Slecht

2 bh ‘s besteld een is goed. Voor die andere te kleine bh moet ik verzendkosten betalen. 7,95.€. Dus twee maal verzendkosten betalen is mij te gortig, bij veel zaken is het gratis verzenden of terug sturen. Koop nooit meer een bh bij jullie omdat de bh flink duur wordt

Adequaat, doen wat ,, gezegt ,, wordt

Goede retour afhandeling, zonder ,, gezeur ,, - correcte spoedige retour betaling Uitlevering zou sneller mogen, maar still no complaints !

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi & Goede kwaliteit Sport BH

Zoals gehoopt en verwacht

De site is duidelijk, het product is exact zoals getoond en omschreven. Vlotte communicatie en levering. Geen bijzondere opmerkingen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Op zich is de minimizes bh goed en zoals op de foto. Maatvoering klopt ook. Jammer genoeg steekt al 1 beugel uit aan de bovenkant. Dat is echt ondermaats. Hij is slechts een paar dagen gedragen en 1 keer gewassen.inge

Correct

Correcte maat, snelle levering !

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Hele goede kwaliteit

Snelle levering en mooi product.

Prachtige prothese BH van Anita en snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel mooi met een goede pasvorm.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Heel tevreden

Keurig verzorgd, veel keus, goede communicatie

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Gewoon goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Helemaal goed

Snel en goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Helemaal tevreden

Altijd goede service

Ik koop hier al jaren mijn Rosa Faia beha’s, groot assortiment qua maatvoering, kleur en soort.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Degelijk en mooi product

vlotte afhandeling en goed producten

goed contact en eerdere problemen ook nog goed opgelost en vlot afgehandeld met terugbetaling

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Goede service en ruime keuze.

Ruime keuze in BH's Op de site staat al duidelijke info. Maar mocht een BH alsnog niet goed passen dan is de meegestuurde informatie erg duidelijk niet alleen betreffende retourzenden, maar ook het advies over de maat.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Zowel voor mijn moeder als voor mijzelf mooie kwaliteit ontvangen

Heb goede ervaring met Lingerieonline wat betreft de levering, maar zeker ook de geleverde producten.

Goedekealitwit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Correcte levering

Ik bestel er mijn prothese bh en ook hemdjes en slips. Zij voldoen al jaren aan mijn wensen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima kwaliteit

Snelle levering en bij retourzending bedrag snel weer teruggestort.

Voor het eerst besteld via dit bedrijf, maar zeer goede ervaring! Zou hier zeker weer bestellen!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima!

Ruime keuze, mooie kwaliteit.

Groot aanbod, goede merken en overzichtelijke prettige website. Na bestelling de volgende dag in huis. Gratis verstuurd. Ben heel tevreden met mijn aankoop. Zeker aan te bevelen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit voor redelijke prijs.

bestellen en de volgende dag bezorgd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? ok

Goed telefonisch advies gekregen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima pasvorm

Vlotte levering van bestelde product.

Jammer dat verkooppunt niet kan worden bezocht. Heb in eerste instantie bij lingeriewinkel advies gevraagd en bestelling geplaatst. Door de lange wachttijd toch opnieuw gaan zoeken via Internet maar nu met meer productinformatie en merknaam. Bestellingen kwamen tegelijk binnen zodat ik nu 2 verschillende maar beide goed zittende Anita body's rijk ben.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? mooi en functioneel

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Past niet

Mooie lingerie, prima pasvorm

Het was onduidelijk wanneer de bestelling geleverd werd, dus ik heb even gebeld en toen kwam het snel in orde.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Goed en snel

Fijne website met mooie artikelen en hele snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Ik ben een tevreden klant.

Prima webwinkel daarom een tevreden klant.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Ik wil bij deze winkel blijven kopen

De service is altijd netjes en de bestelling wordt discreet geleverd. De kleding is van natuurlijke en duurzame materialen zoals merinowol. Ook is de productinformatie altijd volledig. Voor mij dé redenen om bij deze winkel te blijven kopen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Netjes

Westerpolder 5