Netjes en prima verzorgd

Voor herhaling vatbaar

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima in orde

Veel uitzoek en snelle service

Makkelijk zoeken, snel verzonden. Ik kies wel een artikel waarvan ik de maat goed weet omdat ik niet graag retour stuur.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? BH Anita Jana, zit heerlijk comfortabel en fijn materiaal, katoen. Nieuwe kleur roze is mooi! BH Anita Leni, mooi materiaal, onzichtbaar onder kleding

Aanrader!

Zeer tevreden met alles. Bestellen en eventueel terugsturen gaat makkelijk. Wel verstandig om de bij de maatvoering horende tekst te lezen. Cupmaat van bh kan afwijken van de normale maat. Super tevreden over dit bedrijf!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Snelle correcte levering . Netjes .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ok

Goed geleverd en zorgvuldig verpakt, producten ook prima, eerst leek de Beeren onderjurk wat kort maar na het passen bleek dit mee te vallen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

heel snelle levering van Rosa Faila Bh's

Ik heb al vaker de Rosa Failla twin BH met beugel en een keer zonder beugel besteld bij lingeriehuisonline. Dit keer had ik even advies nodig over de maat. Werd vriendelijk en goed geholpen. De beugelloze BH valt niet goed, voor mij te weinig steun. Maar de twin met beugel is prima, zit goed en knelt niet.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel goed

Fijne website, vlotte en nette levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijn

Super geholpen

Kwamen onverwacht binnen. Met grote klasse geholpen. Zeer behulpzaam.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super goed

Matig

Ik heb de verkeerde maat gekregen ,dat merkte ik dat ik hem halve dag aan had

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Mooie kwaliteit, vlotte levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig

Goede website, snelle keurige levering. Netjes verzorgd,

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit van mey ondergoed is prima en de levering was supersnel gemakkelijk in de brievenbus.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

Heel fijn geholpen door een medewerkster via door de telefoon.

Beha past uitstekend

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Een dag na de bestelling al ontvangen.

Fijne BH. Masr niet fijn dat ze bij de witte BH mijn mast 75 d niet hebben. Al maanden asn het zoeken

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prettig kleine doosje goed in gepakt

Heel tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed zoals ik het wou

Tevreden

Besteld en snel gekregen, dus prima

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Voldoet aan de wensen

Snelle levering prima kwaliteit

Snelle levering. Prima kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies wat ik er van verwacht had. Reeds eerder artikel besteld.

Keurig

Keurig geleverd en snel

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Goed gegaan

Alles volgens wens verlopen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Eerste ervaring met dit bedrijf; aanrader!

Eén artikel van de drie niet op voorraad; meteen contact via de mail met de opties in deze. Ben erg blij met mijn bestelling; goede pasvorm, mooie stof, precies als in de omschrijving en op de foto's. Verzenden is gratis; mooi compact in een brievenbuspakketje, hoef je niet voor thuis te blijven. Ook is de webshop telefonisch bereikbaar op gezette tijden; geen bandje, maar gewoon iemand aan de lijn.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Het product wat ik heb besteld was netjes verpakt en ziet er goed uit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Betrouwbaar

Binnen een paar dagen de levering conform de afspraak.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Conform de afspraak

Prima!!!

Gemakkelijk te bestellen Mooie korting als je er 6 besteld. Blijf ik doen!! Mooi verpakt. Snel in huis.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima in alle opzichten

Alles volgens afspraak

Prima en netjes bezorgd volgens afspraak

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Super fijne, goede bh's ontvangen. Inmiddels in gebruik genomen na borstoperatie, zitten perfect. De bestelde artikelen waren er na 2 dagen, wat ik als zeer prettig en fijn heb ervaren.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super fijne, zachte, stevige bh's

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp