prima, voldoet aan verwachting, kwaliteit product is top en ruim assortiment

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? zie commentaar

Geweldige aankoop gedaan.

Ik ben al geruime tijd vaste klant van lingeriehuisonline.nl. Mijn BH's pasen altijd perfect. De kwaliteit prijs verhouding kan je veel meningen over hebben. Daar kom ik niet over uit. Dat de BH's lang kunt gebruiken is mooi meegenomen. Ik prijs lingeriehuisonline.nl bij elke vrouw aan. Zijn het kleine maten of grote maten er is altijd wel een BH te vinden. Die aan u wensen voldoen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Geweldig

Keurig geleverd

Behalve dat het wat langer duurt voor de bestelling verzonden wordt (staat er ook bij), een prima ervaring. Bestel er vaker en zal dat blijven doen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Merk was me bekend en gekocht om de kwaliteit.

Goede kwaliteit en verzending top !

Prijs - kwaliteit en goede service!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede service

Groot assortiment en de site is gebruiksvriendelijk

Aangenaam koopproces. Rustig zoeken veel keuze, gemakkelijk bestellen. Goede info over het verzendproces, en dan valt het pakje vanzelf in de bus.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

Goed product.

Zeer snelle levering en uitstekend passend product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Uitstekend!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima,zoals bedoeld

Ik heb nog niets ontvangen

de pakjesdienst van Post nl is onbetrouwbaar. Zij sturen via track-trace dat het pakket afgeleverd is, terwijl niemand ook maar in de straat is geweest. Ik heb een mail gestuurd naar Uw bedrijf, waar een standaardantwoord kwam om nog 7 dagen te wachten om een klacht in te dienen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Altijd snelle en nette levering!

Nog nooit geen klachten gehad. Snelle en nette levering. Ooit in het verleden iets retour gestuurd en ook dat was zeer snel afgehandeld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Vlotte service en milieuvriendelijk verpakt!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en geen onnodige (plastic) verpakking. De volgende bestelling laat niet lang op zich wachten!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goede kwaliteit

Goeie snelle levering, goeie producten

Zeer goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Prima, snel, informatief en zorgvuldig.

Werkelijk op alle fronten prima: snel, informatief, zorgvuldig.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Goede pastors and a aangenaam om te dragen

Mijn beha model LIsa past prima.Heb wel Lang molten wachten

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heb wel Lang molten Wachtel the

Grote keus, snelle levering en goede uitleg en toelichting

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Héél goed geholpen

Ben geadviseerd door vriendelijke dames en die de tijd nam! Voortaan bestel ik hier mijn Lingerie.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima!

Toppers

Ik ben super blij met mijn bestelling. Belangrijker is hoe er gecommuniceerd is! Echt top. En wat jammer dat er niet meer op voorraad is. Anders had ik weer een bestelling geplaatst.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig

Goede kwaliteit

Ik vint sat het lang duurt voordat het paket thuis komt

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Gewoon goed

Veel keuze, ook voor de grotere cupmaten.

???

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Duur

perfect

Alles was inorde

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel goed

Zeer tevreden, de prijs is een stuk lager dan in de winkel en de keus is daarnaast ook nog veel groter.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 9

Hele goede afhandeling van een bestelling!

Product besteld. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden dmv mailtjes hoe de bestelling verwerkt werd. Top!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed.

Goede en snelle levering

Het bestelde product werd snel en goed afgeleverd. Keurig verpakt, alles in orde.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Goede kwaliteit en prima service

Ontzettende ruime keuze en goede kwaliteit. Ruilen gaat makkelijk. Al meerdere keren iets besteld en ben zeer tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Mijn ervaring met ervaring met Lingeriehuisonline is goed.Product op tijd ontvangen.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp