Super!!

Snelle levering. Product goed omschreven, waardoor je weet wat je koopt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? In nette staat ontvangen

altijd prima service

Een aantal keren besteld ook het retourneren is prima geregeld

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Snelle service

Mijn eerste en tevens uitstekende ervaring met het online bestellen van kleding bij deze fima. Duidelijke online keuzes, goed website, en keurig verzorcht en op tijd geleverd via NL Post. Bijzonder fraai verpakt inclusief kleine attentie. Een aanrader!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect.

goede service

toppie

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Mooie producten en veel keus.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Veel keus, gratis verzending binnen NEderland en snelle levertijd ondanks de vele bestellingen vanwege de huidige corona-lockdown.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goede kwaliteit

Keurig verzorgd en snel bezorgd.

Heb 2 bestellingen gedaan en deze werden keurig verzorgd en voorafgaand aan bezorging werd ik goed op de hoogte gehouden van het verloop van bezorgingstraject.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Voldoet geheel aan de verwachting

Op al mijn vragen werd steeds vriendelijk geantwoord. In deze coronatijd waar bezoek aan winkel zoveel mogelijk wordt beperkt is dit geweldig. Dank jullie wel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Veel keuze, correcte beschrijving, snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Kwaliteit

Uitstekende winkel

+Prijs/kwaliteit +Assortiment +Verpakking +Verzending

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? De artikelen passen goed en zien er prima uit

Mijn ervaring met jullie site vond ik zeer prettig en duidelijk .bestel volgende keer weer

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed

super tevreden

Ik bestel af en toe bij Lingeriehuis, maar heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Er wordt snel geleverd en produkten zijn goed verpakt. De artikelen zijn ook van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst vaker hier bestellen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goede kwaliteit

Het product wat ik besteld heb is keurig netjes verstuurd. Zo heb je de mogelijkheid om thuis te passen en te bekijken. Het was ook keurig verpakt en bezorgd in een brievenbus pakket.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Bestelling snel en netjes geleverd

Alles volgens bestelling in goede staat ontvangen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima in orde

Zeker voor herhaling vatbaar

Voor de eerste keer wat besteld via Lingeriehuisonline en het is me prima bevallen. Het pakje was keurig ingepakt en ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik had het niet nodig, maar het retourlabel etc. samen met een pen om het eventuele retourformulier in te vullen, zat er al bij. Daarnaast kwamen de artikelen goed overeen met de foto’s. Kortom, ik zou er zo weer bestellen.

Geweldig. Een echte aanrader

Communicatie super! Men weet hoe en wat en wanneer!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super zoals het verwachte artikel is het geleverd. Exact het bestelde item

Snelle levering, stevige verpakking en uitstekende kwaliteit !

Het zit zo prettig, mijn sluis, draagt fijn omdat de stof zo prettig is en goed aansluit. Ik ben er enorm blij mee, dank je wel !

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Voldoet precies aan mijn verwachting !

super

goed advies na tel. contact

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? zeer goed

Zeer ruime keuze, goede informatie, snelle levering

Een mooie website met een overweldigende keuze. Door te filteren kun je uiteindelijk een goede keuze maken. De informatie is duidelijk, de bestelprocedure werkt goed en de levering snel. Je wordt aangemoedigd om bh’s om te ruilen die niet precies passen. Dus al met al een prima webshop!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Gewoon top. Maatadvies klopt, super assortiment, perfecte service, snel.

Rondom yevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Een sneller levering met de juiste bestelde product zoals omschreven.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed, zoals omschrven

Toppie

Alles verliep vlotjes.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Geweldig

Website kennelijk niet bijgewerkt

Ik bestelde 6 identieke slips maar u had er maar eentje dus ik werd verrast door een bijzonder klein pakje. Als ik geweten had dat u geen voorraad had had ik verschillende artikelen gekozen

Prima.

Niets meer aan doen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima.

Geweldig!

Snelle service, duidelijke maattabel.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima kwaliteit!

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp