goede service

correcte service : snel , verzorgd .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

juiste artikelen en een keer een terugbetaling ging ook vlot. kom hier zeker terug

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel goed

snelle levering, goede producten en prijzen.

prima bedrijf, heel goede ervaringen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel goed

Prachtige hemdjes

De hemdjes werden snel geleverd en voldoen helemaal aan mijn wensen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 9

Veeeeeel keuze en mooi milieu vriendelijk bezorgd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Zeer klantvriendelijk, snelle reactie op een mail , snelle levering, gewoon goed!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Goed kunnen doen via website

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Snelle verzending en duidelijke website

De website is erg duidelijk en geeft je ook een bepaalde geruststelling dat je mag retourneren mocht dat nodig. Na een radio interview gehoord te hebben over lymfoedeem in de borst en de mogelijke oplossing ben ik gaan google en kwam ik op jullie site terecht. Nu al voor de tweede keer besteld en ik ga zeker nog vaak hier bestellen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit (Lymf-0-Fit BH) en doet wat het beloofd. Na een jaar lang pijn en ongemak gewoon in een paar dagen opgelost. Geen pijn en zwelling meer.

Snelle levering in brievenbuspakketje, mooie kwaliteit en veel keuze.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed

Positief

Goede kwaliteit. Goede service.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Zeer goede service en aanbod

Grote keuze in artikelen met duidelijke uitleg.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Voldoet volledig aan de verwachtingen

De bezorging was niet te volgen

Snel en duidelijk

Beha gekocht. Heldere website en artikel voldoet aan de verwachtingen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed!

Prima en vlotte service.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Is gewoon goed

Ik heb een heerlijk wollen hemdje.

Na mijn bestelling kwam het pakje, na mijn betaling, de volgende dag al in de brievenbus.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima pasvorm

vlotte levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Wat ik jammer vind, is dat sommige artikelen alleen als 2- of 3-pak zijn te bestellen. Ik begrijp dat het (soms) niet uit kan om 1 artikel kosteloos te verzenden, maar hanteer dan gewoon een minimum verkoopbedrag voor kosteloze verzending. Nu moet je bijv. 2 dezelfde (kleur) artikelen bestellen, terwijl ik liever 2 verschillende kleuren zou willen ontvangen. Van 2 of 3 pak is ook geen sprake; het zijn gewoon 2 of 3 dezelfde doosjes. Dat maakt dat ik geneigd ben eerst bij andere webshops te kijken.

Top service!

Goede en snelle service!

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • Heel goed

Super snelle levering.

Had er binnen 14 werkdagen verwacht en tot mijn verbazing lag het al na 3 dagen in de briefenbus.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

goede voorlichting en prima service

Ik ben heel tevreden over de service en het product voldoet 100 % aan mijn verwachtingen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

zending prima en snel, retour ook snel afgehandeld en snel geld terug. alleen telefonisch onbereikbaar, jammer

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Artikel bleek niet geleverd te kunnen worden

Nadat ik een bestelling via de website had geplaatst en via IDeal had betaald, ontving ik een orderbevestiging. De volgende dag ontving ik een e-mail waarin werd uitgelegd dat de leverancier het artikel niet kon leveren. Ik vind het behoorlijk irritant als op de website wordt vermeld dat een artikel op voorraad is terwijl dit überhaupt niet meer geleverd kan worden. M.i. hoort een website altijd actueel te zijn.

snel en goed

De levering is snel. Alles netjes geleverd en de pasvorm is perfect. Ik had shortjes van Avet -wist al dat die een goed pasvorm hebben en altijd goed zijn. Al eerder hier besteld en dat zal ik blijven doen als ik deze shortjes of hemdjes nodig heb.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? perfecte pasvorm

Duidelijke uitleg en maat klopte alleen de aanbeveling van een soort sportbh aan te bevelen als een postoperatieve was niet zo’n goede optie. Deed zelf pijn

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 1 BH super ok de ander niet

Een uitkomst nu het winkelen minder aantrekkelijk is door de coronamaatregelen.

Ik ben dolblij dat ik deze webwinkel ontdekt heb. Overzichtelijke website, groot assortiment, snelle afhandeling van de bestelling en je hoeft voor bezorging niet thuis te blijven, omdat de aankopen als brievenbuspakket worden verpakt. Super!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima.

Prima geregeld

Alles werd zoals besteld geleverd binnen afgesproken termijn, de bh’s zijn prachtig en zitten precies goed. Ik ben er erg blij mee en er zat ook nog een klein presentje bij,leuk! Volgende x zal ik zeker weer bij lingeriehuisonline bestellen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig

Westerpolder 5