Prima product en bezorging..Tevreden

Alles goed, zeer tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima, alles goed

Snelle service en veel keus

Snel geleverd. Fijn dat er zoveel keus is.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Goed en Snel

Goede website,zou nog wat beter de verschillen vd producten benoemd kunnen worden. Goede snelle service en levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Oke

Snelle levering, goede kwaliteit.

Prima levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima,zoals ik wist.

Precies wat ik besteld had en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Fijne site, lekker snel bezorg, goede communicatie. Ik ben meer dan tevreden.

Verzending snel en perfect

Snelle verzending, netjes verpakt. Goede communicatie omtrent de verzending.

Een goede ervaring

Het lingeriehuis is een bedrijf waar ze spijkers met koppen slaan. Een super ervaring is overgebleven!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed

Bh precies goed, snelle levering

Corrigerend ondergoed besteld, snelle levering, alleen jammer dat deze maar in 1 kleur was, deze week wat af van het plaatje online.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen, vlotte levering

Zie hierboven

Uitstekend verzorgd

Wat ik dacht besteld te hebben kreeg ik. Keurig verpakt in de brievenbus

Aangename kennismaking

Aangename kennismaking en heel mooie ervaring bij de aankoop van de BH. Zal in de toekomst zeker nog een bestelling en plaatsen en is een zeker een aanrader.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? In perfecte staat ontvangen en heel blij met de aankoop

Ben zeer tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Goed product en snelle levering zeer tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Snelle verzorging van het bestelde

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Helaas de maat niet goed

Keurig verpakt. En precies wat we bedoelen. We gaan nu voor zo'n Noorse trui

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies wat we bedoelen

Eindelijk een winkel waar ik goed kan slagen!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 10

Veel wensen

Ik was op zoek naar een BH zonder beugel, met hele brede schouderbanden en een voorsluiting voor een flinke vrouw met schouderproblemen en een grote cupmaat ; ). Een hele rij eisen dus. Toch vond ik vrij snel een BH die aan deze eisen voldeed en het is ook nog een hele mooie BH in een mooie kleur en hoge kwaliteit (Mylena BH zonder beugel (voorsluiting) 5319) . De BH werd zeer snel geleverd en voldoet aan mijn wensen alhoewel de afstand tussen de tepels in mijn geval zeker 10 tot 14cm korter zou kunnen. De BH zit echter zo comfortabel dat ik mijn borsten bijna niet meer aan mijn schouders voel trekken en pas weer voel hoe zwaar ze zijn als ik de BH uit doe.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Op zich een prachtige BH, zowel de kleur als het materiaal. Ook heel vakkundig genaaid. De constructie ontlast de schouders enorm en zware borsten worden heel goed ondersteund. Echter de afstand tussen de tepels (gemeten tussen de verticale naden die van de borstband naar de tepels loopt) is bij mij echter veel te breed. Zeker 10 tot 14 cm te breed. Nu lijkt het alsof mijn tepels veel verder uit elkaar staan en naar buiten wijzen. Het lijkt nu alsof ik een enorme voorbumper heb met 4 tepels ; ) (twee echte tepels en degene die visueel gecreëerd worden door de coupnaden). Mensen die ik tegenkom staren nu wel heel erg lang naar mijn borsten : o. Een beetje ongemakkelijk maar de BH zit zo fijn dat ik hem toch maar draag (raar eigenlijk hè dat BH een mannelijk woord is? ; ) ). Het zou mooi zijn als er bij BH-maten ook rekening zou worden gehouden met die tepelafstand al kan ik me niet voorstellen dat tepels standaard zo ver uit elkaar staan als ze groter zijn.

Artikelen werden supersnel geleverd en keurig verpakt. Website helder. Helaas vielen de bestelde produkten toch niet in de smaak en daarom retour

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Materiaal en uiterlijk toch niet helemaal mijn smaak

Had al eerder eerder een bh besteld, waar ok heel tevreden over ben, dus nu weer

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijn en met zorg ingepakt

prima zaak

bestellen en het product is snel bij je thuis.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Binnen een dag bij mij thuis.

Prima Ik zal zeker weer bij jullie bestellen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed.

Ik word er beetje moe van krijg de hele dag mails, bestel veel op internet om maar steeds revieuws te geven.

Prima site snel geleverd

Prima BH snel geleverd