Uitstekend allemaal

Bestelling is duidelijk en pakketje werd de volgende dag al ontvangen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Eindelijk goede bh's voor schappelijke prijs

Ik bestel al meerdere jaren mijn bh’s exclusief bij Lingeriehuisonline.nl en ben nog steeds ontzettend tevreden. Eindelijk een webshop waar ik ruime keuze heb in bh’s voor mijn grote borsten, zonder dat ik de hoofdprijs hoef te betalen. In vergelijking met andere speciaalzaken vind ik de prijzen hier echt schappelijk. De service is altijd goed. Betalingen gaan soepel, de communicatie is duidelijk en snel, en retourneren is simpel en nooit een probleem geweest. Dat vind ik erg prettig, want dat maakt het bestellen gewoon zorgeloos. Het enige nadeel is dat sommige producten soms niet op voorraad zijn en dat pas na het bestellen pas wordt gecommuniceerd. Ik krijg dan wel altijd netjes bericht met alternatieven of de mogelijkheid om de bestelling aan te passen of te annuleren. Al met al ben ik dik tevreden. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede lingerie in grotere maten!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Snelle levering en goede producten.

De artikelen zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Precies wat ik verwachtte

Ik wist welk artikel ik wilde hebben en in welke kleur. Een paar dagen later lag het in mijn brievenbus.

Vriendelijk en goed advies

Ik ga hier zeker meer bestellen . Ik heb een moeilijke maat nu maar is toch met goede hulp gelukt . Bedankt hiervoor

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig verzorgd en verpakt

Volledig tevreden. Prima kwaliteit en snelle bezorging.

Volledig tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 100%

Ideale Postoperatieve BH

Erg tevreden met deze bh

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijne bh voor een sportbesparende operatie

Snelle levering en prachtig product.

Snelle levering en prachtig product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima!

Het is makkelijk om online te bestellen. Snelle en correcte afhandeling.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima pasvorm

Helemaal blij!

De bestelde Anita BH was snel en netjes geleverd. Er zat een leuke attentie in het pakje. De BH was net zo mooi als op het plaatje en voor een redelijke prijs.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Ging goed!

Bestellen ging prima, alleen jammer dat die je mee moet doen met juiste maat meten, ik weet precies de maat doordat ik vaker dit merk en type koop. Ik zou graag direct 85 F aan willen typen.

Spijtig

Spijtig dat er geen donker BH in grote maten beschikbaar zijn van het merk Rosa Faia.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? In orde

Hele fijne site

Hele grote collectie dus zeer ruime keuze. Artikelen worden nauwkeurig gespecificeerd. Als je ergens niet uit komt kan je deskundig advies krijgen. Levering altijd snel en bij de bestelling zit altijd een mooie pen. Ik bestel er regelmatig. Een aanrader.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Prima verpakt netjes optijd verzonden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Zeer tevreden.

Correcte en netjes verpakte levering. Het bestelde voldeed volledig.

super!

lekker snel geleverd, heren shorts gekocht. zitten als gegoten. Tip, wel eerst wassen voordat je ze voor de eerste keer draagt. worden ze zachter van en jeuken dan niet meer... maar leuke short, die goed zitten met leuke prints en kleuren|!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? super

Goede ervaring

Snelle bezorging, ik was op zoek naar een goede bh waar ook mijn plakprothese goed in past. En deze zit perfect. Erg blij mee.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Altijd weer perfect geregeld!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Subliem

Goede communicatie, fijne site en product is top.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Ik super tevreden

Prettig, betrouwbaar online bedrijf

Dit bedrijf levert vlot, geeft goede informatie en reageert snel op mail. Mooie producten, met zorg verpakt, en ze denken met je mee als er een product niet voorradig is - bieden dan alternatieven aan. Prima!!

Snel levering

Netjes verpakt, goede info.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima was er al bekend mee

correct geleverd etc.

goede communicatie met het bedrijf en doen wat beloofd wordt. prima product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? voldoet aan de verwachting.

Ook als het anders loopt door post nl goed contact met lhol

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Had dit ondergoed al uit een lincherie zaak gehaald en dat beviel goed, nu nog wat extra op deze site besteld. Prima service

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies zo ik verwachte

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp