zeer snelle correcte levering

goede verpakking en kwaliteit product.

Ben heel lang op zoek geweest naar een fijne BH.

Ben heel lang op zoek geweest naar een BH zonder beugel, die en lekker zit en niet erg plat oogt. Ik ging altijd naar lingerie winkels omdat ik dacht, eerst passen want via internet winkelieren blijf je terugzenden. Internet winkel niet blij en ik niet blij. Nu deze site geprobeerd omdat ik een tip kreeg. Ook de afhandeling van de bestelling ging heel snel en het was ook nog eens een brievenbus pakje en hoefde daarom ook niet thuis te blijven.

Verwachting overtroffen

Ik was na mijn borstamputatie op zoek naar een 'postoperatieve bh'. Vanuit het ziekenhuis had ik alleen het advies gekregen een 'sport bh' te dragen. Tot mijn verassing bleek ik bij lingeriehouseonline zelfs te kunnen kiezen uit meerdere merken waarover ook nog eens goede info werd gegeven. De bestelde bh's had ik de volgende dag al in huis. Top!

goede service, stipte levering

over de hele lijn positief

snel en netjes geleverd

goede website en gezochte artikel snel gevonden

Bestelling netjes en snel geleverd.

Bestelling netjes en snel geleverd.

Artikel netjes verpakt en op tijd ontvangen. Product voldoet voor de volle 100 % aan mijn verwachtingen. Aanrader.

Snelle levering, keurig verpakt, kon door de brievenbus.

Een tijdje geleden had ik een body besteld, maar per ongeluk de verkeerde maat ingevuld. Ik kreeg toen een mailtje met de vraag of dit wel klopte, omdat ik bij de vorige bestelling een andere maat had besteld. Goede service!!

Ik heb heel snel de levering ontvangen en was heel tevreden met het product. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede en snelle levering

Prima product voor een scherpe prijs. Snel in huis.

Slecht

Drie à vier weken terug heb ik een bestelling gedaan, welke ik op zich vlot heb ontvangen, maar er mist een bh! Ik heb al meerdere keren gebeld en gemaild, maar ik krijg maar geen contact. Erg teleurstellend dat contact krijgen zo moeizaam gaat. Slechte service dus en ik heb nog steeds de bh niet ontvangen waarvoor ik wel heb betaald!!

Snelle goede service, volgende keer weer.

erg prettig , thuis passen

Snelle levering.

Helemaal tevreden.

Alles naar wens

Geen moeilijkheden ondervonden

Helemaal tevreden.

Snelle levering, goede verpakking en het artikel was zeer zeker een stuk voordeliger dan op één van de meest bezochte sites van Nederland.

snelle levering en slimme brievenbusverpakking

veel op voorraad en snelle levering

vreselijk

Ben misleid, door dat de online winkel niet in Beetgumermolen is. Kwam daar en dacht dat de beha die ik graag wou daar in de winkel hing zo verteld na telefonisch gesprek. Misverstand. Nu heb ik hem op goed geluk besteld via jullie site. Maar een beha moet je eigenlijk passen in een winkel naar mijn idee. Heb nu een machtiging voor protheses en ga naar een speciaal zaak.

Slecht

Op 23/05/2019 bestelling geplaatst (nl. ordernr LIN-32055933, artikels waren in voorraad), tot op heden 29/05/2019 enkel bevestiging ontvangen van deze bestelling. Al 2 mails gestuurd, doch hierop nog geen antwoord gekregen. Kunnen tevens ook nergens de verdere afhandeling volgen van deze bestelling.

Een goed product

Heb een bh van Rosa Faia besteld, het product is fantastisch er werd een beschrijving gegeven over de maat voering van de bh en dat was zeer verhelderend. De levering was ook snel. Kortom helemaal goed

Snelle levering. Perfecte afhandeling

Hele goede snelle service. Komende het beloofde direct na

Hele goede snelle service. Komende het beloofde direct na.

snelle verzending

helemaal goed, bestelling volgende dag in huis,netjes en discreet verpakt

Prima !!!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Niets op aan te merken .

Alles verliep naar wens.

goede service

een goed levering. Teveel plastic haakjes en verpakkingsmateriaal.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp