Pluspunten

de snelle bezorging, geen moeite met ruilen en ook daarvan een super snelle aflevering

Pluspunten

Pluspunten

Correcte en snelle aflevering van bestelde product.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

- goede levering - overzichtelijke website - flexibel; vanwege persoonlijke omstandigheden was het niet mogelijk de artikelen te passen (twee dezelfde artikelen, verschillende maat) voordat de termijn voor retourneren verliep, hierover een mail gestuurd en het was mogelijk om het artikel later te retourneren.

Pluspunten

fijne website en snelle levering

Pluspunten

Brede voorraad en snelle levering! Gewoon goed.

Pluspunten

Snel, goed verzorgd. Product prima.

Pluspunten

Goede kwaliteit !

Retourzending kan beter

Pluspunten

er zijn weinig negatieve punten

retourneren is bij de meeste online bedrijven gratis bij deze voor eigen rek. en eigen risico zou misschien op een andere wijze kunnen en misschien wel moeten omdat vrijwel de meeste gratis zijn

Pluspunten

Zo besteld en zo in huis en keurig verpakt.

Voor mij zijn verbeterpunten in aan de orde.

Pluspunten

Na eerst telefonisch advies gevraagd te hebben ben ik goed te woord gestaan. Heb 2 producten ontvangen waar ik zeer tevreden over ben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website, schept helaas niet waargemaakt verwachtingspatroon

Dramatisch afwikkeling retour verkeerd geleverd product. Pas reactie na herinneringen en dan nog vol sarcasme richting klant. Drie weken na melding wacht ik nog steeds op de terugbetaling van het aankoopbedrag.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bestellen was makkelijk betalen ook maar verder krijg ik geen bericht,geen zending.. en dat er staat levering binnen 3-5 dagen mits voorradig.. anders krijg je een mailtje.. nou ik moet en dat mailtje en mijn levering nog krijgen..

makkelijker bereikbaar zijn via mail...en ook antwoorden zodat men weet waar men aan toe is

Pluspunten

Mijn bestelling werd netjes de volgende dag al geleverd, geheel volgens verwachting.

Pluspunten

Correcte levering.

Moeilijk te vinden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede artikelen en vlot geleverd.

Bezorging was een ramp! Eerste keer was het pakje half in de brievenbus geduwd, in de regen en voor iedereen mee te nemen! Gewaarschuwd door een een buurman. Tweede keer (aangetekend) stond op de track&trace: niet thuis, er was niet eens aangebeld! Uiteindelijk is 't op zondag afgeleverd door andere bezorger!

Pluspunten

de bestelling was mooi op de afgesproken dag binnen, de prijzen zijn ook normaal, je bent vaak in winkels veel duurder uit omdat ze weten dat je niet zonder kunt, als je een prothese draagt.In vervolg bestel ik bij jullie mijn BH, ben erg tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ga zo door

Pluspunten

snelle reactie en snelle verzending van de juiste goederen.

tot nu toe alleen goede ervaringen. Toen een bh vrij snel kapot ging, kon ik hem terugsturen en kreeg ik hem weer gerepareerd terug.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp