Had prima kunnen zijn wanneer het retourzenden gratis zou zijn. Doe dit aub voor grote maten. Die kunnen nl vaak niet zo makkelijk in een gewone winkel een bv kopen. Zij moeten ook vaak ruilen/retour zenden als iets toch niet past.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Snelle levering, goed product.

Heel lang gezocht naar mijn favoriete merk. En gevonden. Ik vrees dat ik een maatje te groot heb besteld. Ik twijfel. Volgende keer iets kleiner uitproberen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi!

Zeer goede service

Mooie producten verkocht met een zeer goede service.

Veel keus

Veel keus en duidelijke site kom zeker terug bij jullie.

Fijne kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Vertrouwd merk bh

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Pasvorm iets veranderd? Moeilijker dicht te krijgen.

Correct en snel bezorgd

Ben zeer tevreden. producten zijn perfect wat ik er van verwachten

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfekt

Prima keuze en snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Hele fijne ervaring!

Wat een super dienstverlening! Agv veel afvallen wist ik mijn maten niet meer zo goed. Ik vond Lingeriehuisonline en las dat je daar ook een pas-afspraak kon maken. Dat heb ik gedaan. Ruim 1,5 uur kon ik daar in vriendelijke rust en volle privacy met vakkundige hulp vele bh's aanpassen. Ik werd zo goed geadviseerd en er was heel veel keuze. Echt super. Ik heb 2 gekocht en ben echt zo tevreden! Absolute aanrader!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? GOED

Levering overeenkomstig bestelling

De bestelde produkten waren conform beschrijving en vlot geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Conform verwachting

Geweldig!!

Prima geholpen...fantastische BH

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Geweldig!!

Goede betaalbare kwaliteit

Altijd net iets goedkoper dan in de winkels en zeker als je er 2 besteld En vlotte verzending

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

De levering is prima. Producten zijn netjes en netjes verpakt. De afhandeling van de retouren verloopt ook helemaal prima. Al meerdere keren iets besteld. Gaat helemaal goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Deze BH’s hebben een uitstekende pasvorm en zitten fantastisch

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Goede aankoop, snel geleverd maar helaas geen thuislevering

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en de verwerkingstijd van bestelling tot levering. Alleen vind ik het spijtig dat PostNl niet bij mij thuis heeft aangebeld maar gewoon gekozen heeft om mijn pakket naar een afhaalpunt te brengen. (Terwijl ik thuis aan het wachten was)

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Sinds jaar en dag persoonlijke, professionele en prompte afhandeling van mijn bestellingen.

Zie voorgaand.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekende kwaliteit en pasvorm

Uitstekende kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering makkelijk te bestellen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

product is prima

alleen is het brievenbus verzending en dat wil nog wel eens fout gaan. ik woon in een appartement en daar zitten de brievenbussen beneden en is een kastje en als de doos te groot is past dat niet goed in de brievenbus en heb ik grote moeite om de doos uit de het kastje te krijgen. misschien in het vervolg het product in een stevige zak doen zodat dit probleem is opgelost.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel goed

Correct, snel en kwaliteit

Inmiddels al een paar keer besteld en elke keer met tevredenheid. Kan dit bedrijf alleen maar aanraden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer tevreden

Fijne sportbh, past goed

Ik heb een grote maat en op zoek naar een goed passende sportbh. De BH zit comfortabel en doet wat hij moet doen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Netjes ingepakt, brievenbuspost

Het product is keurig geleverd.

Mijn ervaring is goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Het voldoet aan mijn verwachtingen.

Heel goede service! Ook bij terugsturen

Jullie hebben werkelijk ALLES op voorraad!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goede kwaliteit

Goed geholpen zeker een aanrader

Ziekenhuis verwees mij .En heb daar geen spijt van zeker een aan rader omdat het niet alleen goed zit het staat ook goed. in mijn geval ging het om een sport BH. Voor en tijdens de operatie te dragen.super.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super.

Geweldig !

Vrij Last Minute een afspraak kunnen maken. Goed advies gekregen en niet onbelangrijk geslaagd voor 2 mooie BH’s.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Erg tevreden

Mijn ervaring was helemaal prima

De hemdjes waren keurig verpakt , dat geeft een goed gevoel

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Erg tevreden

Westerpolder 5