Snelle en correcte levering

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Ik heb post operatieve bh's besteld. Ze werden snel geleverd en het zijn kwalitatieve top producten. Zeer comfortabel en duurzaam.

Snelle en goede service!

Alles werd snel en correct verwerkt!

fantastisch

helder, duidelijk, klantvriendelijk

Super klantvriendelijk

Ik had na mijn borstreconstructie een bh nodig. Had uit het ziekenhuis geen informatie meekregen en er maar een besteld. Deze bleek te groot dus een kleinere maat besteld en daarna gebeld. De mevrouw die ik aan de telefoon kreeg dacht echt met me mee en stelde voor om de eerste terug te sturen maar ook meteen een ruilorder aan te maken voor een kleinere maat als die ik als tweede besteld had. Toen ik wederom belde dat de tweede ook niet paste raadde ze mij aan om even te wachten op de derde want stel dat die toch ook niet past kun je ze tegelijkertijd terugsturen scheelt in verzendkosten. Vandaag besteld en morgen in huis. Uiterst tevreden!!!!!!

Je krijgt wat je besteld. Ruime keus

Ruime keus aan prothese ngo's. Je krijgt wat je besteld. Snelle levering

Grote keuze in grote maten beha's

Fijn om eens lekker te kunnen kiezen wat voor beha je wilt. De levertijd wordt keurig per item aangegeven en die klopte. Neutraal verpakt en verzonden. Direct gereageerd op een mail en het telefonisch contact was ook zeer plezierig. Prima webwinkel ik ga er zeker weer bestellen !

duidelijke site

hele duidelijke site, snelle levering en meedenkend personeel.Top!

snelheid van handelen

duidelijke site. snelle verzending.

Goede service en lekker snel geleverd

artikel zoeken, bestellen en voordat je het weet, is het in huis, lekker snel

Goede service en snelle levering.

Ze doen wat ze beloven.

Zeer snelle levering met duidelijke pasinstructies.

Geweldig voor de grotere maten, bh's zijn van goede kwaliteit

Bh's hebben een goede kwaliteit en zijn super stevig, heb niet vaak met bh's dat ik ze de hele dag om kan houden

Prima service! Kon tussentijds bestelling aanpassen. Helemaal top!

Goede sevice

Goed product geleverd op tijd .super

Snelle en goede levering

De bestelling netjes ingepakt en snel geleverd! En goede kwaliteit

Prima.

Super, snelle levering. Perfecte pasvorm en kwalitieit.

Goede service en snelle bezorging. Zorgvuldig verpakt.

Snel geleverd mooie kwaliteit. Zeker de volgende x weer hier een bestelling plaatsen.

Keurig verzonden.

De kwaliteit van de lingerie is heel mooi. De maten kloppen, het past perfect.

Goede service!

2 hele goede bh’s besteld waarvan ik wist dat ze goed waren omdat ik die al had. Maar alleen in saaie kleuren. Nu felroze en ik vind ze geweldig.

zeer snelle correcte levering

goede verpakking en kwaliteit product.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp