Verloop bestelling ging prima en de producten zijn goed.

Ik heb 4 zwarte slips van Ten-Cate-32420 besteld en gekregen. Ik ben 163 centimeter en heb meestal maat 42. Ik heb maat L besteld en deze zijn goed. Ze zitten heerlijk comfortabel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ze zijn prima.

Snelle en correcte service

Het is mijn 2e body die ik hier besteld heb. De vorige heb ik helemaal afgedragen. De verzending is snel en correct. Alleen de website zou wat mij betreft wat gebruikersvriendelijker mogen worden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Snelle bezorging

Kwaliteit is goed

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd netjes verpakt en de volgende dag geleverd!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

kwaliteit product goed, afhandeling post NL slecht

Hoewel ik mijn naam en adres goed doorgegeven heb, staat op het pakketje de naam van Post NL mevrouw Spar! Mijn naam was nergens op het adres gezet!! Heel vervelend. Er was daardoor ook nergens een aanknopingspunt voor de ontvanger. Bericht van Post NL doorgekregen dat het dinsdag 5 augustus bezorgd was bij Post NL De Spar. Daar niet bekend. Op vrijdag 8 augustus werd het pakketje eindelijk afgeleverd. Volgens Post NL is het normaal!! Het heeft zowel het postagentschap als mijzelf veel zoek en telefoongesprekken gekost. Was erg vervelend.

Stevige goedpassende bh

De bh past goed en houdt de prothese op de goede plaats. MAAR: waarom zijn die schouderbandjes zo glad dat ze altijd weer langer worden dan ik nodig heb? Ik heb ze moeten vastnaaien op de juiste lengte om te voorkomen dat ze de hele dag afzakken.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zie mijn opmerking.

Ze zijn heel goed voor m8j

Ik draag ze zeker al 25 jaar en hoop dat ze nog langer in het assortiment blijven,ze zijn geweldig

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Vlotte verzending goed verpakt kan niet beter

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Super snel

Snelle en correcte afhandeling

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Blij mee

Heel tevreden

Alleen door de maat uit mijn oude bh te vertellen aan de telefoon, is alles geregeld voor de versturing. Heel attent gereageerd, toen de pakketbezorging aanvankelijk fout ging, buiten hun schuld. Kwam goed.

Was snel binnen

Snelle levering mooi compact en netjes ingepakt

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? De eene zit beter dan de andere

Uitstekend allemaal

Bestelling is duidelijk en pakketje werd de volgende dag al ontvangen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Eindelijk goede bh's voor schappelijke prijs

Ik bestel al meerdere jaren mijn bh’s exclusief bij Lingeriehuisonline.nl en ben nog steeds ontzettend tevreden. Eindelijk een webshop waar ik ruime keuze heb in bh’s voor mijn grote borsten, zonder dat ik de hoofdprijs hoef te betalen. In vergelijking met andere speciaalzaken vind ik de prijzen hier echt schappelijk. De service is altijd goed. Betalingen gaan soepel, de communicatie is duidelijk en snel, en retourneren is simpel en nooit een probleem geweest. Dat vind ik erg prettig, want dat maakt het bestellen gewoon zorgeloos. Het enige nadeel is dat sommige producten soms niet op voorraad zijn en dat pas na het bestellen pas wordt gecommuniceerd. Ik krijg dan wel altijd netjes bericht met alternatieven of de mogelijkheid om de bestelling aan te passen of te annuleren. Al met al ben ik dik tevreden. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede lingerie in grotere maten!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Snelle levering en goede producten.

De artikelen zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Precies wat ik verwachtte

Ik wist welk artikel ik wilde hebben en in welke kleur. Een paar dagen later lag het in mijn brievenbus.

Vriendelijk en goed advies

Ik ga hier zeker meer bestellen . Ik heb een moeilijke maat nu maar is toch met goede hulp gelukt . Bedankt hiervoor

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Keurig verzorgd en verpakt

Volledig tevreden. Prima kwaliteit en snelle bezorging.

Volledig tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 100%

Ideale Postoperatieve BH

Erg tevreden met deze bh

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijne bh voor een sportbesparende operatie

Snelle levering en prachtig product.

Snelle levering en prachtig product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima!

Het is makkelijk om online te bestellen. Snelle en correcte afhandeling.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima pasvorm

Helemaal blij!

De bestelde Anita BH was snel en netjes geleverd. Er zat een leuke attentie in het pakje. De BH was net zo mooi als op het plaatje en voor een redelijke prijs.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Ging goed!

Bestellen ging prima, alleen jammer dat die je mee moet doen met juiste maat meten, ik weet precies de maat doordat ik vaker dit merk en type koop. Ik zou graag direct 85 F aan willen typen.

Spijtig

Spijtig dat er geen donker BH in grote maten beschikbaar zijn van het merk Rosa Faia.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? In orde

Hele fijne site

Hele grote collectie dus zeer ruime keuze. Artikelen worden nauwkeurig gespecificeerd. Als je ergens niet uit komt kan je deskundig advies krijgen. Levering altijd snel en bij de bestelling zit altijd een mooie pen. Ik bestel er regelmatig. Een aanrader.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

Prima verpakt netjes optijd verzonden

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp