Snelle levering, goede bh’s waarnaar al lang op zoek.

Eindelijk de voor-sluitende sport bh gevonden van Fila, waarnaar ik al lang op zoek was. Bestelling makkelijk te plaatsen, snel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Super snel!

!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Ruime spanx collectie

Op zoek naar specifiek spannend product en gevonden. Duidelijke maattabel en extra info bij pakket over lingerie meten en passen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed, had wellicht nog maat kleiner kunnen nemen. Staking broekje krult beetje om op de buik, maar past verder goed.

Mooie kwaliteit

Mooi en draag heerlijk. En de broek is goed van lengte, ben lang en vaak moeite om een broek te vinden die goed van lengte is.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 8

zeer tevreden over de keuze en levering van dames lingerie

goede levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Dit is de 2e keer dat ik bestel en ik ben zeer tevreden over de producten en de service.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

fijne webwinkel met groot assortiment en bekende producten.

Dit is al lang mijn adres voor lingerie, na een bezoek om te passen aan het lingeriehuis een aantal jaren geleden weet ik wat goed bij me past. Nu staat er op de website dat er geen relatie meer is met deze winkel, en het duurde ook langer dan ik gewend was voor mijn bestelling en ook de bevestiging daarvan kwam. Ik dacht: wat is er aan de hand? Misschien een verbouwing die afleidend werkt? Of is het overgegaan in andere handen? Na een email werd er wel snel gereageerd en kwam alles in orde. Maar een nieuwsbrief om vaste klanten op de hoogte te houden zou wat mij betreft een tip zijn.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Zeer goed. Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden van jebestelling.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit

geweldig

Na borstamputatie bh besteld en deze zit echt geweldig, heb ook nog een andere kleur ervan besteld.

Zie bovenstaande.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

tevreden

super fijne pasvorm en materiaal

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? super

Positief.

Prima advies via e-mail.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima.

Goed verpakt en snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

was goed

Als men maar de goede maat weet dan komt het zeker goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Ik was blij verrast dat ik mijn bestelling zo snel binnen kreeg en zeer netjes verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Helemaal perfect

Goede maat, kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Oké

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

GEWELDIG

Geweldige panty’s die ook steun geven EN Lang meegaan, zeker omdat ik stewardess ben. Nooit meer andere ..!!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Snelle levering , Goede pasvorm

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede pasvorm

Snelle levering van mijn bestelde prothese bh. Dit model had ik al dus was makkelijk te bestellen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Brievenbuspakket werkt niet omdat het doosje de draai in de Brabantia brievenbus niet kan maken. Om te voorkomen dat de postbode het pakketje bij de deur, aan de weg zou leggen, heb ik een briefje aan de voordeur gehangen of de bezorger het pakketje achter het huis wilde leggen. Dat is gebeurd en is goed gegaan. Een brievenbuspakket in een flexibele stevige envelop zou dit probleem niet geven. Ik wil voorstellen dat u dat in overweging neemt. Want nu is het brievenbuspakketdoosje gevoelig voor diefstal.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Cavello boxers zitten goed

2x een 2 pack cavello boxers besteld. Juiste artikelen gekregen. Wel los geleverd in stukje verpakkingsmateriaal. Niet in een merk eigen 2-pack verpakking, zoals ik gewend ben van andere merken. Maar dat maakt niets uit qua draagcomfort. Dat zit tot dusver goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zie bovenstaande uitleg

correcte levering, maar ook correcte terug betaling bij retour zending.

Snel en goed

Precies goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Snelle levering en communicatie

Bestelling geplaatst, levering vlot en retournering van een deel van de bestelling ook goed gecommuniceerd en vlot afgehandeld

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima slip van DIM

Westerpolder 5