Pluspunten
Blijven heel lang goed in de was. Goede ondersteuning
Pluspunten
Snelle levering en fijn dat je ook kunt bellen met evt. vragen
Pluspunten
goede stof
Verbeterpuntenkreeg de verkeerde kleur binnen
Pluspunten
geen verzendkosten en snel in huis.
Pluspunten
Besteld en snel in huis. Goede deskundige adviezen en men neemt zelf telefonisch contact op als er vragen zijn. Retour zenden/omruilen geen probleem.
Pluspunten
Gedegen advies, snelle reacties!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- goede producten - goede prijs-kwaliteit verhouding - alle afspraken zijn nagekomen
Pluspunten
Veel keuze in alle maten.
Pluspunten
Goede site, gebruiksvriendelijk en ook nog advies per telefoon. Alle info overzichtelijk op de homepage. Zakelijke bevestigingsmail (geen maildiarree) en snelle levering.
Pluspunten
netjes verpakt snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
producten heel vlot ontvangen dus vlotte afhandeling keurig verpakt
Verbeterpuntenmeende dat u nog meer variatie /meer keuze had kon nl. zelfde producten als voorheen niet vinden misschien 'special edition' en daarom niet terug te vinden ik had natuurlijk kunnen bellen daarover
Pluspunten
Zeer tevreden !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid van het te leveren product.
Westerpolder 5
9035 VS Dronrijp