Snelle levering en keurig verpakt. Ontzettend blij met mijn bestelling.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Helemaal prima

Duidelijke website, Snelle en keurige verzending Helemaal prima!

Fijne webshop, goede kwaliteit

Twee merino wollen shirts van Joha besteld. Binnen twee dagen lag het pakket al op de mat. Fijn dat je hiervoor niet moest thuisblijven, het wordt als brievenbuspakje verzonden. Shirts zijn perfect als onderlaag als je het snel koud hebt en de kwaliteit is prima. Kortom, ik ben heel tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

super

als ik bestel is het er vaak al binnen 1 week goede kwaliteit en niet duur

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? super

Uitstekende uitleg

Maat is perfect

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Heel fijn online bedrijf

Fijne website wat gemakkelijk werkt snel en overzichtelijk is. Ook de levering is vlot bezorgd en netjes verpakt , keurige afhandeling dus zeker een Top en fijn online bedrijf om te bestellen

Snel en goed geleverd

Ik heb snel de juiste artikelen gekregen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

een fijne steunende bh die niet snijdt bij de bandjes en onderkant!

Het beste dekt de actie van mijn zoontje Wow wat knap mam dat je zelfs op internet de meest beste oké oma bh kunt vinden! Houd hem heel demonstratief voor hem en zegt kijk das gek de sluiting van voren! en waar is dat vakje in dat zakje dan voor....komt zus daar steek je je borst in. Dat is vreemd dan zit er een zakje teveel op....ja oen daar steek je de dummy in. zoon lief gooit alles neer en dochterlief kijkt er goedkeurend naar mam tis juist de mooiste kleur roze met dat kant zo! ik kan je zeggen hij draagt geweldig fijn en steunt heel goed daar waar nog wel een borst zit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Alles in orde en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Geweldig!

Mijn prothese bh past prima, en ondanks alle prijsstijgingen blijven de bh's nog steeds redelijk geprijst,

Snelle bezorging

Keurig, netjes en snel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Kende het al. Dus voor mij heel prettig

Veel keus, goede prijs

BH besteld van Felina. Levering liet even op zich wachten. Uiteindelijk kwam pakketje goed aan en bh wasprima.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima bh

Goede en snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig verpakt. Niet in orginele verpakking , maar voor versturen begrijpelijk.

Snelle bezorging

Het juiste product en snel bezorgd..

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Snelle levering en goed verpakt. Top.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede maat

ruime sortering

Overzichtelijke internet site en goede sortering. Prijs is ook uitstekend. Algemeen is bekend is dat de levering van Mey producten minimaal een week op zich laten wachten. Misschien een idee om dit ook te vermelden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? keurig en verzorgd

Goede website, snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Bestellen.ontvangen binnen gestelde rijd.top kwaliteit. Zeer goede service. Keep up the good work.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Topkwaliteit

Duidelijke website en de bestelling wordt snel geleverd

Supersnelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Snelle afhandeling, goede kwaliteit.

Als hierboven

Tevreden!

Ben heel tevreden over de door mij bestelde artikelen. Artikelen zijn netjes verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Voor herhaling vatbaar en wijs vrienden en familie op deze site

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekende kwaliteit

Geweldig!

Inmiddels mijn favoriete, betrouwbare online winkel!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect!!

Eindelijk een site en winkel die gewoon doet e wat er gedaan moet worden: geen poespas, gewoon degelijk, betrouwbaar, snelle reactie, snelle levering, bijna alsof je gewoon in een winkel bent. Dank.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp