangen,heel mooi verpakt,en ze zijn van perfecte kwaliteit.

Zeer mooie zitten perfect.Zeker een aantader

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

heel goed

snel besteld en snel geleverd. heb grote omvang maar slechts cup b nà gedeeltelijke borstamputatie. niet gemakkelijk te verkrijgen, maar hier wel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Snel geleverd, prima kwaliteit. Bedankt!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima, erg tevreden

Heel goed advies en zeer snelle levering

Ik woon op afstand en heb daarom na telefonisch advies besteld. Dat advies was ontzettend goed. Professioneel, vriendelijk en inlevend. Wel zo fijn als je al stress hebt van je ziekte en door de bomen het bos niet ziet met al die bh's. Ook de levering was heel snel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit

Netjes en prima verzorgd

Voor herhaling vatbaar

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima in orde

Veel uitzoek en snelle service

Makkelijk zoeken, snel verzonden. Ik kies wel een artikel waarvan ik de maat goed weet omdat ik niet graag retour stuur.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? BH Anita Jana, zit heerlijk comfortabel en fijn materiaal, katoen. Nieuwe kleur roze is mooi! BH Anita Leni, mooi materiaal, onzichtbaar onder kleding

Aanrader!

Zeer tevreden met alles. Bestellen en eventueel terugsturen gaat makkelijk. Wel verstandig om de bij de maatvoering horende tekst te lezen. Cupmaat van bh kan afwijken van de normale maat. Super tevreden over dit bedrijf!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Snelle correcte levering . Netjes .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ok

Goed geleverd en zorgvuldig verpakt, producten ook prima, eerst leek de Beeren onderjurk wat kort maar na het passen bleek dit mee te vallen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

heel snelle levering van Rosa Faila Bh's

Ik heb al vaker de Rosa Failla twin BH met beugel en een keer zonder beugel besteld bij lingeriehuisonline. Dit keer had ik even advies nodig over de maat. Werd vriendelijk en goed geholpen. De beugelloze BH valt niet goed, voor mij te weinig steun. Maar de twin met beugel is prima, zit goed en knelt niet.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel goed

Fijne website, vlotte en nette levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijn

Super geholpen

Kwamen onverwacht binnen. Met grote klasse geholpen. Zeer behulpzaam.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super goed

Matig

Ik heb de verkeerde maat gekregen ,dat merkte ik dat ik hem halve dag aan had

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Mooie kwaliteit, vlotte levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig

Goede website, snelle keurige levering. Netjes verzorgd,

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit van mey ondergoed is prima en de levering was supersnel gemakkelijk in de brievenbus.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

Heel fijn geholpen door een medewerkster via door de telefoon.

Beha past uitstekend

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Een dag na de bestelling al ontvangen.

Fijne BH. Masr niet fijn dat ze bij de witte BH mijn mast 75 d niet hebben. Al maanden asn het zoeken

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prettig kleine doosje goed in gepakt

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp