Reactie van het bedrijf
Beste,
Hierbij de mail die u van ons heeft ontvangen, hierin staat benoemd dat we de retourkosten zullen vergoeden, en dat u, naar alle waarschijnlijkheid een nieuw artikel opgestuurd zult krijgen. Gestuurd op 20/8/2019. Zie onderstaande.
We vinden het spijtig dat u dit als een beledigend heeft ervaren.
Mail:
Geachte mevrouw,
Ten Cate geeft aan dat zij deze wel retour willen ontvangen voor kwaliteits controle.
Wij vragen u daarom vriendelijk om het betreffende artikel naar ons toe te sturen, u vindt ons adres onderaan dit e-mailbericht, en wij zullen u de normale verzendkosten weer vergoeden.
Als het defecte artikel bij ons binnen komt zullen wij deze beoordelen en e.v.t. doorsturen naar de fabrikant (in het kader van kwaliteit verbetering).
Als het om een niet deugdelijk artikel gaat dan zullen wij u een nieuw artikel toesturen, u ontvangt dan ook een e-mailbericht dan wij hebben verzonden.
De fabrikant heeft een methode om te onderzoeken of het artikel is behandeld volgens het was voorschrift. Dit voorschrift kunnen u vinden op onze site en het het labeltje. Bijvoorbeeld niet wassen in de wasmachine, niet in de droger.
Indien blijkt dat het artikel niet is behandeld volgens voorschrift dan zullen we de verzendkosten niet vergoeden, en ook vragen we een bijdrage in onze retour kosten zodat we u uw defecte artikel weer kunnen toezenden.
Heeft u vragen en/of opmerkingen dan horen wij dat graag, u kunt alle nodige informatie terug vinden in onze webwinkel, helemaal onderaan.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Fijne dag verder.
Met hartelijke groet, Lingeriehuisonline