Prima, maar duurde lang.

Ik moest erg lang op mijn bestelling wachten. Op het laatst maar gebeld ipv gemaild. Maar het telefonisch contact was uitstekend. Omdat het zolang duurde werd mijn geld teruggestort. De volgende dag een bericht dat mijn bestelling toch nog was gekomen. Verder keurig afgehandeld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Bestelling op tijd binnen, keurig verpakt!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Zoals besteld en verwacht, ruime keuze

Ruime keuze! Snel geleverd en Anita is kwaliteit

Uitstekende service

Mooie collectie, snelle levering en hele duidelijke communicatie mbt levering of nalevering. Toppie

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit

Snel geleverd en prettig dat ook achteraf betaald kan worden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies wat ik wil

Goede website, gemakkelijk bestellen, snelle levering en goed product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed

Altijd goed geregeld!

Product is goed en snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed en netjes verpakt

Zit stevig, niet knellende.

Fijne stevige bh. Na de operatie, in het ziekenhuis, direct aan gedaan. Zit fijn en knelt niet. Kan er ook goed mee slapen. Fijn als je omdraait, borsten blijven goed op hun plek en dat scheelt pijn. Heb er gelijk een tweede bijbesteld.

Panty direct kapot

Ik had een panty gekocht, die bij het aantrekken, heel voorzichtig, meteen een haaltje kreeg en daardoor al direct onbruikbaar was. Terwijl de panty veel geld kostte.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Slechte kwaliteit

Uitstekend!

Ik heb al een paar keer besteld op de site en iedere keer ging het vlot, vlugge levering, mooi verpakt, uitstekend, zeker aan te raden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

Supersnel

Ik heb mijn bhs in de namiddag besteld en had ze de volgende ochtend al in huis. Normaal koop ik ze in de winkel bij ons in het dorp maar die voorspelde een levertijd van 3 weken dus maar op internet gezocht en vond jullie overzichtelijke site. Bekijk besteld en goede snel service. De volgende keer bestel ik ze gewoon direct bij jullie.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ze zijn geweldig

Super uitstekend

Altijd zeer tevreden, ga zo door

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

sloggi's zijn snel besteld en geleverd

De sloggi's die ik wilde hebben zijn snel geleverd als brievenbuspakje, alleen zitten de sloggi's niet in de originele verpakking verpakt. Dit vind ik een minpuntje.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Fijne snelle levering, goede kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

geweldig

snelle service met mooi artikel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? n.vt.

Vlugge levering

Heel snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Ruime keuze voor de grotere cupmaat zonder beugel. Eindelijk geslaagd voor een goedzittende sportbh. Top,snelle levering en je word netjes op de hoogte gehouden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Gemengde ervaring

De lingerie wilde ik achteraf betalen, maar dat lukte niet. Dus wel direct betaald. Helaas was de lingerie niet passend en teruggestuurd op eigen kosten. Echter moest dat naar een postbusnummer. Ik heb dat onwetend aangetekend verzonden. Koste maar 2 euro extra. Dat pakket bleef liggen op het postkantoor omdat een handtekening is vereist. Het ligt er nu al 3 weken. Na een telefoontje heeft Leotien al vast de retour bevestiging gemaakt en binnen een paar dagen het geld terug gekregen. Ondanks dat het pakket nog op het postkantoor ligt, is het wel naar tevredenheid opgelost.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

De artikelen werden snel via bri er venbuspost afgeleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Prima BH en snelle levering.

Helemaal goed de Prothese BH!!!!

Mooie bh

Mooie bh besteld. Is vlot geleverd en mooi verpakt.

Prima aanbod

Prima uitgebreid aanbod, alleen had ik het gekochte product wel steviger verwacht. Vboelt nu na 1 week toch te los.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Snel, netjes en vriendelijk aan de telefoon

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Kwaliteit

Excellent service

Zeer goede ervaring, heel goed op de hoogte gehouden over mijn order en zending

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp