Uitgebreide collectie van goede kwaliteit. Duidelijke site. Hele goede voorlichting. Prima communicatie met klant.
Ondanks dat ik niet kon slagen ben ik heel tevreden over de service van het lingeriehuis.
Fijne, duidelijke website. Voor de grotere maten goed gesorteerd in de betere merken.
Duidelijke website. Goede service en snelle levering.
ik ben blij dat ik jullie gevonden op internet,ik heb toch al wat besteld nog nooit een probleem. het retourneren is ook geen probleem. alles netjes verpakt
Had ze liever ook in het zwart en wit gehad 1kleur is net ff te weinig
IK heb twee soortgelijke bh besteld waarvan ik er 1 vrij snel heb ontvangen. Deze zit prima en is naar verwachting. De andere bh is momenteel niet leverbaar. Ik heb een mail gestuurd wanneer ik hem waarschijnlijk mag ontvangen, maar hier heb ik geen antwoord op gekregen. Ik ben nu bang dat ik deze dus niet ga ontvangen, maar ik heb hem wel betaald! Ik zou het fijn en netjes vinden als er even gecommuniceerd zou worden.
‘s Middags om 16:30u 2 hemdjes besteld om te proberen, volgende ochtend om 10:30u al in de brievenbus. Keurig verpakt en ook nog eens prachtige hemdjes van heerlijk materiaal. Ga er straks nog meer bestellen in andere kleuren.
Een bh die ik graag wilde kon door corona niet geleverd worden, toen ik belde voor een oplossing kreeg ik goed advies over het eventueel bestellen van een ander bh (welke modellen overeenkwamen met mijn eerste keus). Dat was heel fijn en toe ik toch besloot om te annuleren kreeg ik snel mijn geld terug gestort! Super!
Gekozen voor afhalen aan hun kantooradres. Daarover werd ik heel vlot en vriendelijk geïnformeerd.
Blijkbaar worden enkel positieve reacties geplaatst !!! Bestelling gedaan 10 mei 2020. meerdere beloftes om vandaag of morgen te leveren! echter tot op heden 4 juni niets ontvangen !!!!
Alleen jammer dat er op de website artikelen die er niet meer zijn of niet meer leverbaar dat het niet word aangegeven
Altijd snel en duidelijk de mail beantwoord. Snelle levering. En eventuele retouren netjes afgehandeld.
Super behulpzaam en zeer snelle levering. Ik ga hier vaker bestellen.
Heel goed. De website is duidelijk en informatief. De correspondentie met de klantenservice uitstekend. Ook retour moeten sturen en geld is snel terug gestort.
Zeer tevreden vanwege de fijne website, want daar begint het. Goede zorgvuldige en discrete verpakking. Pasvorm fantastisch. Echt waar voor je geld.
Super goede service. Is altijd discreet en netjes verpakt, Je krijgt er altijd een handige folder bij waar je heel goed kunt zien welke maat je moet hebben als het bestelde niet goed past. Snelle service en ook vriendelijk. Je wordt Ook goed op de hoogte gehouden. Ik ben heel blij met deze webwinkel. Voor mij geen andere meer
op site: levertijd bestelde merk...max 6 weken kreeg geen enkele mededeling over de te verwachte levering heb mail gestuurd...kwam terug; fijn dat U zo geduldig bent....nou ***koek...ze hadden zelf contact moeten zoeken...maar U krijgt bericht als het eraan komt Na 10 weken nog een mail gestuurd....nog niks gehoord dus....en toen kwam er terug...we kunnen niet leveren....je krijgt binnen 4 dagen je geld op uw rekening terug....
Goedemorgen, Dank voor uw review. U bestelde is na 5 weken (geen 10 weken, maar de levertijd was natuurlijk veel te lang!) retour betaald vanwege de leveringsproblemen vanuit de leverancier Susa. Dit i.v.m. het corona virus. Helaas geeft deze leverancier geen updates richting ons, en dat maakt het informeren erg lastig. Nogmaals excuus voor dit ongemak! Hartelijke groet, Lingeriehuisonline.nl
Bij vragen over een bestelling wordt er heel goed meegedacht.
Altijd vlot met leveren en een prima kwaliteit.
Heel nette webshop, keurig pakketje en goed telefonisch advies!
Alles naar wend
Vlotte levering en goede service
Wanneer je op zoek bent en via Google zoekt vind je deze site met duidelijke opmerking gratis verzenden. Je bestelt Je bent op dat moment tevreden en gaat niet zoeken naar helemaal onderaan te klikken op klantenservice. Waarom zou ik? Een BH voor een 87 jarige moeder moet je in normale omstandigheden passen onder deskundige begeleiding in de winkel. Nu kan dit niet. 2 voor haar besteld. Waren niet goed dus andere maat willen bestellen. Toen kwam het punt retour sturen en daar staat dat je dit zelf moet betalen. Dus slot van het verhaal is dat in 7,95 kwijt ben voor niks. En dat ik niet een andere maat besteld heb ( wat in wel van plan was) om niet nog een keer het risico te lopen op retour kosten. Hierover heb ik mail gestuurd en toen verwezen ze me helemaal onderaan op de site klikken op klantenservice en daar kunt u lezen dat je dit moet betalen. Dus ja, juridisch staan ze sterk, hebben ze een punt, maar uiteindelijk zijn ze zelf de dupe hiervan, mensen bestellen geen BH meer met dat risico.
Dank voor uw review. Het is een beetje net als bij een winkel. Buiten staat een bord met daarop de aantrekkelijke punten. Zo is dat vaak ook voor webwinkels. Toch verstoppen we onze voorwaarden zeker niet! U wilde graag iets in huis ontvangen en we hebben dat voor u verstuurd. Onze verzendingen kosten ons natuurlijk ook geld. Dat is voor ons niet gratis. Veel klanten vinden dat nog bijzonder, en vinden dit nog steeds een goede service. Men wil iets in huis, en wij versturen dat gratis. Dat de retourkosten voor eigen rekening zijn, daar zijn we heel duidelijk in.
Westerpolder 5
9035 VS Dronrijp