Voldoet aan verwachting

Voor het eerst via jullie website besteld , omdat ik er zo een hekel aan heb om naar een winkel te gaan voor BH ‘s ben ik gaan goochelen om andere mogelijkheden te zoeken. Zo kwam ik op jullie website Ik wist niet wat ik kon verwachten en was ook hier wat huiverig voor. Maar boven verwachting goede samenwerking. Groot assortiment . Duidelijke uitleg. Snelle en goed verzorgde levering. Voor herhaling vatbaar 🙏🏻

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit, verzorgde en snelle aflevering

Coulant

Zeer klantvriendelijk. Ik kon bh’s veel later dan de retourdatum retourneren. Dit was wel van te voren afgesproken. Zeer vriendelijk. De bh’s zijn van goede kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Heel blij dat u dit merk en maat verkoopt.

Ik kocht mijn BH's altijd in Spijkenisse. Helaas is deze dame er wegens omstandigheden mee gestopt. Ik woon tegenwoordig in de omgeving van Benidorm, Spanje en daar vind ik het moeilijk een goede BH te kopen. Op goed geluk heb ik mij voorkeur op google ingetypt en uw firma kwam naar voren. Meteen gekeken of mijn merk en maat er waren. En ja, toen nog of ze wel konden worden opgestuurd naar Spanje. Ook dat kon. Natuurlijk vind ik het geen punt om verzendkosten te betalen zolang ik mijn BH's maar kan ontvangen. Ik hoop dat ik nog lang kan blijven doen. Hartelijk dank voor uw service, Jeanet Kuipers

altijd positief en tevreden

fijne bh's, snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? helemaal naar wens

Snelle service een goed assortiment!

Snelle levering, mijn gewenste merk in het standaard assortiment inclusief de juiste maat

Uitstekend!!

Bij Lingeriehuis online bestelde ik nu een aantal keren. Elke keer werd er snel geleverd en werd ik goed op de hoogte gehouden. Veel keus aan goede lingerie. Ook toen ik een product terugstuurde omdat het model niet beviel werd de terugbetaling keurig en vlot afgehandeld. Echt een aanrader!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooie BH's van het merk Anita, zitten heerlijk.

Snel en vlot geleverd . Gekocht product ergens anders niet gezien !

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Wat ik ervan had verwacht

Goede kwaliteit en communicatie.

Product naar wens. Communicatie via mail verloopt vlot en duidelijk.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Veel keus en snelle levering!

Er is heel veel keus en alle artikelen zijn nauwkeurig omschreven. Ook met artikelnummers/code. Wel zo handig als je online lingerie besteld! Daardoor kon ik exact dezelfde bh bestellen als ik al had omdat ik de code bij het merkje in mijn oude bv kon vergelijken met de code op de website. Het pakketje kwam gelijk de volgende dag. Top!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect. Hele fijne en mooie bh's

Heel goed!!!

Levering prima!!!

Erg tevreden

Snelle levering, prima kwaliteit en pasvorm!

snel correct en kwalitatief goed

Ik was op zoek naar ondergoed voor mijn vrouw. Kwam Lingeriehuis tegen en dat sprak mij direct aan. Ben zeer tevreden over de afhandeling en hun benadering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

snel correct en kwalitatief goed

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? uitstekend

Geweldige service

De ene dag besteld en de andere dag keurig verpakt geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super

Snelle levering en goede service

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ik ben er erg blij mee! Was hier al heel lang naar op zoek

prachtige kwaliteit

bestelling eenvoudig te plaatsen, levering was snel, keurig verpakt,heel tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? mooie kwaliteit, goed passend

Besteld artikel top en supersnel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Topkwaliteit

Ik zal zeker nog een keer gebruik van jullie maken. Alleen jammer dat het toch niet door de brievenbus kon. Er was gezegd dat ik niet thuis hoefden te zijn, maar moest daarna toch nog een afspraak maken met de vervoerder. Maar is goed opgelost.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Goed efficiënt service

de product was precies zoals ik had verwacht, snel geleverd en de website is makkelijk te gebruiken ik zou zeker dit firma nogmaals gebruiken

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

prima, snelle levering en fijn product

snelle levering en een heel fijn corselet.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? heel fijn product

Kwaliteit prima. Snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Duidelijk site

Snelle,correcte levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Zeer tevreden over de bestelling, levering en verpakking. Alleen vond ik het onnodig dat de doosjes erbij geleverd zijn. Maar dat is meer een opmerking. Verder heel erg tevreden!!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zoals foto en omschrijving

Prima lingerie en netjes verpakt

Een snelle en goedverzorgde levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Erg tevreden

Alles duidelijk en goed verlopen

Alles prima verlopen. Ik ben alleen zo verwend dat ik het morgen al in huis wil hebben. Dat lukt ze nog niet helemaal.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp