Een minpunt is dat ik 15maart een mail ben ga sturen om mijn geld terug te krijgen voor een retour pakketje van 6maart.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Geweldig levering van BH

Snelle levering van van meerdere BH. Kwaliteit is geweldig , ik beveel lingeriehuisonline.nl zeker aan . Omdat deze grote maten heeft en goed is .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Uitstekend. Volledig gehandeld naar belofte.

Na telefonisch contact heeft degene waar ik contact me had me beloofd eea uit te zoeken en me op de hoogte te houden van haar bevindingen. Ze heeft dit inderdaad gedaan. En hierdoor kon ik een product waar ik naar op zoek was , en wat volgens verschillende websites niet meet te krijgen was, eindelijk bestellen. Het product was snel binnen en helemaal naar mijn zin. Kortom TOP.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Zeer professioneel

De service was heel goed: duidelijk, op tijd, vriendelijke toon

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Gewoon perfect.

Niets meer aan toe te voegen .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Waar voor je geld !

Keurig verpakt, mooi op tijd bezorgd, geen onnodige plastic verpakkingen, kortom: ouderwetse service 2.0 !

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goede prijs/kwaliteitverhouding

Super besteld en de andere dag al keurig in huis

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig

Altijd keurig en snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies wat ik verwacht had

Idem

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 9

1 is goed. De andere niet

Ik heb na de blauwe de rosé besteld. Die is goed. Ik die serie was geen zwart. Dus van de andere serie de zwarte. De maat in omvang is strakker en de haakjes laten steeds los. Terwijl ze moeilijker dicht gaan. Aan deze bh heb ik dus niets. Helaas al om gehad dus ruilen kan niet meer. Maar door ui te proberen kom ik er achter. Ik denk dat een ritsje beter is dan al die haakjes

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zie boven

Prima informatie en service

Snelle info over het niet op voorraad zijn van bestelde artikelen en directe terugbetaling daarvan. Schept vertrouwen in deze firma.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zoals verwacht

Snelle levering, goed verpakt. Mooie shirts, lekker warm, volgens mijn man. Aanrader dus

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit

Goede communicatie over levering

Ben van begin tot het end geïnformeerd over dat men nog wacht op 1 artikel en dan over gaat in levering, heel prettig. Mooie producten, goed verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima volgens verwachting

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Lingeriehuisonline.nl heb besteld en het is mij zeer goed bevallen. Ik werd meermaals op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling en het geleverde artikel was geheel overeenkomstig de omschrijving op de site.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super. Ben er erg blij mee.

Goed product, uitstekende service, klantvriendelijk

Een heel klantvriendelijk bedrijf. De postbode had aangegeven dat de producten in de brievenbus waren afgeleverd terwijl dat niet het geval was. Gebeld met de klantenservice die dit heel goed heeft opgepakt en opgelost en daarna ook goed vinger aan de pols heeft gehouden per mail. De fout lag bij de post en een paar dagen later ontving ik het alsnog. Mooie kwalitatief goede producten. Kortom, een heel tevreden klant.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Prima webshop

Overzichtelijke webshop, veel op voorraad en snel geleverd. Super

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zoals verwacht

Snelle en nette levering.

BH past perfect maar geleverde slip is waardeloos, ligt niet aan hun maar verkeerde keuze door mij.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? BH perfect en slip slecht

Snelle en goede levering

Ik kom hier telkens weer terug. De site werkt goed. De levering is prima. Ik ben gewoon erg tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? De artikelen voldoen aan mijn verwachting.

deskundig advies en snelle levering

Ik profiteer nog steeds van het advies dat ze me jaren geleden gaven mbt beugelloze bh's. Het materiaal blijft mooi na vele keren wassen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Wederom perfect

Snel geleverd en tevreden met de kwaliteit

Helaas niet in wit of meerdere kleuren leverbaar

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Heel tevreden met de snelle en corecte levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Prima verzonden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Snelle levering en prima artikel

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima kwaliteit

Prima service, mooi materiaal en snel geleverd.

Prima service, mooi materiaal en snel geleverd. Meer dan tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect wat ik had besteld. Meer dan tevreden

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer tevreden

Westerpolder 5