Snelle levering, prima product

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Lingeriehuis-Online Daar moet je zijn !!

Lingeriehuis-Online geeft telefonisch advies op maat en uitstekende service. Je betaald wel een prijs maar de kwaliteit is zo geweldig dat je die echt terugverdiend.Bovendien zijn er geen moeilijke maten bij Lingeriehuis-Online ze hebben bijna alles Dit bedrijf verdiend de 5 sterren dubbel en dwars !!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 10

Uitstekende service

Vraag werd snel beantwoord via de mail. En de bestelling de volgende dag al in huis.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Geduld, geduld...

op 28 december 2 bh's besteld. 14 januari geleverd. Tussentijds maar eens gebeld. Of het nog geleverd werd.... Verontwaardigde eigenaar: Er zaten feestdagen tussen!!! Zeker, meneer van het lingeriehuis, maar dan nog is 17 dagen levertijd wel erg veel. Nog niet erg, als er een logische uitleg of excuus gevolgd was. maar irritatie naar een klant... Nee, voor mij hoeft dit lingeriehuis niet meer.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? voldoende

goeie kwaliteit en een fijne site

erg fijn dat jullie er voor ons zijn in ons dorp is geen winkel waar je terecht kunt. 1 puntje ik zou graag willen dat er BH zijn hoger dan D 115 120 zou beter zijn

super

2x bh NordiCare-Mirabelle (31144) besteld i.v.m. borstverkleining. Operatie werd verzet, dus retour termijn was verlopen. Tussentijds hierover gebeld: er werd een aantekening gemaakt. Na operatie 1 bh te laat geretourneerd. Bedrag van deze bh werd snel op mijn rekening teruggestort. Wat een goede service. Dank je wel! W.b.t. de bh: bevalt heel goed, zit als gegoten en geeft mij nu veel steun.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goede kwaliteit, doet wat het beloofd te doen.

Slecht

Een zeer slechte ervaring over deze mevrouw. Ik had een Bh Rosa faia besteld. Beviel goed. Toen heb ik nog een besteld, maar die begon bij de beugel te kraken. Ik een klacht ingediend, kom hem terug sturen. Conclusie, de beugel te strak ingenaaid. Er waren wel eens meer klachten, en ze zou ze uit de handel nemen. Later ontkent ze dat. Keurig netjes bedrag en verzendkosten terug gekregen. Had nog 1 gekocht, zelfde merk. Mankeert niks aan. Die is al tijden goed. Toen begon na een half jaar mijn eerste Bh die ik eerder had gekocht ook te kraken. Ik weer contact opgenomen, kon hem weer terug sturen. Nou zei ze dat de fabrikant had gezegd dat ik verkeerd waste. En dat er absoluut niets aan de hand was. Nou ze liegt, hij kraakte als de neten. En ik was mijn bh's al 50 jaren met de hand. En ze zei dat er bijna nooit klachten waren over deze BH. Maar ik kon toch het bedrag terug krijgen. Maar nu moest ik de verzendkosten wel betalen. Na een tijdje dacht ik, ik probeer het weer. Omdat hij verder een goede pasvorm heeft. Prompt na een halve dag dragen kraakt de beugel weer. Ik voel dat de beugel strak zit. Weer een klacht ingestuurd. Zegt ze dat het door medicatie kan komen die door mijn huid naar de Bh gaat. Heb geen medicatie. Heb hem opgestuurd, zegt ze dat er niks aan mankeert. Dat liegt ze, want als ik hem heen en weer bewoog kraakte hij ontzettend. Ze had ook gezegd dat ze de BH zou controleren, en als er niks aan mankeerde zou ze heb terug sturen een dat ik de verzendkosten moest betalen. En ze zei dat het mijn verantwoordelijkheid was om weer iets bij haar te bestellen. En dat ze in 15 jaar maar 3 klachten over deze beugels heeft gehad, waarvan ik er 1 was. Is ook niet waar. Alle 3 klachten waren van mij. Ze stuurt de BH niet terug maar ik krijg mij mijn geld terug. Dan weet je het wel, hij kraakte wel anders had ze hem wel terug gestuurd. Ik mag niet meer bij haar bestellen. Doe ik sowieso niet meer, want ze bestempeld mij als leugenaar.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Slecht. Krimpt en rafelt.

Slecht

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? slecht voor een artikel van € 20,00.

Vriendelijke, aardige en behulpzame medewerkers.

Als ik iets bestel wordt er snel en correct geleverd. Afwijkingen worden goed gecommuniceerd. Bij telefonisch contact zijn de medewerkers zeer behulpzaam.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Snelle en correcte levering. Wel heel duur.

De bestelde compressie-bh’s werden snel geleverd. Helaas bleken beiden te klein na de operatie. Niet de fout van de leverancier uiteraard. Maar aan 150€ per bh wel een pijnlijke vergissing. In het ziekenhuis heb ik 47€ betaald voor een geschikte, op maat gemaakte, bh.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Doen wat ze beloven en uitstekende service .

pRIMA.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Zeer positief

Kwaliteitslabel vanouds en zeer snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer goed

Snelle levering en goed passend!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Teruggestuurd helaas maar ze houden zich aan de afspraken.

voor herhaling vatbaar

Snelle levering en keurig verpakt !!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima !

Vlotte levering en keurig verzorgd !!

Goede ervaring, ivm prettige site en vlotte levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Heel goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Top, snel, alles zoals beloofd en prima kwaliteit

Duidelijke website, accurate beschrijving van de artikelen en de maat (er werd geadviseerd eerder klein te bestellen en dat was perfect). Snelle levering (daags nadien reeds verzonden) en alle artikelen zoals beloofd. Goede kwaliteit. Doe zo verder!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima kwaliteit, perfect zoals beschreven

zeer goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? zeer goed

Besteld en 2 dagen later werd het bezorgt. Had er ook 1 bij een andere website besteld en daar heb ik 3 weken op moeten wachten.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Keurig verzorgd

Binnen 1 dag

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede pasvorm

Precies zoals je verwacht

Mooie merken, netjes verpakt, kwam op tijd. Alles klopte. Gewoon lekker doorgaan met zoals jullie het doen!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie kwaliteit, maar dat wist al. Juist daarom iemand bezocht die die merken verkoopt.

goede levering van goed product

behoeft geen verdere aanvulling

Schitterend!!

Duidelijke info en fantastische service.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies wat ik nodig had.

alles was goed

alles prima gegaan doet wat ze beloven

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp